|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 08,2007 10:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Asta rašo: | Alio...kompanija, gerai Linas sako...ku dingot?
Ir kas man i klausima atsakys ar prie kraujo centro susitinkam??? |
Aha, prie centro. Tik iš manęs, spėju, nieks neims kraujo (nesijaučiu sveikas)... Et  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Antr. 09,2007 12:12 am Rašyti temą: |
|
|
Aš, aš einu Pažadu ketvirtadienį nueit anksčiau miegot
Spalio 12 d. Kelintą valandą?
Linai, tu - bacila ?! Nesenai Lina (is toli) buvo (o gal dar yra) bacila. Tai sakiau, Bacila beveik Parazitė . O jei kalba sukasi apie parazitus, tai jau Astulę į pagalbą reik kviest.
Nieko, Linai, nepergyvenk, kad mūsų neužkrėstum mes tau kaukytę uždėsim. Tik fotoaparato nepamiršk  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Antr. 09,2007 6:54 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Aš, aš einu Pažadu ketvirtadienį nueit anksčiau miegot
Spalio 12 d. Kelintą valandą? |
Reiks eiti trečiadienį anksti miegoti, nes mano siūlymui eiti ketvirtadienį (spalio 11 d.) 18 val. nieks neprieštaravo.
Edita rašo: |
Linai, tu - bacila ?! Nesenai Lina (is toli) buvo (o gal dar yra) bacila. Tai sakiau, Bacila beveik Parazitė . O jei kalba sukasi apie parazitus, tai jau Astulę į pagalbą reik kviest.
Nieko, Linai, nepergyvenk, kad mūsų neužkrėstum mes tau kaukytę uždėsim. Tik fotoaparato nepamiršk  |
Pamiršt tai nepamiršiu. Liūdna, kad tikriausiai su jumis duoti kraujo negalėsiu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 10,2007 8:29 am Rašyti temą: |
|
|
O kiek laiko jus uzsibusit kraujo centre? As atsilaisvinsiu anksciausiai 18.30
Gal jus taip neskubedami krauja duokit Kad ir as suspeciau? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Tr. 10,2007 10:29 am Rašyti temą: |
|
|
Nepamirškite šiandien gerti daug skysčių. Rytoj - taip pat. Rytoj reikia išgerti bent 2,5 l skysčių (arbata, vanduo, sriuba). Nepamirškite pailsėti ir pavalgyti (svarbu, kad nebūtų riebu ir aštru).
Rytoj nepamirškite asmens dokumentų. Susitinkame šiek tiek prieš 18 val. prie įėjimo Žolyno g. 34.
Elze, ateikite. Nesvarbu, kad vėliau. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Tr. 10,2007 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Pataisymas
Neseniai man skambino iš Kraujo centro ir klausė, ar negalėtume ateiti pusvalandžiu anksčiau, nes dauguma darbuotojų bus išvažiavę.
Todėl ateikime 17:30. Kas negali, tegul ateina vėliau, nes vis tiek tektų laukti.
Iki rytojaus! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Giedrute
Prisijungė: 2007 01 25 Pranešimai: 2 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 10,2007 3:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki ir as siandien prisidejau prie jusu akcijos!kaip ir kiekvienais metais universitete vykdoma akcija, tai kaip ir visalaik, jau 4 karta joje sudalyvavau tikiuosi mano kraujas kamnors pagelbes  _________________ Netektis dar labiau suartina su mylimais zmonemis. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2007 7:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Ėjome ir dar eisime!
Tie, kas šiandien negalėjo eiti, galite nueiti kurią nors kitą dieną vieni ar paėmę draugą už rankos. O jei nedrąsu, tai galime susirinkti kokią dieną ir palydėsiu į Žolyno gatvę
Ačiū visiems, kurie neabejingi. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marina
Prisijungė: 2006 03 07 Pranešimai: 63 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2007 10:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip norejau duot kraujuka,ir kraujukas geras,o neleido del venu,sako neturiu ir ateit po pusies metu. Ir liudna ir pikstu ant saves  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 12:03 am Rašyti temą: |
|
|
Būtinai būtinai nueisim kai tik ligas lauk išvarysim. Tikiuosi, kad tokia akcija taps gražia tradicija  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 8:56 am Rašyti temą: |
|
|
Na va, ir as nedavau kraujo Bet gal ir gerai, nes po susirinkimo papasakojau apie savo nora, tai keli kolegos sake noretu irgi duoti, tai dabar bandysiu kuria diena juos prikalbint ir nuvaziuosime duot kraujo. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 8:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Marina nepyk ant saves ir nesinervink....nieko cia nepadarysi, ka jau dave Dievulis, ta ir turim
gavai va plonytes venas...bet turi gera ir padet norincia sirdi
manau tai ir yra svarbiausia...
O siaip tai labai buvo smagu susipazint
O po pusmecio, kai sugalvosi nueit patikrint venu...duok zinia...palaikysiu kompanija, vis smagiau kartu, ar ne  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marina
Prisijungė: 2006 03 07 Pranešimai: 63 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 17,2007 5:39 am Rašyti temą: |
|
|
Asta rašo: | Marina nepyk ant saves ir nesinervink....nieko cia nepadarysi, ka jau dave Dievulis, ta ir turim
gavai va plonytes venas...bet turi gera ir padet norincia sirdi
manau tai ir yra svarbiausia...
O siaip tai labai buvo smagu susipazint
O po pusmecio, kai sugalvosi nueit patikrint venu...duok zinia...palaikysiu kompanija, vis smagiau kartu, ar ne  |
Sunku nepikt!Norasbuvo labai didelis,buvo vis maza viltis,o gal(sakiau gadinkit tas venas,tik paimkit kraujuko)bet turbut Dievulio valia O kartu tikrai smagiau ir drasiau |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 11 Pen. 02,2007 8:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Gal jau laikas pratęsti mūsų gražią akciją ir paėmus visus nedrąsiuosius už rankų eiti duoti kraujo? Jau gal pasveiko visi, kurie sirgo, ir turi laiko tie, kurie neturėjo
Nors man dar neatėjo laikas, kai galiu duoti kraujo, pasistengsiu ateiti ir palaikyti einančiuosius  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|