|
Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas
|
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
Ginte
Prisijung�: 2007 10 19 Prane�imai: 54
|
Para�ytas: 07 Kv. 16,2009 8:45 am Ra�yti tem�: |
|
|
Siun�iam �iandien Dominykutei gl�b�   ,
ir neg�stant� �ibur�l�
ji visada bus kartu su mumis savo skambiu juoku ir �ybsin�iomis �elmi�komis akyt�mis.
Agnei diiiideliaaaaausias ir stipriausias apkabinimas  _________________
 |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Tautvil�
Prisijung�: 2007 04 04 Prane�imai: 472 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 07 Kv. 16,2009 7:25 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Apkabinu - �iandien ir visada. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Edita
Prisijung�: 2005 01 03 Prane�imai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 07 Kv. 16,2009 10:27 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Laikau tavo rankas. A�i� Tau u� tai, kad gal�jau apkabinti Dominyk�. A�i� Dominykai, kad padovanojo draugyst� su tavimi.
 _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Lina (i� toli)
Prisijung�: 2007 01 21 Prane�imai: 706
|
Para�ytas: 07 Pen. 17,2009 8:32 am Ra�yti tem�: |
|
|
laikau apkabinus |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
aaggnnee
Prisijung�: 2008 09 17 Prane�imai: 156 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 07 Pen. 17,2009 9:24 am Ra�yti tem�: |
|
|
Sagne esu su tavim ir tavo sirdies dalim Dominyka, viskas gyvenime vyksta ne veltui ir ne atsitiktinai... Nors ir virtualiai, glaudziu prie sirdies tave, Mama, norisi paimt nors dali sirdgelos, norisi pasakyt kuo daugiau graziu zodziu, norisi padekot uz tai kad mano maldose atsirado Dominyka. _________________ G�ris slypi ka�kur mumyse ... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Elze
Prisijung�: 2007 04 02 Prane�imai: 167 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 07 Pen. 17,2009 9:33 am Ra�yti tem�: |
|
|
Mintimis kasdien salia... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 1177
|
Para�ytas: 07 Pen. 17,2009 11:58 am Ra�yti tem�: |
|
|
Dominyka visada bus m�s� �irdyse.... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Audrone
Prisijung�: 2008 01 15 Prane�imai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Para�ytas: 07 Pen. 17,2009 3:24 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Agne,
Dominyka ziuri nuo debeselio ir sypsosi - tiek daug zmoniu ja prisimena, tiek daug zmoniu atejo i jusu gyvenima nelauktai, netiketai... ir siuncia mums visiems gerumo, supratingumo pamoka - zmogus tikrai ne vienas, nors kartais jauciasi toks vienisas, zmogus net skausme suranda tiek jegu, kad ne vienas pagalvoja- is kur? Ogi is to paties dangaus!
Zinau, atiduotum viska, jei galetum...
Zinau, myli ir ilgiesi be krasto...
Ir tikiu sventai - Dominyka kiekviena sekunde su tavimi!
Kaip ir mes -su jumis!
apkabinu... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
J�rat�-Reniaus mama
Prisijung�: 2006 04 10 Prane�imai: 197 Miestas: Kaunas
|
Para�ytas: 07 �t. 18,2009 2:28 pm Ra�yti tem�: |
|
|
mieloji, tik leisk apsikabint... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Silmana
Prisijung�: 2007 11 07 Prane�imai: 288 Miestas: �iauliai
|
Para�ytas: 07 �t. 18,2009 7:15 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Labukas, buvau i�vykusi, tai netur�jau galimyb�s pasakyti, jog t�dien buvau kartu su jumis, su j�s� ir m�s� vis� Dominykute. Buvau ir dien� prie� tai, meld�iaus, kad Dievas leist� jums pajusti m�s� palaikym�, meil� ir apkabinim�, kuriuos nors ir i� toli, bet su did�iausiu nuo�irdumu siun�iu jums. �inojau, kad ta diena ypatinga, tod�l maldomis buvau kartu. Tikiuos, kad nors truput�l� pajutote tai. Apkabinu. _________________ Nesi atsitiktinis �iame pasaulyje, bet Dievo nor�tas ir Jo bes�lygi�kai mylimas. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Sagne
Prisijung�: 2008 05 12 Prane�imai: 701 Miestas: Elektr�nai
|
Para�ytas: 07 Pir. 20,2009 8:30 am Ra�yti tem�: |
|
|
Mielos draug�s,
ilgai negal�jau para�yti n� �odelio, ka�koks s�stingis viduje... bet kiekvien� dien� atsidarydavau Dominykos temel� ir vis skaitydavau j�s� paliktas �inutes... J�s, ir tik J�s, vienintel�s kurios i�dr�sot, radot paguodos �od� ir apkabinot mane TAI dienai at�jus... manau yra papras�iausiai �iauru, kai artimiausi �mon�s apleid�ia, "pamir�ta", nusisuka nuo did�iausio pasaulyje skausmo dr�skom� t�v�... "nerado �od�i�? nedr�so trukdyti? ne�inojo kaip?" - visa tai tik nedovanotinas pasiteisinimas... galutinai �sitikinau ir supratau, koks buvo neteisingas mokymas, kad atsitikus nelaimei tik savi pad�s... manot pyktis? ne, tiesiog begalinis nusivylimas...
