|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
ievute
Prisijungė: 2006 03 30 Pranešimai: 62 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 05,2006 12:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Pijuk, su vardadieniu tave!
@->--- _________________ Vaikystė yra skaistumo, džiaugsmo būsena, pilnatvės pojūtis, kad viskas yra gerai, pasaulis yra gražus, tu atėjai džiaugtis ir būti laimingas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 05,2006 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Ka Tu rimtai?! As net nezinojau, super. Aciu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ievute
Prisijungė: 2006 03 30 Pranešimai: 62 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 05,2006 6:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Pijus (04.30, 05.05, 07.11, 08.21) lotynų pius pamaldus _________________ Vaikystė yra skaistumo, džiaugsmo būsena, pilnatvės pojūtis, kad viskas yra gerai, pasaulis yra gražus, tu atėjai džiaugtis ir būti laimingas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Št. 06,2006 8:41 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip faina as tik zinojau 07 11, o vardo reiksme tai jau zinojau. Aciu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pir. 08,2006 9:24 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai,
Mes siuo metu Birzuose. Istisas dienas leidziame gryname ore. Nuodeme butu laikyti vaika uzdaryta kambaryje, kai yra galimybe leisti laika laukutyje ir kai toks fatastiskas oras
Siandien baigeme gerti antibiotikus, daugiau jokio salutio poveikio, po to karto kai viduriavo, jie nebebuvo sukele. Taciau, siandien Pijus dar pakosti. Man taip atrodo, kad tie vaistai nieko jam nepadejo
Antradieni griztame i Vilniu. Vel reikes eiti pas daktaryte. Net neisivaizduoju, ka dabar ji pasiulys. Gal prasyti, kad atliktu plauciu rentgena ( nors kai klausesi, sake, kad plauciukai svarus).Man kartais persasi mintis , kad tie jo kosulikai gali buti nervinio pobudzio, kazkas panasaus kaip tikai, esu girdejusi, kad taip buna. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pir. 08,2006 9:49 am Rašyti temą: |
|
|
Labutukas,
Būtinai paprašyk gydytojos, kad atliktų krūtinės ląstos rentgeno nuotrauką. Manyčiau, kad reikia...Bus ramiau...
Džiaugiuosi, kad puikiai leidžiate laikutį Biržuose. Kaip jūsų ežiukas gyvena? Mano tai puikiai, "kalbasi su manimi, Pijaus daineles dainuoja"
Apkabinu. Jau labai labai pasiilgau... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pir. 08,2006 9:54 am Rašyti temą: |
|
|
Labukas Edituk,
Ir mes taves jau pasiilgom. Gal atlekt mums iki Pasvalio? Pijaus Eziukas sildo musu sirdeles O vakar mateme tikra eziuka
Mylim |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Antr. 09,2006 4:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki mes jau namuciuose. Labai smagiai praleidome laikuti Birzuose, taciau kad ir kaip butu gera tame kaime, namuose vistik jauciames saugiausiai. Vakar Pijus truputi nugasdino, uzmiges pietu miegelio lyg niekur nieko apsiveme, o siandien vaziuojant autobusu i Vilniu, buvo nestiprus priepuolis. Kai tik izengem i savo namucius is karto lengviau atsikvepiau. Dabar viskas gerai, Pijus po keliones pamiegojo, daugiau priepuolis nebepasikartojo.
Ryt vaziuoju i santariskes, o po pietu eisim su Pijim pas daktaryte del to, vis dar iki siol nepraeinancio kosuliuko |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 10:20 am Rašyti temą: |
|
|
Labas saulytes,
Kaip jus, kaip jusu kosuliukai, zinai Jokubui tas kosulys kokius tris menesius nepraejo, kaip siap jauciates???
Paskutine mano savaite cia Lunde, ir leeeeeeku, leeeekiu namucio. Labai labai visu pasiilgau.
Aidule ar yra kokiu ziniu is Wolfo?
as cia parasiau tokia vienam pazystamam gydytojui, jis pazadejo pasiteirauti apie konsultavimo ir gydymo galimybes ivairiose klinikose cia Svedijoje, tik sake, kad Pijaus diagnoze labai jau reta, o geriausia butu kreiptis tiesiai ten, kur gydytojai turi patirties tokiu ligu gydyme. Paziuresim...
Kaip Pijuska, kai grisiu butinai atvaziuosit pas mus, gales varliai po miska pasiduoti
Myliu, buciukas, Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 11:46 am Rašyti temą: |
|
|
Labukas Asta,
Labai laukiam taves sugriztant. Pranesk kuria diena ir kelinta valanda zadi nusileisti, atvaziuosim su Pijum pasitikti ir paziureti lektuvu. Leisim tau kokia savaitele pailseti ir tada jau leksim pas tave i miska
Jauciames neblogai, vis dar pakostim. Sia savaite daromes tyrimus del to kosulio. Rengeno nuotrauka rodo nezymius bronchito pozymius. CRB - idealus. Bendras kraujo tyr.- idealus, tik siek tiek rodo alergine reakcija, ir formulej truputi uzdegimo pedsakai, nors leukocitu norma - 4,4. Siandien buvom pas ftiziatra - padare rankyteje" laikroduka" - iki pirmadienio reikes laukti sureguos ar ne. Dar paeme tyrimus del mikoplazmos ir chlamidiju (nezinau ka tai reiskia), pastarasis - neigiamas, o mikoplazmos ats. tik kita savaite. Dar antradieni eisim pas pulmonologa, taigi turim ka veikt. Pirmadieni as pati dar vazuioju i santariskes, o ryt laikau egza. Zodziu netinginaujam.
