|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Tomai, labai aciu. Viskas tvarkoj, sis gydymo metodas netinka, gal tiks kitas, tai dar nereiskia kad mums niekas jau negali padeti.
Lauksim ziniu is JAV |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tomas S. Svečias
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 2:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| As irgi labai tikiuosi, kad koks nors gydymo budas jums tiks ir pades. Labai to norisi. Labai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 12,2006 3:03 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tomas S. rašo: | | Aida, atsiuskite man tuos vokiskus sakinukus, pabandysiu isversti, nors medicina ir nera mano specializacija, bet visgi vokieciu kalbos vertejas esu. Gal ka isskaitysiu. Siuskit Tomas.Simonaitis@ktu.lt. Tik butu gerai, kad atsiustumete greitai, nes darbe busiu iki 13:30, o paskui nebebus kaip internete pasto patikrinti. |
Negaliu nepadėkoti Jums, Tomai
Ačiū, kad pasisiūlėte padėti Aidai, kai pagalba yra taip reikalinga. Gera žinoti, jausti, kad jūs visi esate šalia ir mums tereikia paprašyti jūsų pagalbos ir jūs akimirksiu ją suteikiate... Būtent tokį bendravimą ir norime sukurti
Su meile, _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Sk. 14,2006 12:42 am Rašyti temą: |
|
|
Aida,
Pasiilgom Jūsų su Pijum. Bet vis tiek geriau, kai žinom, jog jums viskas gerai, negu kai pasimatom, sveikatai pablogėjus.
Bučiukas Pijuškai.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 3:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Ku Ku Kū,
Labukas, kaip laikotės?
Pasiilgau  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 3:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas, labukas,
Myliu, myliu! Laaabai pasiilgom! Viskas gerai! tik Pijuskai sloga iki bambos, ir tas nelemtas kosulys dar nesibaigia, dabar net paumejo. Jau iki treciadienio turetumem zinoti visus darytu tyrimu atsakymus.
O man, hmm... viskas gerai...sake dar kol kas manes nejudins. Pabandysiu buti rami, iki sekancios kontroles po triju menesiu.
Labai jau nekantraujam del atsakymo is JAV, man nepatinka kad jie taip delsia.
Buciukai |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 3:59 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: |
Labai jau nekantraujam del atsakymo is JAV, man nepatinka kad jie taip delsia.
Buciukai |
Daug daug bučiukų ir Jums
Gal reikia jiems parašyti ir paklausti: "Labai atsiprašome, bet norėtume Jūsų pasiteirauti ir t.t....."
Vykit maumus lauk Ar man visą stiprybę atidavėte?  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 4:42 pm Rašyti temą: |
|
|
sveikuciai pijuk su mama vykit kosuliukus lauk nes aplinkui viskas zydi tai gali del to but kosuliukai o tu aiduk buk stipri per tuos tris men gaila kad dar nera atsakymu jau zinok mes su ligita buvom lauke atsargiai su vezimeliu isvaziavom pasidziaugem graziu pavasariu man kaip iseigines bunam kiek iseina kartu o taip draugauja su teciu pijukas turbut toks pat saunuiLIS buckis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 4:51 pm Rašyti temą: |
|
|
As ir taip manau. Siandian parasysiu laiskeli, ryt paprasysiu kad Pijaus krikstomotinele isverstu ir issiusiu.
Tie maumai tai niekis, praeis. Kibireliai stiprybes pilni
Susirasinejam su Zaklina, tai vienam laiskelyje as jai isipasakojau savo nerimavimus.
Zaklina , aciu tau, kad turedama savo rupesteli dar ir kitus isklausai. As taip pat visada dalinsiuos su tavim savo kibireliu stiprybes. Laikysimes stipriai susikibe uz ranku, ir viskas bus gerai
Edituk, o kaip tu, baterijos nereikia pakrauti?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 10:17 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: |
Šelmiukai, bateriją pilnai įkrovėte O "pakrovėjęs" lašinukų ir blynų prisivalgęs jau sapnelius sapnuoja ?
Apkabinu. Saldžių sapnelių Man kažko šiandien nesimiega  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 10:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Tu blynu tai tik didelis noras buvo, vos viena sukramte. Nemiega dar, padejo tetukui nugara su tepaliuku trinti, grizo is savo aikido treniruotes visas suluosintas, po to dar isiplepet abiem reikejo, dabar jau lyg ir nurimo mano vyrai, as tik viena kaip visada naktimis bludineju.
Labai pergyvenu del Aliuko Vakar dar su Inga kalbejom, lyg ir nieko buvo, o siandien...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 10:31 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | | Aida rašo: |
Šelmiukai, bateriją pilnai įkrovėte |
O savo paste ar gavai katinelius? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Pir. 15,2006 10:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip, katinėlius gavau ir už pilvo susiėmusi juokiausi
Palaukime iš Ingos žinių rytoj  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 1:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas ,
Saindien Pijaus sypsena iki ausu, va tokia:
Aciu Zaklinai, Eduardui, Aleksandrai ir visoms princesems uz labai grazu laiska, uz siltus palinkejimus ir knygutes. Pijus nepaprastai suzavetas " man laiskas ?! Wau!!! " Dabar viskas namuose bus nuklijuota lipdukais. Sper!!! Labai miela! Aciu, uz Pijaus sypsena, uz ja man nieko nera brangiau. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 1:27 pm Rašyti temą: |
|
|
| Wow ,kaip mums malonu pas mus tokia atrakcija namuose tuos laisku daryti poto einam kartu i pasta jie issiuncia ir mums dziaugsmo ir jums!Nu faina ,kad taip greitai gavot,tik pamirsau princesiu vardus prasyti blondine Alexandra,Liuisa ir Elisa ( jos 2 seserys). Bizu za ir co |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|