|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Tr. 26,2007 8:19 pm Rašyti temą: |
|
|
cia ir wel reniaus sese,,,
Liudna, kad mano ciulpai broliui netinka. ieskos per tarptautini banką. Rytoi brolis baigs pirma chemijos bloka, mama sake daug miega, bet siandien jau valge... Buvo isopejus burnytr, bet Editos nupirkti naujai atrasti vaistukai jam padejo par 2dienas. Edita as tave myliu...
mama sake, kad buvai pas juos. dabar broliui tik nuo vaistu skauda kojas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Kv. 27,2007 1:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Gal galeciau kuom padet?
Nagi, palaikymo bury, prasom duot man nurodymu
Gal Juratei ko atvezt? Gal naminio maisto??? Tiesa vireja is manes ne kokia  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
puce
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 100 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 09 Kv. 27,2007 5:47 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jūratė-Reniaus mama rašo: | cia ir wel reniaus sese,,,
Liudna, kad mano ciulpai broliui netinka. ieskos per tarptautini banką. .
| Noreciau.kad mano tiktu. Esu uzsiregistraves tam banke ir kitiem ,kurie nesirge gelta siulau. Vytas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Emilio mama
Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 6 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Kv. 27,2007 8:58 pm Rašyti temą: |
|
|
| O ar galima buti kaulu ciulpu donoru, jei yra darytas kraujo perpylimas. Labai noreciau tapti donore. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 28,2007 11:59 am Rašyti temą: |
|
|
| Apie kaulu chiulpu donoryste galima rasti informacijos http://www.begood.lt puslapelyje. Nors "be good " akcija jau baigesi, bet manau, kad i klausimus galetu atsakyti, parashius jiems laishka ar paskambinus... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 28,2007 3:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis,
Vakar Renius trumpam atokvepiui sugrizo i namucius. Jei nebus zymaus kraujo rodikliu kritimo i santariskes atvyks kita penktadieni. Tikiu, kad Mantvydas ne tik damoms , bet ir savo draugui Reniui parinks geriausius karius ir stos kovon su piktuoju priesu.
Beje, Reniau, ar lego jau sudeliojai? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 28,2007 6:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas:Editėle, nepanikuok, viskas bus gerai, Kariai jau stovi frontine linija ir atakuoja. Jie jau susidūrė su priešu ir baigia iškapoti.
Beje, karių pergalės trimitas jau pradeda gausti.Reniau jei tau dabar blogai, vistiek turiu pasiūlymą- būk tvirtas ir narsus, būk ištvermingas kaip tikras vyras.Kai kuriems kariams tenka ištverti ėjimą per ugnį. Toks jau karas, nieko nepadarysi. Sėkmės.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 28,2007 10:29 pm Rašyti temą: |
|
|
| Gražina rašo: | Mantvydas:Editėle, nepanikuok, viskas bus gerai, Kariai jau stovi frontine linija ir atakuoja. Jie jau susidūrė su priešu ir baigia iškapoti. |
Ačiū, Mantvydai. Tu pats narsiausias riteris, o tavo kariai kovingi, ryžtingi, drąsūs. Neabejoju, tavimi didžiuojasi riterių brolijos "Šiaurinės šventyklos ordinas" kariūnas Balys (brolis Žeraras). Tikiu, ji dar prisimeni. Man šovė mintis - gal į kovą mes galėtume pasitelkti "Šiaurinės šventyklos ordino" riterius? A?
Reniau, kaip tu? Ar valgai? Tiesa, kai buvau pas Renių ligoninėje jis labai rūpinosi manimi t.y. valgydino. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Renius . . .
Prisijungė: 2007 01 22 Pranešimai: 10
|
Parašytas: 09 Št. 29,2007 9:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita, lego dar nesudeliojau bet senien mociute parveze dar 2 panasias dezes
tai susitiksim kai man bus 21m. tada gal busiu sudeliojas
Valgau tai daug tai mazai jau namuose 2 kartus vemiau
buvau 1 karta bureli bet atbuvau 50min. ir isbegau nes supykino
tai nespejau dabaigt piesinio.
Isireminau viena is savo piesiniu toki katina mama sako kad jis grazus o as manau kad ne
Katik suvalgiau dvi kulseles,pilvas pilnas namuose silta tai einu miegot
P.S. Edita, daugiau valgik!!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kristina
Prisijungė: 2005 10 28 Pranešimai: 22 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Št. 29,2007 9:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Reniuk turi sugalvoti ko labai labai nori! Viska turesi ko noresi! Labai tave myliu!!! Ir labai tave noriu pamatyti! Butinai tikek kad viskas bus gerai! nesvarbu, kad siandien nera taip gerai kaip tu noretum, bet viskas baigsis kaip visada gerai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buckis didelis didelis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kristina
Prisijungė: 2005 10 28 Pranešimai: 22 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Št. 29,2007 10:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita kreipiuosi i Jus: Labai noreciau sulaukti Jusu skambucio arba SMS zinutes(perskambinsiu), del Reniaus. Mano numeris: 8618 19202
Pagarbiai,
Kristina
Paskutinį kartą redagavo Kristina, 09 Sk. 30,2007 9:47 am. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Sk. 30,2007 9:15 am Rašyti temą: |
|
|
O ar galėčiau ir aš pareikšti vieną savo norą? Kaip galima būtų "Rugutėje" pamatyti nors vieną Reniaus piešinį?
Reniau- tu stiprus, tu atsilaikysi. Tiesa, dabar ir Mantvydas kovoja ne tik su draugų ligomis, bet ir su vėl jį užpuolusiu eiliniu sinusitu. Taigi, kol infekcija nepraeis- negali susitikti su Pauliumi ir pasigirti, ko išmoko.
O dėl kovų- tai tėtė egzaminui ruošiasi svetainėje ant grindų, nes kabinete visas jo darbo stalas paverstas didžiuliu mūšio su keturgubu priešu- lauku. Vaikai, greičiau sveikit O aš kas dieną esu priversta išklausyti vis naujas Mantvydo rezgamas taktines gudrybes- visokius apėjimus, užkirtimus, atakas, šturmus ir pan. Žodžiu, visų jūsų ligos ir skausmai neturi joooookių šansų. Va taip va.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 01,2007 2:38 am Rašyti temą: |
|
|
Ir as noreciau pamatyti piesinius  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Pir. 01,2007 7:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai visi,Renius dar namie ilsisi, grizom ketvirtadieni, bet is lovos taip ir nelipo- vis pykino, silpna, " Zofranas", keista, neveike. Sekmadieni jau atsikele linksmesnis, po pietu ir i lauka isejom, pamaitinom antis parko prude, darzely ant tokio medinio namelio kabancio tiltelio patiesiau striuke ir gulejo mano zuikis. O siryt verkdamas atsikele-taip pilvuka skaudejo. Vaziavom i Klinikas, darem krauja, ryt atsakymas, dare pilvo organu echoskopija- sako ten daug daug oro. Sako " reik padaryt gera ........". O tas geras.......... nesigauna! prigerem espumizanu, meteospasmilio, angliuko, jau vakaras, o taip susirietes ir pragulejo...Viena diena praradom... Penktadieni vel i Santariskes.Dar tik pradejom savo kelione, o jau tikrai zinau, ka gydytojai vadina " vilko valandom", kai penkta ryto noris vilku kaukt....
Aciu, kad esat salia. Man stipriau...O ir Renius, net kai dar buvom Santariskese, kai sese vaziavo tirtis ar tinka but donore, paprase atspausdint ir atvezt jam i palata paskutinius " Rugiles" puslapius, kad galetu paskaityt, ka rasot. Jam gera, kai zino, kaip ji mylit ir palaikot |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|