Metai prab�go... smaugimas gerkl�je, �irdyje �imtai kalavij�, galvoje s�mi�is... i�prot�ti galima, o � �em� gyvas juk nesulysi...
Nupie�iau pie�in�, var�iau Dominykos album�, per�i�r�jau vien� �ra��, kai ji dar buvo ma�yt� ir vis ie�kojau �enkl�, kurie galb�t jau tada rod�, o a� nepama�iau, pirmuosius ligos �enklus... ka�kokia nes�mon�, kaip tokioje ma�oje galvyt�je gal�jo u�augti tas brudas... kaip ta linksmuol� mergyt� gal�jo dingti i� m�s� gyvenimo, juk vaikai auga, �aid�ia, d�ksta, i�dykauja... bet tik nemir�ta...
A�aros... jos i�laisvina per gerkl� besiver�iant� skaudul�... iki kito karto, kol v�l suspaus, kaip repl�m �ird�... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
mama Rita
Prisijung�: 2006 09 14 Prane�imai: 271 Miestas: Panevezys
|
Para�ytas: 07 Pir. 20,2009 1:48 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Miela Ange,
stipriai stipriai apkabimu...
mintimis veduos tave � savo balt� ram�ni� piev�... ten kur m�s� angel�liai �ypsosi, kur ramu, kur siela su�yl� ... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
VAIDA
Prisijung�: 2007 10 26 Prane�imai: 267 Miestas: Rietavas
|
Para�ytas: 07 Pir. 20,2009 7:02 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Mieloji, skaitau tavo �od�ius ir pagaunu save galvojant, kad ir a� taip pat jau�iuos (turb�t dauguma i� m�s�, angeliuk� mamy�i�, pana�iai jau�iam�s), kai i� savo artimiausi� �moni� nesulaukiam palaikymo tokio, kokio tikim�s. O gal ir gerai, kad nesulaukiam, nes dauguma tikrai ne�ino kaip elgtis, tod�l vien tod�l, kad jau�ia, kad tur�t� ka�k� pasakyt, lepteli nes�mon�, toki� kaip: "laikas visk� gydo ir po kurio laiko prisiminsi tai kaip sapn�". Noris suklykt i� vis� j�g�, �mogau, mes kalbam apie mano k�n� ir krauj�, ar tai gali ka�kada virst sapnu .
Laikas negydo, tiesiog bandai gyventi be savo vienos �irdies dalies. Vieniem tai sekasi lengviau, kitiem sunkiau...
Mintimis su Jumis... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Audron�
Prisijung�: 2007 01 23 Prane�imai: 273 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 07 Pir. 20,2009 8:05 pm Ra�yti tem�: |
|
|
�iandien gr��tant i� trumpu�i� atostog� i� paj�rio, prava�iuojant Elektr�nus, Abromi�kes, �viet� saul� ir keli lietaus la�ai � danguje vaivoryk�t� � �enklas nuo Dominykos... Ji �alia ...
Agne, mintimis esu kartu su Tavimi... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Audrone
Prisijung�: 2008 01 15 Prane�imai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Para�ytas: 07 Pir. 20,2009 8:36 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Agne - tik noriu pasakyti - as mintimis visada su tavimi.... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|
|
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum� J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume
|
|