|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 1:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Šiandien Dominykutei būtų 5 metukai... sunki diena, taip slegia kažkas širdį, tartum akmuo būtų parištas...
Prisimenu... kaip ji kas vakarą persižegnojus pasakydavo - "Ačiū Dievuliui"... už kiekvieną savo dienelę...
Mūsų stebuklas... mums skirtas stebuklas... begalo mūsų mylimas... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 1:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Speju, siandien danguje Dominykai surengta didziausia puota.
Apkabinu jus abu. Bent keliais gramais noreciau palengvint ta prirista akmeneli ant sirdies. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 2:45 pm Rašyti temą: |
|
|
| Sagne, taip uzjauciu Jus... sianakt sapnavau, kad netekau vieno savo vaikeliu. Taip verkiau ir rodes sirdis sprogs, znaibiau save sapne noredama sau irodyt, kad tai-tik sapnas, bet negalejau pabusti. Atrode,kad staiga nebeliko viso pasaulio. Ryte prabudusi nuo ateinanciu peduciu garso lengviau atsidusau- vis del to tai buvo tik klaikus sapnas. Suprantu, kad jus is savojo sapno negalite pabusti, kad Dominykute dabar priklauso Dangiskosioms pajegoms, bet stenkites nepasiduoti. Danguj visada yra viena zvaigzdele, kuri ryskiai spindi butent jums.. Tikiu, kad mazyle noretu, kad greiciau atsigautumete ir gyventumete toliau.. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 2:56 pm Rašyti temą: |
|
|
apkabinu, mieloji. l
abai norėčiau palengvint Tavo širdgėlą.
Patiko mintis apie balionus - švęskit, tik kiek kitaip. Juk ji niekur neišėjo, tik kitam, nematomam kambary. Jei norisi, kad tai būtų paminėta - augink širdy. Ir tegul ūgiu ir judesiais Ji lieka Tavo trimetė mergytė, bet kasmet vienu balionu tebūna daugiau. Juk ji visada liks Tavo vaikas. Laikau už rankos taip stipriai, kaip tik moku. Ir i dangų šiąnakt su vakarine malda paleisiu balioną mintyse. Jis ras savo žvaigždelę. Juk ir jos šventėj ten viršuj reikia balionų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Gražiai paminėjom Dominykos gimtadienį: glėbį gerberų spalvotų pamerkėm, žvakutes-širdutes sudėliojom ir uždegėm šidyje pasodintoje iš gėlių ir kadangi buvom penkiese, tai visi penki paleidom po baltą balioną į dangų... kitamet dar laiską parašyti sugalvojom ir išsiusti su balionu...
Vėliau pati geriausia vaikystės draugė sušidė arbatos puodeliu, o jos du išdykėliukai neleido nuliųsti nė sekundei...
ištiesų, tai visą dieną buvom kaip nesavi... neradom vietos... bet dabar lyg ramiau, Dominykai manau patiko kaip paminėjom jos gimimo dieną...
Ryt kitokia diena... bet... ryt bus ryt... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 11:24 am Rašyti temą: |
|
|
| Sagne rašo: |
Ryt kitokia diena... bet... ryt bus ryt... |
Sveika, gyva, tik norėjau paklausti, tai kokia ta rytdiena jums išaušo? _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 1:47 pm Rašyti temą: |
|
|
16 diena, tai kai ji paliko šią ašarų pakalnę... o 17 diena, kai mes sužinojom diagnozę... nekenčiu pilnaties...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 2:06 pm Rašyti temą: |
|
|
| Sagne rašo: | 16 diena, tai kai ji paliko šią ašarų pakalnę... o 17 diena, kai mes sužinojom diagnozę... nekenčiu pilnaties...  |
Apkabinu jus stipriai stipriai... Laikykitės _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 3:02 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ir as noriu buti jusu biciule ir pasakyti, kad seku kiekviena jusu diena, kad ateis 18, 19 ir 30 dienos, o pilnati pakeis delcia ...rudens menininkas ispuos gamta, ir taip norisi, kad jis paliestu jusu sirdi ir padovanotu spalvu, stiprybes ir nors kruopele dziaugsmo... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 3:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | | Ir as noriu buti jusu biciule ir pasakyti, kad seku kiekviena jusu diena, kad ateis 18, 19 ir 30 dienos, o pilnati pakeis delcia ...rudens menininkas ispuos gamta, ir taip norisi, kad jis paliestu jusu sirdi ir padovanotu spalvu, stiprybes ir nors kruopele dziaugsmo... |
Jūs neįsivaizduojate, kaip sušildote tokiais žodžiais... kažkaip dabar palaikymo norisi dar daugiau nei kol Dominyka buvo, nes tada aš turėjau ka veikti, aš kovojau, o dabar.... dabar nieko neturiu, neturiu vienintelės turėtos savo dukrelės, savo bumbuliuko, kaip aš ją mėgdavau vadinti...
Aš irgi seku daugelio vaikų istorijas, tik tyliai... bet kai perskaičiau vienos mamos padėka už tylų palaikymą, kuri ji mato iš apsilankymų skaičiaus, tada ir aš sumaniau pasižiūrėti į ši skaičių Dominykos temelėj ir ka aš matau - ogo kokie skaičiai
Tad ačiū visiems už palaikymą, žodžiais parašytą ar tylų... nors žmogui reikia regimų dalykų... 
Paskutinį kartą redagavo Sagne, 09 Kv. 18,2008 8:27 am. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 5:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir aš prisipažinsiu- tyliai,tyliai sekiau jūsų temelę kiekvieną dieną, man jau ir gėda dabar, kad neprašiau niekada Bet visada palaikiau jūs savo širdelėje ir mintyse.. Žavėjausi Jumis, Jūsų stiprybe,kantrybe.. Daug tokių žmonių kaip aš yra - dauguma seka, siunčia jums linkėjimus tiesiog mintyse.. Jungiuos prie jūsų rato, gražaus rudens ir šviesių dienų  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 9:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne, jusu zodziu padrasinta, ir as siunciu palaikymo zodzius, noriu stipriai jus apkabinti ir kuzdeti i ausi - jeigu taip buvo lemta, Jai dabar lengva ir gera...
Tyliai sekiau jusu kova, ir sakau nepralaimejot - o isloset diek daug dienu kartu, ispleset tiek daug minuciu, sekundziu, akimirku.
Didziuojuosi jumis. _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ginte
Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 54
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 9:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš ir užsuku Nuo manęs nepasislėpsi   |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Grevelda
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 90
|
Parašytas: 09 Kv. 18,2008 7:19 am Rašyti temą: |
|
|
| ir mes šalia. kasdien. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Kv. 18,2008 8:25 am Rašyti temą: |
|
|
va tokia šypsena pradedu šią dieną
fantastika kažkokia... neįtikėtina kiek jėgų, entuziazmo dienos darbams gali suteikti žodžiai iš nepažystamų ir pažystamų žmonių
dabar jau aš neturiu žodžių, tiesiog sėdžiu išsišiepus iki ausų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|