|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Št. 01,2006 9:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Dar karteli labas,
siandien turejome sveciu,buvo Marina su vaikuciais. Labai Aciu uz dovaneles. Buvo labai miela susipazinti su jumis Karoliuku ir Enrika. tik Pijuska nelabai norejo bendrauti, siandien kazko labai piktutis, dar vakarop pradejo skaudeti galvyte, ka tik apsiveme.Tikiuos naktis bus rami, begu skaityti pasaku... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Št. 01,2006 10:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir man labai miela buvo su jumis praleisti laika Pijukas labai mielas ir geras vaikas ir saldus Ramios jums nakties,saldziu sapnu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
za Svečias
|
Parašytas: 07 Sk. 02,2006 8:22 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikute,
o jus ten kompa turit ligonineje ?Labai padekok Pijui uz puikius peisinius ir vardas labai graziai uzrasytas jo knygele superines labai labai aciu....Alexandra man vis liepia skaityti kas ten parasyta ka ten reikia daryti ji nieko lietuviskai nesupranta...........Mes jums irgi jau turim cia sio bei to prigamine.Sakyk prasau,daugiau del to jusu gydymo? ka jums dabar darys svytins? O kur ? kiek kartu? O Chemija? bus ,nebus? Geros dienos didelis bizu mylim  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 07 Sk. 02,2006 9:18 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
Siryt Pijukas vel liudnas, niekaip nepraeina kojyciu skausmai,atrodo aprimsta kokiai valandziukei, ir vel is naujo. Siandien labai keistai paraude apink kojyciu ir rankyciu sanariukus.
Za, perduok Aleksandrai ir Edukui linkejimus nuo Pijuko.Smagu, kad jiems patiko zurnaliukai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
vilmux
Prisijungė: 2006 03 16 Pranešimai: 47 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 07 Pir. 03,2006 8:21 am Rašyti temą: |
|
|
Miela Aida labai liūdna, kad Pijukui maudžia kojytes. Nuotraukytėse ir iš jūsų pasakojimų įsivaizduoju Pijų kaip nenustygstantį vietoje, judrų šelmiuką. Taip norėtųsi atlaužti jums gabalėlį savo vilties, tikėjimo...
Kunigas Alfonsas Lipniūnas sakė, turėkime viltį, viltis tegul kelia mus. Be vilties niekas nieko nedaro. Ir nepadaro. Gyvenkim viltimi! Viltis neapvilia.
Mintimis esu su jumis. _________________ Visi mes esame angelai vienu sparnu, norėdami skristi, privalome apsikabinti... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 07 Pir. 03,2006 5:11 pm Rašyti temą: |
|
|
| Pijukui siandien kojyciu jau neskudejo. Treciadieni turetu padaryti stuburo magnetini rezonansa.Siandien jau buvom spinduliu planavime. Pijukas tikras saunuolis, gulejo kuo ramiausiai ir leido graziai kaukyte padaryti, po to net uzsnudo beguledamas.Pirmadieni jau prasides gydymas, treciadieni po magneto per iseigines gal grysim i namucius keliom deinytems. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
vilmux
Prisijungė: 2006 03 16 Pranešimai: 47 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 07 Antr. 04,2006 7:05 am Rašyti temą: |
|
|
Labai smagu skaityti, kad nors kažkoks gydymas Pijukui bus taikomas. Vėl vilties švieselė nušvinta... Turi pasisekti... privalo...
Tikiuosi Aida išleis jus nors trumpam namučio.
Linkiu pailsėti ir karingai nusiteikti kovoti toliau...
