|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 8:23 am Rašyti temą: |
|
|
| jurgituute rašo: | labukas, Agniuk,
skaitau Tavo mintis ir kaskart suskausta, kad palengvint negaliu niekuo.
kažkaip šilta pasidarė, kai parašei, kad nuotraukas iš kompiuterio persikėlei ant sienų, į albumus. įsivaizduoju, kad mažoji šypsosi Tau kasdien.
Žinai, dažnai pagalvoju ir metu į forumą idėją, kad gal galėtų naujuose rugutės namučiuose kokį mėnesio šeštadienį susirinkti visi, kurie neteko savo brangenybių, lyg į savitarpio grupę. vieniems nuo to skausmo bus praėję mažiau, kitiems daugiau, bet gal vieni kitiems galės padėti atsakyti į daugelį skaudžių klausimų. gal ir psichologą galima būtų pasikviesti.
čia mano idėja ir bandymas laikyti už rankos, kad kiek lengviau būtų
nors nežinau ar tai padėtų. |
labutis,
ir mes žinok apie tai pagalvojam, bet nedrįstu siūlyt Editai šios idėjos  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
andželika
Prisijungė: 2006 07 15 Pranešimai: 15 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 9:05 am Rašyti temą: |
|
|
| O kam, mergaitės, daugiau siūlyt idėją, jei ne Editai... Juk ji šviesuliukas, pagalbos ranka... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 10:59 am Rašyti temą: |
|
|
| Sagne rašo: | labutis, ir mes žinok apie tai pagalvojam, bet nedrįstu siūlyt Editai šios idėjos  |
baik, baik, Mieloji, man nedrįsti siūlyt ? tuomet jau nebežinau, ką ir galvot apie save
Aš už idėja, jei jūs manote, kad yra toks poreikis. Tik, būsiu atvira, para man jau žiauriai per trumpa. O kadangi prisimenu, jog Agnė siūlėsi padėti , tai šios savitarpio grupės organizatore skiriu ją . Visą kitą - sumokėjimą psichologui ar psichoterapeutui - palikite man. Namučiai - išskyrus rugsėjo 27-28 d. - jūsų laukia.
Bučkiai. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 11:28 am Rašyti temą: |
|
|
nu va,
Agnule, kiek suprantu, gavai darbo dziaugiuosi, nes organizatorius is taves superinis zinau bandyk, brangioji, sita galimybe, nes kaip Tau jos reikia, turbut reikia ir kitiems. zalia sveisa is Editos gavai.
jei reikia kuo prisidet - rasyk, kiek galesiu, pagelbesiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 12:21 pm Rašyti temą: |
|
|
oho, geras, nu ir įkliuvau
Įdomu, o kada galima užsukti į namučius pirmam apsitarimui ir susitikimui su Edita , gal dabar jau neprisimesi joks gyvūnas, a?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 12:32 pm Rašyti temą: |
|
|
o žinai, mums abiems gal ir paprasčiau būtų el. paštu susirašyt bet kai garsiai čia galvoji, ir kiti galvot padeda ir dar - man labai patinka, kad Dominyka, sėdėdama ant debesėlio taip gražiai čia jungia  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 12:38 pm Rašyti temą: |
|
|
| jurgituute rašo: | o žinai, mums abiems gal ir paprasčiau būtų el. paštu susirašyt bet kai garsiai čia galvoji, ir kiti galvot padeda ir dar - man labai patinka, kad Dominyka, sėdėdama ant debesėlio taip gražiai čia jungia  |
o tai ir tu cia temelej sedi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 1:21 pm Rašyti temą: |
|
|
beveik neišlįsdama žinotų už ką man algą moka
ai, bet visi rugučiai jau keli metai tapę mano gyvenimo dalim
net nežinau kodėl, gal tikrai kartais reikia Jūsų išgyvento pūdo druskos, kad per saldu nebūtų ir šiaip, nors patylėt kartu, kad Jums lengviau nors kiek būtų bučkis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 2:34 pm Rašyti temą: |
|
|
| jurgituute rašo: | beveik neišlįsdama žinotų už ką man algą moka
ai, bet visi rugučiai jau keli metai tapę mano gyvenimo dalim
net nežinau kodėl, gal tikrai kartais reikia Jūsų išgyvento pūdo druskos, kad per saldu nebūtų ir šiaip, nors patylėt kartu, kad Jums lengviau nors kiek būtų bučkis |
galiu tik plačiai nusišypsoti ačiū |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Pen. 12,2008 9:08 am Rašyti temą: |
|
|
| ir as prisijungiu prie pasiulymo mums, mamytems, susitikt. Juk ir dabar, kai buna nepakeliamai sunku, kam skambinu? ogi tokiai paciai, likimo draugei, pasikalbu, kaip ji jaucias, papasakoju, kaip as, kartu paverkiam ir...toliau vaidinam , kad gyvenam. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Pen. 12,2008 12:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Vadinasi reikia imtis šito reikalo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Grevelda
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 90
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Sk. 14,2008 6:49 pm Rašyti temą: |
|
|
| Grevelda rašo: | | http://www.theinterviewwithgod.com/popup-frame.html |
Ačiū, labai miela
Ryt būtų Dominykai 5 metukai... sako nereikia vaikų toliau auginti, nes taip susitaikymas gali ir neateiti... neįsivaizduoju jos tokios didelės, ji man išlikus trijų metukų, kuomet buvo linksma, laiminga, žaisminga mano mergaitė... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ginte
Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 54
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 6:43 am Rašyti temą: |
|
|
Šiandien Dominykutei pats didžiausias bučkis O mamytei ir tėveliui didelis apkabinimas.
Tokią idėją mestelsiu. Paleiskim Dominykutei 5 baltus oro balionėlius į dangų Taip galima būtų kiekvienais metais  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 8:01 am Rašyti temą: |
|
|
| Ginte rašo: | Šiandien Dominykutei pats didžiausias bučkis O mamytei ir tėveliui didelis apkabinimas.
Tokią idėją mestelsiu. Paleiskim Dominykutei 5 baltus oro balionėlius į dangų Taip galima būtų kiekvienais metais  |
Mieloji,
tu nuostabi... idėja fantastiška, taip ir padarysim  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|