Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Pijus
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 114, 115, 116  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
ievute

Prisijungė: 2006 03 30

PranešimasParašytas: 05 Pen. 05,2006 12:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pijuk, su vardadieniu tave! Very Happy
@->---
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 05 Pen. 05,2006 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ka Question Very Happy Tu rimtai?! As net nezinojau, super. Aciu Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
ievute

Prisijungė: 2006 03 30

PranešimasParašytas: 05 Pen. 05,2006 6:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pijus (04.30, 05.05, 07.11, 08.21) – lotynų pius „pamaldus“
Aida

PranešimasParašytas: 05 Št. 06,2006 8:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip faina Very Happy as tik zinojau 07 11, o vardo reiksme tai jau zinojau. Aciu Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 05 Pir. 08,2006 9:24 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikuciai,
Mes siuo metu Birzuose. Istisas dienas leidziame gryname ore. Nuodeme butu laikyti vaika uzdaryta kambaryje, kai yra galimybe leisti laika laukutyje ir kai toks fatastiskas oras Very Happy
Siandien baigeme gerti antibiotikus, daugiau jokio salutio poveikio, po to karto kai viduriavo, jie nebebuvo sukele. Taciau, siandien Pijus dar pakosti. Man taip atrodo, kad tie vaistai nieko jam nepadejo Sad
Antradieni griztame i Vilniu. Vel reikes eiti pas daktaryte. Net neisivaizduoju, ka dabar ji pasiulys. Gal prasyti, kad atliktu plauciu rentgena ( nors kai klausesi, sake, kad plauciukai svarus).Man kartais persasi mintis , kad tie jo kosulikai gali buti nervinio pobudzio, kazkas panasaus kaip tikai, esu girdejusi, kad taip buna.
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 05 Pir. 08,2006 9:49 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutukas,

Būtinai paprašyk gydytojos, kad atliktų krūtinės ląstos rentgeno nuotrauką. Manyčiau, kad reikia...Bus ramiau...

Džiaugiuosi, kad puikiai leidžiate laikutį Biržuose. Kaip jūsų ežiukas gyvena? Mano tai puikiai, "kalbasi su manimi, Pijaus daineles dainuoja" Very Happy

Apkabinu. Jau labai labai pasiilgau...
Aida

PranešimasParašytas: 05 Pir. 08,2006 9:54 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas Edituk,
Ir mes taves jau pasiilgom. Gal atlekt mums iki Pasvalio? Very Happy Pijaus Eziukas sildo musu sirdeles Very Happy O vakar mateme tikra eziuka Very Happy
Mylim
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 05 Antr. 09,2006 4:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki Smile mes jau namuciuose. Labai smagiai praleidome laikuti Birzuose, taciau kad ir kaip butu gera tame kaime, namuose vistik jauciames saugiausiai. Vakar Pijus truputi nugasdino, uzmiges pietu miegelio lyg niekur nieko apsiveme, o siandien vaziuojant autobusu i Vilniu, buvo nestiprus priepuolis. Kai tik izengem i savo namucius is karto lengviau atsikvepiau. Dabar viskas gerai, Pijus po keliones pamiegojo, daugiau priepuolis nebepasikartojo.
Ryt vaziuoju i santariskes, o po pietu eisim su Pijim pas daktaryte del to, vis dar iki siol nepraeinancio kosuliuko
Atgal į viršų
Asta

Prisijungė: 2005 12 28

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 10:20 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas saulytes,
Kaip jus, kaip jusu kosuliukai, zinai Jokubui tas kosulys kokius tris menesius nepraejo, kaip siap jauciates???
Paskutine mano savaite cia Lunde, ir leeeeeeku, leeeekiu namucio. Labai labai visu pasiilgau.
Aidule ar yra kokiu ziniu is Wolfo?
as cia parasiau tokia vienam pazystamam gydytojui, jis pazadejo pasiteirauti apie konsultavimo ir gydymo galimybes ivairiose klinikose cia Svedijoje, tik sake, kad Pijaus diagnoze labai jau reta, o geriausia butu kreiptis tiesiai ten, kur gydytojai turi patirties tokiu ligu gydyme. Paziuresim...
Kaip Pijuska, kai grisiu butinai atvaziuosit pas mus, gales varliai po miska pasiduoti Very Happy
Myliu, buciukas, Asta
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 11:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas Asta,
Labai laukiam taves sugriztant. Pranesk kuria diena ir kelinta valanda zadi nusileisti, atvaziuosim su Pijum pasitikti ir paziureti lektuvu. Leisim tau kokia savaitele pailseti ir tada jau leksim pas tave i miska Very Happy
Jauciames neblogai, vis dar pakostim. Sia savaite daromes tyrimus del to kosulio. Rengeno nuotrauka rodo nezymius bronchito pozymius. CRB - idealus. Bendras kraujo tyr.- idealus, tik siek tiek rodo alergine reakcija, ir formulej truputi uzdegimo pedsakai, nors leukocitu norma - 4,4. Siandien buvom pas ftiziatra - padare rankyteje" laikroduka" - iki pirmadienio reikes laukti sureguos ar ne. Dar paeme tyrimus del mikoplazmos ir chlamidiju (nezinau ka tai reiskia), pastarasis - neigiamas, o mikoplazmos ats. tik kita savaite. Dar antradieni eisim pas pulmonologa, taigi turim ka veikt. Pirmadieni as pati dar vazuioju i santariskes, o ryt laikau egza. Zodziu netinginaujam.
Labai aciu kad rupiniesi. Aspati tokiam vyrui ( jo berniukas gydosi Svedijoje) issiunciau Pijaus med. aprasyma, bet kol kas atsakymo is jo negaunam. O Is MDAndersono kliniku taip pat dar nieko negaunam. Dar praeita savaite issiunciau encefalogramos tyrimus, bet kol kas - tyla. Gal reiketu juos kaip nors mandagiai pajudinti, o tai jau as pradedu nerimauti, nes nuo tos dienos kai jie gavo siuntini jau praejo trys savaites.
Gavau is Vokietijos atsakyma Labai nedaug parase, gal tik pora sakiniu, tai turbut nieko gero. Nesuprantu, nes atrase vokieciu kalba. Gal kas suprantate vokiskai?
O birzelio pradzioje jau bus praeje trys menesiai nuo paskutinio magnetinio rezonanso tyrimo, reiketu prasyti kad padarytu kontroline nuotraukyte.
O as treciadieni buvau tikrintis skydliaukes. Ekoskopiskai matosi kazkoks mazgelis, bet per mazas, neimanoma net uzciuopti, kad butu galima paimti biopsija. Liepe ateiti po triju menesiu. Siaip viskas gerai Very Happy
Ikiukas, buciukas nuo Pijaus