Gerų švenčių, lauksim iš jūsų naujienų. _________________ Visi mes esame angelai vienu sparnu, norėdami skristi, privalome apsikabinti... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 10:35 am Rašyti temą: |
|
|
Gerai praleiskit laika namuciuose ir pailsekite...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 10:41 am Rašyti temą: |
|
|
| vilmux rašo: | | Labai smagu skaityti, kad nors kažkoks gydymas Pijukui bus taikomas. Vėl vilties švieselė nušvinta... |
Labai gera pagauti nevilties bedugnėje vilties šiaudą... Padarysime viską, kas nuo mūsų priklauso, kad jis neišslystų iš rankų... Pijaus stiprybė suteikė dar vieną galimybę, kartu su mažyliu dar kartą pakovoti su liga... Ech, Pijuška, taip be galo norisi tave trūktelėti už ausyčių į viršų... Tu tik stipriai laikykis
Ačiū visiems, šią savaitę, dariusiems ir darantiems daugybę mažų stebuklų... Laukiame Pijaus sugrįžtančio į Vilnių  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 12:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Saulytes musu-ir vel viskas is pradziu...Tie kojyciu, galvytes skausmai, ir kraujo atsakymas, kad limfocitai vyrauja formulej- taip ir mano Reniukui liga apie save primindavo...
Ir vel mazais zingsniukais eisite pirmyn...Te palaimina Dievas jusu kelia...
Kai eisim Reniui i Klinikas daryt kraujo-jus aplankysim. IKI |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Daiva
Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 1:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita, noriu pasiūlyti dėl pinigėlių rinkimo Pijui...Ar nenorėtumėte iškelti šito klausimo Supermamos forume, žinau, kad ir čia mamytės iš ten užeina, kad ir jums ne problema subendrauti su Supermamos administracija. Tik tema Supermamoj turėtų būti iškelta ne į atskirą forumą, o į nuolatinį banerį forumo viršuje. Taip pat galima būtų sutarti, kad kiekvieno subforumo viduje aktyvistės paragintų aukoti pinigus.
Kalbu tai iš savo patirties. Mes juk šitaip surinkom pinigėlius jau trims dirbtinio apvaisinimo procedūroms. Per gana trumpą laiką buvo surinkta maždaug po 8000 lt kiekvienai. Ir reikia turėti omeny, kad tikrai sergančiam vaikeliui žmonės aukos daug mieliau, nes niekam nekyla abejonių, kad tai būtina....
Atsiprašau, kad biški ne į temą, bet esu tikra - tai suveiktų ir tikrai per ganą trumpą laiką surinktumėte visą reikalingą sumą. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 1:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū Daiva,
Pasvarstysime
Pirmadieniui vaistukai jau nupirkti... Ramu... Tikrai nereikia verstis per galvą. Šiandien, užsakysiu antrai savaitei, dar 5 dežutės. "Padėtis kontroliuojama", kaip pasakytų viena mažoji draugė.
Ačiū Daiva už idėjas  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 2:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba diena,
aš gal kažko neperskaičiau, bet norėčiau paklausti, kur gyvena (yra gimęs) Pijus. Man rūpi, ar tik Vilniaus teritorinė ligonių kasa gali tuos vaistus kompensuoti, ar ir kitų miestų... Pavyzdžiui, Kauno...ten turėčiau į ką kreiptis asmeniškai dėl pagalbos... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 4:52 pm Rašyti temą: |
|
|
| Anonymous rašo: | Laba diena,
aš gal kažko neperskaičiau, bet norėčiau paklausti, kur gyvena (yra gimęs) Pijus. Man rūpi, ar tik Vilniaus teritorinė ligonių kasa gali tuos vaistus kompensuoti, ar ir kitų miestų... Pavyzdžiui, Kauno...ten turėčiau į ką kreiptis asmeniškai dėl pagalbos... |
Pijus gyvena Vilniuje. Kur gimęs, kol kas nežinau. Manau, kad pirmiausia Pijų gydanti gydytoja turi paruošti dokumetus ir kreiptis į Vilniaus ar Kauno teritorinę ligonių kasą.
Parašykite man savo tel.nr. ar el. paštą į info@rugute.com arba mano tel. 8~620 69665. Kai kažką konkretaus žinosiu Jums parašysiu.
E. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aistė
Prisijungė: 2005 06 17 Pranešimai: 19
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 5:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita,
parašiau Jums laiškelį (tas svečias buvau aš ). |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|