|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Kv. 20,2007 10:13 am Rašyti temą: |
|
|
| Jurate, Reniau - stipriai apkabinam... Laikysim kumshtukus ir kasdien Dievuli melsim, kad jegu ir svekateles duotu... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 09 Kv. 20,2007 10:21 am Rašyti temą: |
|
|
Zinau, kad Reniaus svajone pamazu jau pildosi... Kvieciam visus, norincius prisideti (Forumas>Jausmai>Reniaus svajone).
Jurate, esam KARTU. Kiekvienoje asaroje, kiekviename kovos zingsnyje, didziuleje, tikroje Meileje. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Kv. 20,2007 10:43 am Rašyti temą: |
|
|
Laikykis Juratele...paguodos ir drasinimo zodziai cia tokie beprasmiai...
Tik noriu, kad zinotum...TU IR RENIUS RUPITE DAUGYBEI ZMONIU...zinok, kad bet kada gali kreiptis...ar pagalbos reikia, ar siaip gero zodzio...
Laikykis brangioji... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Kv. 20,2007 10:54 am Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, neįsivaizduoju, kokiais žodžiais į Jus kreiptis...
Tiesiog tikėkim visi, kad viskas bus gerai. Spausim kumščius už Reniuką... Juk Jūs rašėte:"pagauta pati pradžia..." Tai jau gera naujiena. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Kv. 20,2007 5:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, net nežinau, kokias žodžiais Jums su Renium suteikti vilties... Taigi stipriai stipriai apkabinam ir esame su Jumis. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Kv. 20,2007 7:54 pm Rašyti temą: Reniaus istorija |
|
|
Jūratėle, brangiausioji, stiprybės tau ir TIKĖJIMO... Mes kartu su tavim. Jei atrodys, kad nebegali būt blogiau - Imk iš mūsų stiprybės, ieškok savų "pliusiukų", tu reikalinga savo vaikams... Kas, jei ne TU? ... Tik dantim ir nagais, kartais lyg sraigė pašliauždama, bet tik į priekį...Jei prireiks, šypseną nusipiešk... Šypsena - pirmas žingsnis į laimę... Mes su tavim...
Angelo Justo mama |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 21,2007 8:52 am Rašyti temą: |
|
|
| Ašaros teka upeliais... Bet ašaros ne nevilties simbilis. Aš tikiu, kad Renius dar sykį įveiks ligą. Jis kaip mūsų vedlys, rodis, kad ligas galima įveikt. Jūrate, stiprybės, tikėjimo ir kantrybės. Juk tu ne viena, mūsų čia tiek daug. Mes kaip viena didelė šeima -visada drauge. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Pen. 21,2007 11:36 am Rašyti temą: |
|
|
| As reniaus sese, rasysiu uz mama. mama sake, reniui jau pastate kateteri, siestedieni prades gydima. Paskyre 5blokus. 1-dieni vaziuosiu pas broliuka, ir labai noreciau, kad mano kaulu ciulpai jam tiktu,,, |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 21,2007 4:28 pm Rašyti temą: |
|
|
| Laikysim kumshtukus... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ernesta pkp
Prisijungė: 2007 08 02 Pranešimai: 63 Miestas: KAUNAS
|
Parašytas: 09 Pen. 21,2007 9:54 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tikimes kad kaulu ciulpai tiks,ir kosmaras greitai ir gerai baigsis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 09 Št. 22,2007 8:58 am Rašyti temą: |
|
|
| Labas, Sesyt. Labai labai aciu, kad rasai uz Mama - kai tik galesi, vis parasyk, gerai? Rasyk apie Reniaus svajones, apie Mamyte ir - butinu butiniausiai - apie save. Butinai rasyk, jei tik ko prireiks - tikiu, kad cia nemaza kaunieciu komanda lankosi, kuri tikrai tikrai viskuo tau pades. Sutariam? (net nesigincyk!) apkabinam. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Št. 22,2007 9:34 am Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas- Reniau- manau, kad nėra taip blogai, kaip manai. mano kariai, kovodami su kitų vaikų ligų priešais, įgaus patirtį, todėl galės pukiai kovoti vieni prieš 10 pulkų. Tavo liga privalės atsitraukti, nes toks mano karių statutas- sumušti priešą ir išvyti iš vaiko teritorijos. Mes laimėsim
Tavo plaukai gal ir nukris, bet visi kariai nusikerpa plaukus.O tavo plaukai po to ataugs. Ir aš buvau nusikirpęs plaukus kariškai. Mano mamai nepatiko, o man patiko.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Št. 22,2007 2:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Reniaus sesyte,
As Liepos mama, mes buvome ligoninej ir matem tavo mamyte su broliuku, kalbejom dar pries darant tyrimus, dar jie nezinojo ju atsakymu...
Labai norejau juos apkabint, bet mes taip ir nepasimatem, Renius isejo i chirurgini statyt kateterio, o mes isvaziavom namo Tik zinau, kad gydytoja sake, jog jie grize guls i musu palata, vietoj musu.
As tikiu, kad Renius issikapstys, kai tai padare ne viena karta! Nemiegojau ir as suzinojus kad jam sugrizo liga...
Mes dar susitiksim ir apsikabinsim!!!
O mes gyvenam taip pat Kaune, po dvieju savaiciu vaziuosim vel i Santariskes, galetumem ir tave nuvezti kai reikes, ar siaip jei ko reiketu sakyk man, atvesim, ar atvaziuosi pas mus su Liepa pazaisti. Tik nesivarzysk ir rasyk sms, mes tau paskambinsim mano tel 8 685 75997 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 09 Tr. 26,2007 3:44 am Rašyti temą: |
|
|
| Gal kas zino, kaip sekasi Reniui? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Emilio mama
Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 6 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 26,2007 12:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Reniaus sesyte,
Labai prasau perduok "pizamai" (taip Renius sake ji vadinti) ir mamytei linkejimus nuo mazylio Emilio ir jo mamos (susipazinom, kai jam kateteri state). Kaip ir zadejom, mes kasdien galvom apie jus. Ir galvosim, kol pasveiksit (mes tuo labai tikim). |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|