Paskutinį kartą redagavo Aida, 05 Pen. 12,2006 2:10 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Tomas S.
Svečias

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 12:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aida, atsiuskite man tuos vokiskus sakinukus, pabandysiu isversti, nors medicina ir nera mano specializacija, bet visgi vokieciu kalbos vertejas esu. Gal ka isskaitysiu. Siuskit Tomas.Simonaitis@ktu.lt. Tik butu gerai, kad atsiustumete greitai, nes darbe busiu iki 13:30, o paskui nebebus kaip internete pasto patikrinti.
Atgal į viršų
Dar Tomas S.
Svečias

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 12:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pataisymas - darbe busiu iki 15:30.
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 12:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas Asta Very Happy Labukas Aida Very Happy Bučkis Pijuškai Very Happy

Asta, gero skrydžio namo Very Happy laukiam laukiam sugrįžtančios Very Happy Pasiilgom Very Happy

Aida, suprantu, kaip pavargstate Sad keliaudami iš vieno gydytojo pas kitą, bet ... man gera širdelei, Very Happy kad Pijukui daromi tyrimai, kad ieškoma kosuliuko priežasties ... Liūdniau būtų skaityti, kad niekas niekur Pijuko nesiuntė, niekas nesunerimo dėl taip ilgai besitęsiančio kosulio. Dabar ir man ramiau Smile

O dėl tavo skydliaukėje atsiradusių mazgelių - neramu.
Baterija baigia išsikrauti Very Happy reikėtų pakrauti Very Happy

Myliu. Apkabinu.
Aida

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 12:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas Tomai,
Man kazkodel nepavyko is savo pasto issiusti jums laisko, todel tuos laiskus is Vokietijos nukopinau cia.
Labai jums aciu, kad atsiliepete i mano prasyma. Is trumpo laisko turinio manau, kad nieko gero jie cia nesiulo. Bet vis tik idomu, o gal as klystu.
Dar karta aciu
Aida

Sehr geehrte Frau Kvedaraite,

Wir haben die CT-Bilder bei dem Chefarzt der Gamma-knife-Klinik konsultiert. Seiner Meinung nach besteht es leider keine Möglichkeit für erfolgreiche Behandlung Ihren Sohn mit Gamma-Knife.

Wir bedauern sehr diese Nachricht Ihnen mitzuteilen.

Agentur Sanitat

--------------------------------------------------------------------------------

Von: sanitat [mailto:sanitat@freenet.de]
Gesendet: Mittwoch, 12. April 2006 16:37
An: 'aida kvedaraite'
Betreff: AW: carcinoma plexsus chorioidei

Wir haben Ihre Sendung bekommen. Vielen Dank. Die Konsultation wird nach dem Ostern durchgeführt.

Mit freundlichen Grüßen

Agentur Sanitat
Atgal į viršų
Tomas S.
Svečias

PranešimasParašytas: 05 Pen. 12,2006 12:29 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Man labai gaila, Aida, bet jus teisi. Cia rasoma, kad jie pagal CT nuotraukas konsultavosi su gamma peilio klinikos (klinikos pavadinima isverciau tiesiogiai, nes tiksliai nezinau, kaip ji vadinasi, bet ne tai esme) pagrindiniu gydytoju ir jo nuomone nera jokios galimybes sekmingai gydyti jusu sunu gamma peiliu (ar kaip ten besivadintu sitas metodas). Jie apgailestaja, kad turi pranesti jums sita naujiena.
Man irgi labai labai gaila...
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 114, 115, 116  Toliau
Puslapis 33116

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume