|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Sk. 25,2007 12:21 am Rašyti temą: |
|
|
Gražina, Mantvydo mama: Reniau, kaip sekasi kovoti su piktuoju streptokoku?Nenusimink- tai įveikiamas priešas. Nors tau ir sunku, bet šią humoro piliulę galima nuryti, ir neužsigerint vandenuku:
Pas stomotologą.
- Pone paciente, rėkit kuo garsiau.
- Kodėl?
- Suprantat ten eilė žmonių, o aš noriu futbolo rungtynes pasižiūrėti.
Kai labai labai, tiesiog neįmanomai sunku ir liūdna- padėti gali ir nedidukė juoko dozė. Linkime tau ir nuostabiai tavo mamytei bei sesei stiprybės, ištvermės ir vilties. Viskas bus gerai. Sakoma- tamsiausia būna prieš aušrą. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 12:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Ant Viespaties ranku
Kodel teisingo ir galingo Dievo sukurtame pasaulyje tiek daug blogio ir skausmo? Nekaltuju kancios? Kodel tiek vienatves ir vidines sausros, kodel tiek slegianciu naktu, kai mirsta viltis?...
Tada susapnavau sapna.
Ejau papludimiu salia Viespaties. Musu zingsniai spaudesi i smeli, palikdami dvi pedu eiles: mano ir Viespaties.
Sapne man dingtelejo mintis, kad kiekvienas is siu zingsniu reiskia viena mano gyvenimo diena. Tada sustojau ir atsigreziau paziureti i tolumoje nusidriekusias pedas.
Ir pastebejau, kad kai kuriose kelio atkarpose vietoj dvieju pedu eiliu tebuvo viena.
Apmasciau visa savo gyvenimo kelia. Ir- koks netiketumas! viena pedu eile sutapo su liudniausiais mano gyvenimo tarpsniais. Tai buvo nerimo ir nekantraus laukimo dienos, egoizmo ir blogos nuotaikos dienos, isbandymu ir dvejoniu dienos, nesuprantamos, persmelktos kancia dienos...
Tuomet pasisukau i Viespati ir emiau jam priekaistauti:
- Tu zadejai, kad busi su mumis kasdien. Kodel pazado neispildei? Kodel palikai mane vienisa paciomis sunkiausiomis mano gyvenimo dienomis, tada, kai man ypac reikejo tavo artumo?
Viespats nusisypsojo:
- Mano mielasis sunau, as ne akimirkai nepalioviau taves mylejes.
- Viena pdu eile sunkiausiomis tavo gyvenimo dienomis yra mano... Tomis dienomis nesiau tave ant ranku.
Is Bruno Ferrero knygos
Ratilai vandenyje. Trumpi pasakojimai sielai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 4:25 pm Rašyti temą: |
|
|
atsiverciau parasyt ir apsiverkiau.Aciu, Elenele, labai aciu. Tikiu, Viespats nesa mano Reniuka ant ranku ir saugo...
Siandien Reniui diagnozavo meningita- kraujo uzkretimas, streptokokas nukeliavo ir i galva. Sianakt ji taip isvargino karsciavimas- tris kart numusinejom temperatura- tai kol triju vaistu rinkinuka i vena suleidzia, tai " atsisesk, suprakaitavai, perrengsiu". Tik nukrenta, vel temperatura kyla. Siryt Reniukas klause-" mamyte, kada gi as galesiu issimiegoti?"
Per tris dienas trys sasiskos-visas maistas, vakar jau buvo pakile leukocitai, tai jis paprase-" mamyte, idek man i lekstute ta bulkute, kur taip seniai noriu". Idejau, atnesiau, ziurejo ziurejo, asarytes isbego-" as nepajegsiu jos suvalgyt"...Uzsimerke akytes ir uzmigo...
Viespatie, jo tokios mazytes svajones- bulkute, islipt is lovos ir pajegt nueit iki tualeto, ana kart jis taip dziauges, kad galejo paciupinet sniega...
Kasdien mokinuos is jo ramybes, tikejimo ir stiprybes..Keista-mama mokinas is vaiko...Atejes i si pasauli, jis ismokino mane ji matyt kitom akim.Tik vaikai sugeba is VISISKO NIEKO pasidaryti DIDELI DZIAUGSMA... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 4:29 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tamsiausia buna pries ausra.Mes islauksim... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurggga
Prisijungė: 2007 10 29 Pranešimai: 126 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 4:38 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jurate, mes patyliukais islauksim kartu su jumis... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 5:08 pm Rašyti temą: |
|
|
melsiuos uz Jusu stiprybe,uz Reniuka.Nepraraskite vilties,niekada niekada!
