Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Liepa
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 128, 129, 130  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 08 Št. 18,2007 1:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Saunuole Liepa Very Happy Stiprybes Rutele, lakstant paskui gyvsidabriuka Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 08 Št. 18,2007 4:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielosios mano, apkabinu stipriai stipriai. Pasiilgau nesvietiskai...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Eidmante

Prisijungė: 2007 08 18

PranešimasParašytas: 08 Št. 18,2007 9:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

laba diena, prisimenate tokia panele tamsiais "plaukais" is ligonines??? Eidmante... cia as ir pamaciusi Liepute nezinau kas man net nutiko,, labai noreciau su jumis pasneketi asmeniskai,tai gal galetumete parasyti man savo emaila ar ka nors tokio_? labai linkiu sekmes... as zinau kad viskas bus gerai...
Linuxete

Prisijungė: 2006 06 13

PranešimasParašytas: 08 Pir. 20,2007 9:36 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki Exclamation
Smagu, kad Liepužėlė, jau grįžo į namučius Wink
Tai kaip mažoji princesė laikosi? Bučinukai Liepužei ir mamytei Very Happy
rutene

Prisijungė: 2007 05 03

PranešimasParašytas: 08 Pir. 20,2007 12:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Eidmante rašo:
laba diena, prisimenate tokia panele tamsiais "plaukais" is ligonines??? Eidmante... cia as ir pamaciusi Liepute nezinau kas man net nutiko,, labai noreciau su jumis pasneketi asmeniskai,tai gal galetumete parasyti man savo emaila ar ka nors tokio_? labai linkiu sekmes... as zinau kad viskas bus gerai...

Labutis, kazkaip nelabai prisimenu Embarassed parasyk man i e-maila ruta.dabravolskiene@gmail.com Lauksiu!
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

PranešimasParašytas: 08 Pir. 20,2007 4:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Maciau musu grazuoleles nuotraukyciu - PRINCESIU PRINCESE!!!! Smile Myliukai jums!!! (ir vistiek as labiau;) )
Atgal į viršų
rutene

PranešimasParašytas: 08 Pir. 20,2007 5:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aida, tu zinai tavo Birzietiska cukinija Liepuzei tiko Very Happy isviriau su mesyte ir ziediniu kopustu, tai bijojau kad valgydama nesprogtu Laughing sakau valgyk, man negaila, bet kur tau telpa Shocked
Ir dar ryt kepsiu blynus Very Happy

Suku galva kaip iki Japonijos nusiust savo gaminto maisto Confused Kazkaip itariu kad kai kam svoris neauga per darbus Wink beje dar ir Vilniuj viena adresiuka turiu kam reiktu pavalgyt nusiust Cool bijau kad badas netaptu madingas Wink ane Edita Laughing
Atgal į viršų
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 08 Pir. 20,2007 6:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rutene, jūs visiškai teisi.Ta pati neišspręsta problema kankina ir Mantvydą- jis kažkodėl nepasitiki Draugų saloje naudotų svarstyklių derintojų kompetencija(sako, gal svarstyklės buvo vienkartinės ir todėl nerodė teisingo svorio). Žodžiu, jis vis rūpinasi, kaip kai kam priaugti reikiamą kilogramų skaičių.
Atgal į viršų
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 08 Pir. 20,2007 8:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nu saunuole Liepa, reiketu merginoms ( pirstais nerodysim) pavizdi imti is Liepuzes. Very Happy Valgykit merginos i sveikata, Rutele ir tu nuo Liepos neatsilik, tik klausimas ar Liepuze tau bent kasneli palieka Very Happy

O cukiniju derlius siemet Varniunuose didelis, visiems uzteks, ir Linutei(is toli) manau reiketu laukneseli sukrauti rudens gerygiu Very Happy tai sake kad jau kai i veidrodi paziuri uzmigti nebegali. Brangioji, tai tavo zodziai Very Happy Atsiusim mes tau cukiniju, ir nebebus problemu su KMI Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 08 Antr. 21,2007 12:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rutene rašo:
Suku galva kaip iki Japonijos nusiust savo gaminto maisto Confused Kazkaip itariu kad kai kam svoris neauga per darbus Wink beje dar ir Vilniuj viena adresiuka turiu kam reiktu pavalgyt nusiust Cool bijau kad badas netaptu madingas Wink ane Edita Laughing

Oi čiauškutės, čiauškutės, jau abi su Aida susikukavot Very Happy Smagu, kad Princesė skaniai suvalgė cukiniją. Ji už mane valgė, užtat ir tilpo Very Happy Ir svertis eisime abi kartu ir savo cukiniją Liepužei atsiųsiu. Vat.
Be galo, be krašto Myliu. Very Happy Ramaus miegučio Very Happy
Lina (iš toli)

PranešimasParašytas: 08 Antr. 21,2007 6:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Absoliuciai susikukavo! Kad susikukuotu vien del Edituko - sutikciau 100 proc ir pati prisideciau, bet as cia kuo deta? Evil or Very Mad Viska cia atvirksciai surase!! Gal man papasakot, ka Aidute valgo pusryciams?.. (jogurtelio, obuoliuku... na dar obuoliuku.... o kai pietu laikas ateina, tai varskes surelio nuo krastu indelio uzsitepa... )

Rutele, brangioji, paauklek ten jas, kai grisiu ir as prisijungsiu kartu su tortu serija... Very Happy
Aciu Mantvydui - skirsim ji vyriausiuoju Editos prieziuros komisijoje! Smile (beje, net nekyla rankos parasyti, kada rasyta Editos el. zinute siryt gavau... )

Buckiukai musu Princesytei Smile
Beje, kai kas (nerodysiu pirstais, kas Wink ) man vakar zadejo per pusvalandi prisistatyti... Laukiau laukiau su tuo didziuoju savo saukstu... Very Happy
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 08 Antr. 21,2007 6:44 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lina (is toli) rašo:
Rutele, brangioji, paauklek ten jas, kai grisiu ir as prisijungsiu kartu su tortu serija... Very Happy

O kaip ten baigėsi su tais tortasi, kur kiek anksčiau buvo žadėti? Kiek ten jų -- 7 buvo? Smile
Norėčiau truputėlį užstoti Editą -- mačiau kaip ji valgė ir suvalgė du torto gabalsu!
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

PranešimasParašytas: 08 Antr. 21,2007 7:03 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Speju, kad ji is DiArchi kokiu triuku ismoko ir jus apgavo Cool
Atgal į viršų
rutene

PranešimasParašytas: 08 Antr. 21,2007 12:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oi ta kova del maisto ir nemiego matau virsta i kova su vejo malunais Twisted Evil
Manau reik keist taktika Confused
Miela Linute (is toli) ir brangioji Edita, mes su Liepuze labai jusu prasom Very Happy valgykit bent 3 kartus per diena (ne surelius ir obuolius aisku) ir miegokit bent 7 valandas nakti ir 1 valanda pietuku, tada busit dar grazesnes ir mums nereikes jaudintis del jusu Sad . Nes jus mums vadovaut sugebate (ilsekites, miegokit, valgykit, niekuo nesirupinkite) o pacios savimi nesirupinate Sad
Tai vat, manau musu su Liepa pakeista taktika turetu pasiekti jusu sirdeles ir jai mus taip stipriai mylite isgirsite mus ir padarysit mus dar laimingesnes Very Happy

Cia viskas is MEILES!!!

Linute, vakar buvau pas tave atskridus nematomam pavidale, maciau kaip tu atrodai ir sauksto nemaciau kad butum laikius Sad , pabuciavau tave ir parskridau atgal Laughing
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

PranešimasParašytas: 08 Antr. 21,2007 2:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sikart, Rutele, as apsiblioviau... A mes taip ir toliau viena kita virkdysim? Smile

Bet ta pirmoji tavo pasisakymo dalis - niu ir uz ka man taip neteisetai kliuna?.. Obuoliukus ir surelio pakrastukus ne as, o Aidute valgo!! Prasome pasinaudoti funkcija "keisti" ir pakeisti varda tekste Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 128, 129, 130  Toliau
Puslapis 11130

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume