Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Renius
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 59, 60, 61  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Jūratė-Reniaus mama

Prisijungė: 2006 04 10

PranešimasParašytas: 09 Tr. 26,2007 8:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

cia ir wel reniaus sese,,,
Liudna, kad mano ciulpai broliui netinka. ieskos per tarptautini banką. Rytoi brolis baigs pirma chemijos bloka, mama sake daug miega, bet siandien jau valge... Buvo isopejus burnytr, bet Editos nupirkti naujai atrasti vaistukai jam padejo par 2dienas. Edita as tave myliu... Very Happy Razz
mama sake, kad buvai pas juos. dabar broliui tik nuo vaistu skauda kojas.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Elze

Prisijungė: 2007 04 02

PranešimasParašytas: 09 Kv. 27,2007 1:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal galeciau kuom padet?
Nagi, palaikymo bury, prasom duot man nurodymu Laughing

Gal Juratei ko atvezt? Gal naminio maisto??? Tiesa vireja is manes ne kokia Embarassed
Atgal į viršų
puce

Prisijungė: 2006 03 27

PranešimasParašytas: 09 Kv. 27,2007 5:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jūratė-Reniaus mama rašo:
cia ir wel reniaus sese,,,
Liudna, kad mano ciulpai broliui netinka. ieskos per tarptautini banką. .

Noreciau.kad mano tiktu. Esu uzsiregistraves tam banke ir kitiem ,kurie nesirge gelta siulau. Vytas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
Emilio mama

Prisijungė: 2007 09 26

PranešimasParašytas: 09 Kv. 27,2007 8:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O ar galima buti kaulu ciulpu donoru, jei yra darytas kraujo perpylimas. Labai noreciau tapti donore.
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 09 Pen. 28,2007 11:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Apie kaulu chiulpu donoryste galima rasti informacijos http://www.begood.lt puslapelyje. Nors "be good " akcija jau baigesi, bet manau, kad i klausimus galetu atsakyti, parashius jiems laishka ar paskambinus...
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 09 Pen. 28,2007 12:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ziuzia rašo:
Apie kaulu chiulpu donoryste galima rasti informacijos http://www.begood.lt puslapelyje. Nors "be good " akcija jau baigesi, bet manau, kad i klausimus galetu atsakyti, parashius jiems laishka ar paskambinus...

O taip pat Onkohematologinių ligonių bendrijos „Kraujas“ tinklalapyje:
http://www.kraujas.lt/show.nav.items.php?lng=lt&navIt=70&pageId=52
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 09 Pen. 28,2007 3:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis,

Vakar Renius trumpam atokvepiui sugrizo i namucius. Jei nebus zymaus kraujo rodikliu kritimo i santariskes atvyks kita penktadieni. Tikiu, kad Mantvydas ne tik damoms Very Happy , bet ir savo draugui Reniui parinks geriausius karius ir stos kovon su piktuoju priesu.

Beje, Reniau, ar lego jau sudeliojai?
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 09 Pen. 28,2007 6:52 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mantvydas:Editėle, nepanikuok, viskas bus gerai, Kariai jau stovi frontine linija ir atakuoja. Jie jau susidūrė su priešu ir baigia iškapoti. Smile Smile Smile Smile
Beje, karių pergalės trimitas jau pradeda gausti.Reniau jei tau dabar blogai, vistiek turiu pasiūlymą- būk tvirtas ir narsus, būk ištvermingas kaip tikras vyras.Kai kuriems kariams tenka ištverti ėjimą per ugnį. Toks jau karas, nieko nepadarysi. Wink Sėkmės. Exclamation
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 09 Pen. 28,2007 10:29 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gražina rašo:
Mantvydas:Editėle, nepanikuok, viskas bus gerai, Kariai jau stovi frontine linija ir atakuoja. Jie jau susidūrė su priešu ir baigia iškapoti. Smile Smile Smile Smile

Ačiū, Mantvydai. Very Happy Tu pats narsiausias riteris, o tavo kariai kovingi, ryžtingi, drąsūs. Neabejoju, tavimi didžiuojasi riterių brolijos "Šiaurinės šventyklos ordinas" kariūnas Balys (brolis Žeraras). Tikiu, ji dar prisimeni. Man šovė mintis - gal į kovą mes galėtume pasitelkti "Šiaurinės šventyklos ordino" riterius? A?
Reniau, kaip tu? Ar valgai? Tiesa, kai buvau pas Renių ligoninėje jis labai rūpinosi manimi t.y. valgydino.
Renius . . .

