|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Št. 18,2007 1:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Saunuole Liepa Stiprybes Rutele, lakstant paskui gyvsidabriuka  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Št. 18,2007 4:58 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mielosios mano, apkabinu stipriai stipriai. Pasiilgau nesvietiskai... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Eidmante
Prisijungė: 2007 08 18 Pranešimai: 1 Miestas: alytus
|
Parašytas: 08 Št. 18,2007 9:34 pm Rašyti temą: |
|
|
laba diena, prisimenate tokia panele tamsiais "plaukais" is ligonines??? Eidmante... cia as ir pamaciusi Liepute nezinau kas man net nutiko,, labai noreciau su jumis pasneketi asmeniskai,tai gal galetumete parasyti man savo emaila ar ka nors tokio_? labai linkiu sekmes... as zinau kad viskas bus gerai... _________________ as ir esu tai patyrusi |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linuxete
Prisijungė: 2006 06 13 Pranešimai: 99 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 9:36 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki
Smagu, kad Liepužėlė, jau grįžo į namučius
Tai kaip mažoji princesė laikosi? Bučinukai Liepužei ir mamytei  _________________ Vilijos fanė amžinai:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 12:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Eidmante rašo: | | laba diena, prisimenate tokia panele tamsiais "plaukais" is ligonines??? Eidmante... cia as ir pamaciusi Liepute nezinau kas man net nutiko,, labai noreciau su jumis pasneketi asmeniskai,tai gal galetumete parasyti man savo emaila ar ka nors tokio_? labai linkiu sekmes... as zinau kad viskas bus gerai... |
Labutis, kazkaip nelabai prisimenu parasyk man i e-maila ruta.dabravolskiene@gmail.com Lauksiu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 4:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Maciau musu grazuoleles nuotraukyciu - PRINCESIU PRINCESE!!!! Myliukai jums!!! (ir vistiek as labiau;) ) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 5:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida, tu zinai tavo Birzietiska cukinija Liepuzei tiko isviriau su mesyte ir ziediniu kopustu, tai bijojau kad valgydama nesprogtu sakau valgyk, man negaila, bet kur tau telpa
Ir dar ryt kepsiu blynus
Suku galva kaip iki Japonijos nusiust savo gaminto maisto Kazkaip itariu kad kai kam svoris neauga per darbus beje dar ir Vilniuj viena adresiuka turiu kam reiktu pavalgyt nusiust bijau kad badas netaptu madingas ane Edita  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 6:28 pm Rašyti temą: |
|
|
| rutene, jūs visiškai teisi.Ta pati neišspręsta problema kankina ir Mantvydą- jis kažkodėl nepasitiki Draugų saloje naudotų svarstyklių derintojų kompetencija(sako, gal svarstyklės buvo vienkartinės ir todėl nerodė teisingo svorio). Žodžiu, jis vis rūpinasi, kaip kai kam priaugti reikiamą kilogramų skaičių. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pir. 20,2007 8:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Nu saunuole Liepa, reiketu merginoms ( pirstais nerodysim) pavizdi imti is Liepuzes. Valgykit merginos i sveikata, Rutele ir tu nuo Liepos neatsilik, tik klausimas ar Liepuze tau bent kasneli palieka
O cukiniju derlius siemet Varniunuose didelis, visiems uzteks, ir Linutei(is toli) manau reiketu laukneseli sukrauti rudens gerygiu tai sake kad jau kai i veidrodi paziuri uzmigti nebegali. Brangioji, tai tavo zodziai Atsiusim mes tau cukiniju, ir nebebus problemu su KMI  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Antr. 21,2007 12:48 am Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | Suku galva kaip iki Japonijos nusiust savo gaminto maisto Kazkaip itariu kad kai kam svoris neauga per darbus beje dar ir Vilniuj viena adresiuka turiu kam reiktu pavalgyt nusiust bijau kad badas netaptu madingas ane Edita  |
Oi čiauškutės, čiauškutės, jau abi su Aida susikukavot Smagu, kad Princesė skaniai suvalgė cukiniją. Ji už mane valgė, užtat ir tilpo Ir svertis eisime abi kartu ir savo cukiniją Liepužei atsiųsiu. Vat.
Be galo, be krašto Myliu. Ramaus miegučio  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 08 Antr. 21,2007 6:28 am Rašyti temą: |
|
|
Absoliuciai susikukavo! Kad susikukuotu vien del Edituko - sutikciau 100 proc ir pati prisideciau, bet as cia kuo deta? Viska cia atvirksciai surase!! Gal man papasakot, ka Aidute valgo pusryciams?.. (jogurtelio, obuoliuku... na dar obuoliuku.... o kai pietu laikas ateina, tai varskes surelio nuo krastu indelio uzsitepa... )
Rutele, brangioji, paauklek ten jas, kai grisiu ir as prisijungsiu kartu su tortu serija...
Aciu Mantvydui - skirsim ji vyriausiuoju Editos prieziuros komisijoje! (beje, net nekyla rankos parasyti, kada rasyta Editos el. zinute siryt gavau... )
Buckiukai musu Princesytei
Beje, kai kas (nerodysiu pirstais, kas ) man vakar zadejo per pusvalandi prisistatyti... Laukiau laukiau su tuo didziuoju savo saukstu...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Antr. 21,2007 6:44 am Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | Rutele, brangioji, paauklek ten jas, kai grisiu ir as prisijungsiu kartu su tortu serija...  |
O kaip ten baigėsi su tais tortasi, kur kiek anksčiau buvo žadėti? Kiek ten jų -- 7 buvo?
Norėčiau truputėlį užstoti Editą -- mačiau kaip ji valgė ir suvalgė du torto gabalsu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 08 Antr. 21,2007 7:03 am Rašyti temą: |
|
|
Speju, kad ji is DiArchi kokiu triuku ismoko ir jus apgavo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 08 Antr. 21,2007 12:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi ta kova del maisto ir nemiego matau virsta i kova su vejo malunais
Manau reik keist taktika
Miela Linute (is toli) ir brangioji Edita, mes su Liepuze labai jusu prasom valgykit bent 3 kartus per diena (ne surelius ir obuolius aisku) ir miegokit bent 7 valandas nakti ir 1 valanda pietuku, tada busit dar grazesnes ir mums nereikes jaudintis del jusu . Nes jus mums vadovaut sugebate (ilsekites, miegokit, valgykit, niekuo nesirupinkite) o pacios savimi nesirupinate
Tai vat, manau musu su Liepa pakeista taktika turetu pasiekti jusu sirdeles ir jai mus taip stipriai mylite isgirsite mus ir padarysit mus dar laimingesnes
Cia viskas is MEILES!!!
Linute, vakar buvau pas tave atskridus nematomam pavidale, maciau kaip tu atrodai ir sauksto nemaciau kad butum laikius , pabuciavau tave ir parskridau atgal  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 08 Antr. 21,2007 2:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Sikart, Rutele, as apsiblioviau... A mes taip ir toliau viena kita virkdysim?
Bet ta pirmoji tavo pasisakymo dalis - niu ir uz ka man taip neteisetai kliuna?.. Obuoliukus ir surelio pakrastukus ne as, o Aidute valgo!! Prasome pasinaudoti funkcija "keisti" ir pakeisti varda tekste  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|