Nuo rytojaus būsiu liūdnas, nuo rytojaus.
Bet šiandien būsiu patenkintas:
kas iš to, jei liūdėsiu, kas iš to ?
Kodėl pučia atšiaurus vėjas?
Kodėl turėčiau šiandien sielvartauti dėl rytojaus?
Gal rytojus išauš geras ir šviesus.
Gal rytoj dar spindės saulė.
Ir neliks jokios priežasties liūdėti.
Nuo rytojaus būsiu liūdnas, nuo rytojaus.
Bet šiandien, - šiandien būsiu patenkintas;
Ir kiekvieną karčią dieną tarsiu:
nuo rytojaus būsiu liūdnas.
Šiandien ne.
(Vaikino eilėraštis, 1941 metais rastas žydų gete) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 5:27 pm Rašyti temą: Reniaus istorija |
|
|
| Kiekvienam gimusiam vaikeliui, Dievas užrašo: ant delno Laimę, ant lūpų palieka Meilę, širdy- Tikėjimą, akyse - Viltį. Visa širdim su Jumis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2007 7:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Gražina:Jūrate ir Reniau- mes atmename jus kiekvieną dieną, kiekvieną valandą. Gaila, kad negalime ant savo pečių perimti nors dalelės Jūsų naštos. Tikriausiai Kūrėjas žino, kad kiekvienas geriausiai pakelia tik savo kryželį. Tvirtai tikime, kad po tokios sunkios kovos nušvis saulėtas pergalės rytas.
Mantvydas labai išgyvena dėl Reniaus bėdų ir kad jo priešas toks stiprus. Bet tiki, kad ir Renius- labai stiprus. Plieninės savo valios, beribės mamytės meilės ir draugų palaikymo dėka Renius laimės. Turi laimėti. Ir prieš meningitą, ir prieš visus kitus savo priešus. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ernesta pkp
Prisijungė: 2007 08 02 Pranešimai: 63 Miestas: KAUNAS
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 8:45 am Rašyti temą: |
|
|
Sveika Jurate,nors as jusu ir nesu maciusi(tik foto)taciiau labai susigyvenau su jumis ir Reniuku,visada isgyvenu jusu nukritimus ir dziaugiuosi del pakilimu.Dabar gal ir nera pats geriausias laikas,bet jis tikrai praeis ir viskas bus gerai...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 9:50 am Rašyti temą: |
|
|
Visa nakti sapnavau musu Reniuka, kad jis ligoninej, o paskui neklauzada pabego. Juokingiausia, kad Jurate paprase manes pasiziuret Reniu, kol ji pamiegos, o jis atsikele ir sako, kad as jau sveikas ir nuvare su draugais prie lifto
O paskui Jurate su Renium sapnavau prie juros papludimy, o Renius koks patenkintas buvo... Vis sake, as lekiu dar pasimaudyt, dar, dar ir dar...
Jurate, nebereikalo jus sapnavau. Audra nurims, o sia vasara BUTINAI abu leksit prie juros
Visomis mintimis su jumis. Mylim, buciuojam ir stipriai, stipriai apkabinam. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 12:44 pm Rašyti temą: |
|
|
| kaip jauciasi Reniukas siandien? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 4:31 pm Rašyti temą: |
|
|
| Elenele rašo: | | kaip jauciasi Reniukas siandien? |
Kiek zinau, audra po truputi rimsta, bet palaikymo komandai atsipust dar negalima  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Zanku
Prisijungė: 2007 10 14 Pranešimai: 21 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 4:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Jungiuosi ir as i palaikymo komanda.Dar stipriau palaikysim  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ernesta pkp
Prisijungė: 2007 08 02 Pranešimai: 63 Miestas: KAUNAS
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 4:38 pm Rašyti temą: |
|
|
nu ka suremkime visi pecius ir atlaikykime ta audra,tegul inai kuo greiciau nurimsta.Mes su jumis.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurggga
Prisijungė: 2007 10 29 Pranešimai: 126 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2007 4:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Jurate neraso, nes Renius jau kompa okupavo atspekit ka tai reiskia???? tik ka is ju sugrizau.. negaliu atsidziaugt  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|