Labai aciu kad rupiniesi. Aspati tokiam vyrui ( jo berniukas gydosi Svedijoje) issiunciau Pijaus med. aprasyma, bet kol kas atsakymo is jo negaunam. O Is MDAndersono kliniku taip pat dar nieko negaunam. Dar praeita savaite issiunciau encefalogramos tyrimus, bet kol kas - tyla. Gal reiketu juos kaip nors mandagiai pajudinti, o tai jau as pradedu nerimauti, nes nuo tos dienos kai jie gavo siuntini jau praejo trys savaites.
Gavau is Vokietijos atsakyma Labai nedaug parase, gal tik pora sakiniu, tai turbut nieko gero. Nesuprantu, nes atrase vokieciu kalba. Gal kas suprantate vokiskai?
O birzelio pradzioje jau bus praeje trys menesiai nuo paskutinio magnetinio rezonanso tyrimo, reiketu prasyti kad padarytu kontroline nuotraukyte.
O as treciadieni buvau tikrintis skydliaukes. Ekoskopiskai matosi kazkoks mazgelis, bet per mazas, neimanoma net uzciuopti, kad butu galima paimti biopsija. Liepe ateiti po triju menesiu. Siaip viskas gerai
Ikiukas, buciukas nuo Pijaus
Paskutinį kartą redagavo Aida, 05 Pen. 12,2006 2:10 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tomas S. Svečias
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 12:07 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida, atsiuskite man tuos vokiskus sakinukus, pabandysiu isversti, nors medicina ir nera mano specializacija, bet visgi vokieciu kalbos vertejas esu. Gal ka isskaitysiu. Siuskit Tomas.Simonaitis@ktu.lt. Tik butu gerai, kad atsiustumete greitai, nes darbe busiu iki 13:30, o paskui nebebus kaip internete pasto patikrinti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Dar Tomas S. Svečias
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 12:08 pm Rašyti temą: |
|
|
| Pataisymas - darbe busiu iki 15:30. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 12:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas Asta Labukas Aida Bučkis Pijuškai
Asta, gero skrydžio namo laukiam laukiam sugrįžtančios Pasiilgom
Aida, suprantu, kaip pavargstate keliaudami iš vieno gydytojo pas kitą, bet ... man gera širdelei, kad Pijukui daromi tyrimai, kad ieškoma kosuliuko priežasties ... Liūdniau būtų skaityti, kad niekas niekur Pijuko nesiuntė, niekas nesunerimo dėl taip ilgai besitęsiančio kosulio. Dabar ir man ramiau
O dėl tavo skydliaukėje atsiradusių mazgelių - neramu.
Baterija baigia išsikrauti reikėtų pakrauti
Myliu. Apkabinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 12:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Tomai,
Man kazkodel nepavyko is savo pasto issiusti jums laisko, todel tuos laiskus is Vokietijos nukopinau cia.
Labai jums aciu, kad atsiliepete i mano prasyma. Is trumpo laisko turinio manau, kad nieko gero jie cia nesiulo. Bet vis tik idomu, o gal as klystu.
Dar karta aciu
Aida
Sehr geehrte Frau Kvedaraite,
Wir haben die CT-Bilder bei dem Chefarzt der Gamma-knife-Klinik konsultiert. Seiner Meinung nach besteht es leider keine Möglichkeit für erfolgreiche Behandlung Ihren Sohn mit Gamma-Knife.
Wir bedauern sehr diese Nachricht Ihnen mitzuteilen.
Agentur Sanitat
--------------------------------------------------------------------------------
Von: sanitat [mailto:sanitat@freenet.de]
Gesendet: Mittwoch, 12. April 2006 16:37
An: 'aida kvedaraite'
Betreff: AW: carcinoma plexsus chorioidei
Wir haben Ihre Sendung bekommen. Vielen Dank. Die Konsultation wird nach dem Ostern durchgeführt.
Mit freundlichen Grüßen
Agentur Sanitat |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tomas S. Svečias
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 12:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Man labai gaila, Aida, bet jus teisi. Cia rasoma, kad jie pagal CT nuotraukas konsultavosi su gamma peilio klinikos (klinikos pavadinima isverciau tiesiogiai, nes tiksliai nezinau, kaip ji vadinasi, bet ne tai esme) pagrindiniu gydytoju ir jo nuomone nera jokios galimybes sekmingai gydyti jusu sunu gamma peiliu (ar kaip ten besivadintu sitas metodas). Jie apgailestaja, kad turi pranesti jums sita naujiena.
Man irgi labai labai gaila... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|