|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 06 Pir. 22,2009 4:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba dienike Kaip vasarėlė? Ar spėjot bent kiek pasidžiaugti ja? O kaip vasaroja Dominykutės kapelis? Gal daug gėlyčių žydi ir džiugina visus savo spalvingumu? Vis pagalvoju apie jus, ir pradedu suprast, kad jūsų visi parašyti žodžiai yra be galo prasmingi, jūs taip gražiai ir taikiai dalijates savo naujienomis Dominykutė be galo gyva ir mano širdyje, nors ir jos nepažinojau, bet vien pažiūrėjus į nuotrauką, sukyla daug minčių.. Nuoširdžių ir šviesių. Jūsų angelėlis nuostabus! Tegul ir toliau siunčia jums tokių sapnų, kurie skatina jus žengti toliau gyvenimo keliu ir jausti mažylės meilę. Apkabinu  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 06 Antr. 23,2009 9:51 am Rašyti temą: |
|
|
Silmana rašo: | Laba dienike Kaip vasarėlė? Ar spėjot bent kiek pasidžiaugti ja? O kaip vasaroja Dominykutės kapelis? Gal daug gėlyčių žydi ir džiugina visus savo spalvingumu? Vis pagalvoju apie jus, ir pradedu suprast, kad jūsų visi parašyti žodžiai yra be galo prasmingi, jūs taip gražiai ir taikiai dalijates savo naujienomis Dominykutė be galo gyva ir mano širdyje, nors ir jos nepažinojau, bet vien pažiūrėjus į nuotrauką, sukyla daug minčių.. Nuoširdžių ir šviesių. Jūsų angelėlis nuostabus! Tegul ir toliau siunčia jums tokių sapnų, kurie skatina jus žengti toliau gyvenimo keliu ir jausti mažylės meilę. Apkabinu  |
Sveika,
vasara džiaugiuosi kai grįžtu namo... čia pralinksmina mano "vilkė" (šuo) ir katė su 4 kačiukais - visas mano ūkis mielai leidžiu laiką kieme, pasikapstau savo lysvėje, pasisodinau gėlių... pasvajoju apie terasą ir aplinkos apželdinimą... labai laukiu atostogų... kažkodėl jaučiuosi labai pavargus... net nežinau nuo ko...
Mūsų kapelis išsiskiria, nes apželdintas žolyte, stovi baltas šamotinis angelėlis tik su užrašu DOMINYKA, vienam krašte pasodinom mažą kalnų pušaitę, kitam - gėlę mėlynais žiedais žydinčią. Šalia angeliuko moliniuose batukuose pasodinau petuniją ir pastačiau spalvotą žibintą, kuriame saugome, kad niekada neužgestų liepsnelė...
P.S. gražūs žodžiai jūsų paraše... teikia vilties... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Kv. 25,2009 3:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Agne,
kaip greit bėga laikas... Jau tuoj metai kai jūsų Dominykutė iškeliavo, bet, žinai, man atrodo, kad per tą laiką ji dar labiau tapo mūsų visų Dominykute. Ačiū už tą brangų angelėlį, ačiū, kad juo dalijatės. _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 07 Tr. 01,2009 10:54 am Rašyti temą: |
|
|
Gera žinot, kad turite tokį smagų ūkį, gyvūnai visuomet moka ir pakelti nuotaiką ir teikti be galo šiltą, ištikimą meilę Tai geriausia, ką galime gauti iš jų. Be galo žaviuosi ir tokiu orginaliu kapeliu, turbūt gražiai atrodo, labai gražiai.. Teisingai Diva sako, Dominykutė jau ir mūsų angelėlis, ji turi ir mūsų širdelėse savo vietą..
Sagne, žiūriu apsileido mūsų plačiųjų šypsenų draugija, ar tik nereikės restauravimo šiam reikalui?  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 01,2009 11:52 am Rašyti temą: |
|
|
Aš šypsausi
Kaip gera žinoti, kad ir jūsų širdyse likusi Dominyka... jūs neįsivaizduojat kaip miela tai girdėti...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Tr. 08,2009 3:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai buvo smagu susipažinti "Draugų saloje "
Dominyka bus visada mūsų širdelėse. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Kv. 09,2009 1:49 pm Rašyti temą: |
|
|
jurgelis rašo: | Labai buvo smagu susipažinti "Draugų saloje "
Dominyka bus visada mūsų širdelėse. |
Man taip pat labai gera buvo pasimatyti, pasidalinti, apsikabinti su visais Išvažiavau išmokus dar vieną Meilės pamoką - meilės nereikia užsitarnauti, esu mylima už tai, kad ESU... štai ir dar vienas man mesteltas gyvenimo akibrokštas 
Paskutinį kartą redagavo Sagne, 07 Kv. 09,2009 7:30 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 07 Kv. 09,2009 5:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikau Tave apkabinus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audronė
Prisijungė: 2007 01 23 Pranešimai: 273 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 09,2009 5:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš ir gi laikau Tave apkabinus. Mintimis esu kartu su Tavimi. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Kv. 09,2009 7:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (šalia) rašo: | Laikau Tave apkabinus. |
Ačiū mieloji ir atmink, kad tavęs laukia dar neišgertas arbatos puodas su manimi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Kv. 09,2009 7:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Audronė rašo: | Aš ir gi laikau Tave apkabinus. Mintimis esu kartu su Tavimi. |
Kaip gera būti apsuptai žmonių, jaučiančių mane širdim... Šiandien man būtų be galo sunku be Jūsų... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audronė
Prisijungė: 2007 01 23 Pranešimai: 273 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pir. 13,2009 5:23 am Rašyti temą: |
|
|
Norėčiau, kad mūsų širdžių šiluma suteiktų Tau jėgų, einant likimo paskirtu keliu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 07 Pir. 13,2009 4:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Mieloji, o gal Tu kartais Vilniuje kada nors būni? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Pir. 13,2009 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (šalia) rašo: | Mieloji, o gal Tu kartais Vilniuje kada nors būni? |
Brangioji,
nebandyk išsisukinėti tavęs laukia arbatos puodas mūsų namuose ir ne kitaip kadangi aš dabar atstogauju, tai laukiu bet kurią dieną, bet kuriuo laiku
Nagi, atlėk apsikabinti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 07 Pir. 13,2009 5:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Na va kad aš link Kauno (ir atgalios) dabar nevažiuoju - darbeliai neišleidžia... Taigi, jei atlėktum iki Vilniaus - būtinai duok žinią. Jei ne tą, tai kitą puodą arbatos išgertumėm  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|