Prisijungė: 2007 01 22

PranešimasParašytas: 09 Št. 29,2007 9:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita, lego dar nesudeliojau bet senien mociute parveze dar 2 panasias dezes Very Happy
tai susitiksim kai man bus 21m. tada gal busiu sudeliojas Very Happy
Valgau tai daug tai mazai Very Happy jau namuose 2 kartus vemiau Embarassed
buvau 1 karta bureli bet atbuvau 50min. ir isbegau nes supykino Sad
tai nespejau dabaigt piesinio. Sad Sad
Isireminau viena is savo piesiniu toki katina Very Happy mama sako kad jis grazus o as manau kad ne Twisted Evil Twisted Evil
Katik suvalgiau dvi kulseles,pilvas pilnas namuose silta tai einu miegot Mr. Green
P.S. Edita, daugiau valgik!!! Exclamation
Atgal į viršų
Kristina

Prisijungė: 2005 10 28

PranešimasParašytas: 09 Št. 29,2007 9:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Reniuk turi sugalvoti ko labai labai nori! Viska turesi ko noresi! Labai tave myliu!!! Ir labai tave noriu pamatyti! Butinai tikek kad viskas bus gerai! nesvarbu, kad siandien nera taip gerai kaip tu noretum, bet viskas baigsis kaip visada gerai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Buckis didelis didelis
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Kristina

Prisijungė: 2005 10 28

PranešimasParašytas: 09 Št. 29,2007 10:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita kreipiuosi i Jus: Labai noreciau sulaukti Jusu skambucio arba SMS zinutes(perskambinsiu), del Reniaus. Mano numeris: 8618 19202
Pagarbiai,
Kristina

Paskutinį kartą redagavo Kristina, 09 Sk. 30,2007 9:47 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 09 Sk. 30,2007 9:15 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O ar galėčiau ir aš pareikšti vieną savo norą? Kaip galima būtų "Rugutėje" pamatyti nors vieną Reniaus piešinį? Embarassed Embarassed
Reniau- tu stiprus, tu atsilaikysi. Tiesa, dabar ir Mantvydas kovoja ne tik su draugų ligomis, bet ir su vėl jį užpuolusiu eiliniu sinusitu. Taigi, kol infekcija nepraeis- negali susitikti su Pauliumi ir pasigirti, ko išmoko.
O dėl kovų- tai tėtė egzaminui ruošiasi svetainėje ant grindų, nes kabinete visas jo darbo stalas paverstas didžiuliu mūšio su keturgubu priešu- lauku. Vaikai, greičiau sveikit Smile Smile O aš kas dieną esu priversta išklausyti vis naujas Mantvydo rezgamas taktines gudrybes- visokius apėjimus, užkirtimus, atakas, šturmus ir pan. Žodžiu, visų jūsų ligos ir skausmai neturi joooookių šansų. Va taip va. Smile Wink
Atgal į viršų
Elze

Prisijungė: 2007 04 02

PranešimasParašytas: 10 Pir. 01,2007 2:38 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir as noreciau pamatyti piesinius Laughing
Atgal į viršų
Jūratė-Reniaus mama

Prisijungė: 2006 04 10

PranešimasParašytas: 10 Pir. 01,2007 7:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikuciai visi,Renius dar namie ilsisi, grizom ketvirtadieni, bet is lovos taip ir nelipo- vis pykino, silpna, " Zofranas", keista, neveike. Sekmadieni jau atsikele linksmesnis, po pietu ir i lauka isejom, pamaitinom antis parko prude, darzely ant tokio medinio namelio kabancio tiltelio patiesiau striuke ir gulejo mano zuikis. O siryt verkdamas atsikele-taip pilvuka skaudejo. Vaziavom i Klinikas, darem krauja, ryt atsakymas, dare pilvo organu echoskopija- sako ten daug daug oro. Sako " reik padaryt gera ........". O tas geras.......... nesigauna! prigerem espumizanu, meteospasmilio, angliuko, jau vakaras, o taip susirietes ir pragulejo...Viena diena praradom... Penktadieni vel i Santariskes.Dar tik pradejom savo kelione, o jau tikrai zinau, ka gydytojai vadina " vilko valandom", kai penkta ryto noris vilku kaukt....
Aciu, kad esat salia. Man stipriau...O ir Renius, net kai dar buvom Santariskese, kai sese vaziavo tirtis ar tinka but donore, paprase atspausdint ir atvezt jam i palata paskutinius " Rugiles" puslapius, kad galetu paskaityt, ka rasot. Jam gera, kai zino, kaip ji mylit ir palaikot
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 59, 60, 61  Toliau
Puslapis 2061

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume