|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 02 Pen. 15,2008 8:49 pm Rašyti temą: |
|
|
ehehe -tikra repere  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pen. 15,2008 9:12 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jeigu galėčiau - atiduočiau visus 3 litrus savo kraujuko, kad tik Liepužei būtų geriau. Suprantu, kad dabar jums sunkios dienos, bet viskas bus gerai.Su meile- Mantvydas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
|
Parašytas: 02 Št. 16,2008 4:51 pm Rašyti temą: |
|
|
labai prailgsta laikas,laukiant nauju ziniu ir nuotraukyciu.Tikiuosi gerai valgote,daznai sypsotes ir esat stiprios stiprios. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Št. 16,2008 8:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, mes dar gyvenam gerai, kamienines lasteles dar neprigyje, kadangi dar nenukrito kraujuko rodikliai, o kad prigytu turi nukristi ir savaime pakilti, o tam reikia laiko...laiko mes turim, taciau noretusi kad viskas vyktu greiciau
Liepa valgo neblogai, zaidzia, po truputi atsijungiam nuo lasiniu, pavaikstom po palata
As pasigirsiu, siandien Edita man aprode namuka, jis daug fantastiskesnis nei yra nuotraukose, o kai pagalvoju apie musu visu vizija apsibliaut norisi - tai pati didziausia visakeriopa pagalba ligoniuku teveliams... zodziu truksta zodziu - tai jausmas, kuri nusakyti sunku, arba jauti arba ne...
Edita perdave Indres (Silmanos) siuntinuka Liepuzei, buckis perduotas, labai patiko atvirukas su kaciuku, ziuri ir sako "miau" nepyksi jei biski pakramtys O sraiges ragiukus jau spejo gerokai apkramtyt (su teciu spejam kad dar dantukai dygsta, nes viska kramto ), na pagal sia linksma foto sraige naudojama ne visai pagal paskirti taciau pazadame parodyti, kur detales i kokia skylute reikia imesti
Aciu uz dovanele, tai padeda Liepai linksmiau ir idomiau leisti laika labai ribotoje aplinkoje
Tiek ziniu is Santariskiu fronto  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 02 Sk. 17,2008 9:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Nėra už ką,mielosios Labai džiaugiuosi,kad dovanėlė patiko,o ar pagal paskirtį ji naudojama,jau nebesvarbu Svarbu kad ji iš vis yra naudojama Labai,labai graži princesė šitoj nuotraukoj ir sraigė gražiai atrodo ant Lieputės galvytės,visai nieko kepurytė Labai ačiū už nuotaukėlę Po žingsnelį,po žingsnelį ir sveikatytė gerės,suprantu kaip sunku laukti,bet mes su jumis,bandome jums lengvinti tas dienelės. Svarbiausia yra,kad princesė valgo ir neįstojo į "pusės grūdo" draugiją Myliu,apkabinu. Ačiū už perduotą bučkį,ir siunčiu dar 10 bučkiukų  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
|
Parašytas: 02 Pir. 18,2008 11:43 am Rašyti temą: |
|
|
man rodos Liepute yra visos dabartines Jusu buveines numyletine.Nu shakes koks zvilgsnis
Faina girdet geras naujienas,zinot,jog neliudit.Tvirtai tikiu,kad mazoji stebukliuke pasveiks mes visi to labai laukiame.
AŠ LABAI BIJAU VARLĖS
Aš labai bijau varlės,
Tiek mažos, tiek didelės.
Nors ta baimė neprotinga,
Bet varlė man nepatinka, nepatinka, ne, ne.
Nebraidau basom po rasą.
Jeigu norite, už drąsą
Galit dvejetą rašyt,
Bet varlė man negraži, negraži, ne, ne.
Nors iš baimės aš drebu,
Šiaip jau varlę aš gerbiu:
Į mane kai pasižiūri, aš matau,
Kad proto turi, proto turi, oho.
Sako, ji labai naudinga:
Čiumpa vabalą už kinkos
Ir prarijus tą kenkėją
Žemės ūkį pakylėja, žemės ūkį pakylėja.
Gal ir pakylės, gal ne,
Bet džiaugiuos, kad ji mažytė,
Būtų didelė - mane
Patį pirmąjį prarytų, patį pirmąjį - niam niam.
savaites pradziai eilerastukas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina
Prisijungė: 2007 01 28 Pranešimai: 54 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 19,2008 10:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuzele,
selme tu tavo sypsenai tikrai negali prilygti nieks  _________________ Jei tu šypsosies gyvenimui - gyvenimas šyposis ir tau...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 19,2008 11:07 pm Rašyti temą: |
|
|
| Liepai netrukus reikės trombocitų. Daugiau informacijos čia. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 02 Tr. 20,2008 3:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai, nelengvos prasidejo mums dieneles, tiksliau Liepai... juk visa kas sunkiausia turi iskesti ji, o man tik belieka nors siek tiek palengvinti si sunku laikotarpi
Esame gilioj duobej is kurios jau pradejome lipti (bent trumpam pavyko numusti temperatura), leukocitai kaip ir turejo taip ir nukrito praktiskai iki visisko nulio, dabar jau rytoj reiks saugotis, nes ir trombocitu lieka vis maziau, nusisesime melynemis menkiausias prisilietimas ir grazi melyna demele jo vietoje
Bet nieko, mes viska iskesim, nes labai labai norim is cia kuo greiciau pabegti, pasiilgom savo gydytojos Tamulienes, "B" puses sesuciu, bei likimo draugu... tikimes ir ten neuzsibuti, o tik apsilankyti pasitikrinimui
Taigi, zinokit mums sunkios dieneles, todel ir foto nedesime, bet kai tik atsigausime, o tikimes kad jau savaitgali bus nors kiek geriau pasirodysim kaip atrodom
Linkejimai visiems, ir zinokit Liepos buckiai tapo labai riboti, nes mama su kauke diena-nakti, o Liepai buckiai su kauke nepatinka  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 02 Tr. 20,2008 3:25 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | | Liepai netrukus reikės trombocitų. Daugiau informacijos čia. |
Zinau kaip visi nori padeti Liepai, taciau manome, kad mums tiek trombocitu kiek Reniukui nereikes, todel prasau visu galvojanciu Liepai duoti trombocitu pirmiausiai susisiekite su Linu ar Edita, jie zino, kada ir kiek zmoniu reikes, o mes su Liepa dziaugsimes kiekvienu jusu laseliu geltono skyscio  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sigita
Prisijungė: 2007 02 07 Pranešimai: 70 Miestas: Birzai
|
Parašytas: 02 Tr. 20,2008 4:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuže,laikykis Didysis Vade Mantvydai, suremiaim jėgas dar labiau dabar labai svarbus mūšis vyksta, reikia labai pasistenkt ar karių šaudmenų ir kitokios artilerijos pakanka ??? Vade gal kokias naujas strategijas naudjat???Mūsų kariuomenėje atsirado dar keturi papildomi laivai su šoniniais pjūklais, keturiasdešimt trijomis patrankomis ir dviem didburėmis.Jūrų pajėgos. _________________ Meiles darbai visuomet priartina mus prie Dievo. /motina Terese/ |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 20,2008 7:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Rūtele, vietoj paprastų bučkių Liepužei daryk oro bučinukus, linkiu kuo greičiau pasveikti. Liepą, kad neliktų mėlynių, patarčiau liesti pirštų galais. Beje, Rūtene, bent 5 minutes pamiegok dieną lovoje, kad nepervargtum ir nesusirgtum. Riteris Mantvydas.
Jūrų pajėgoms- strategija jau sukurta. Atvažiavusi pamatytum mano išdėstytą planą, bet suprantu, kad negali palikti savo kariuomenės.Tačiau, jei mano kariuomenė visa žūtų- pasitelkčiau magiją. Tikriausiai girdėjai apie galios reindžerių magiją? Bet kol kariai gyvi ir kaunasi- man prireiktų šiek tiek šaudmenų ir patrankos sviedinių bei daug daug dinamito; vieną laivą atsiųsk su maistu, nes kariai alkani, jie negali kautis be maisto. Pas Liepą budi trys mano žvalgai, jie nuolat pranešinės padėtį. Jei galėčiau-į palatą atsiųsčiau ir patranką, bet daktarai neleis, nes Liepužė ją gali sugraužti. Vadas Matvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurggga
Prisijungė: 2007 10 29 Pranešimai: 126 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Kv. 21,2008 11:24 am Rašyti temą: |
|
|
Linkiu, kad kuo greiciau sunkios dieneles prabegtu, kad ju butu tik kelios laikykites mergaites o mes laikysim kumstelius uz jus ir lauksim kerinciu Liepos sypsenu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mamyte
Prisijungė: 2006 05 12 Pranešimai: 43 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Kv. 21,2008 11:34 am Rašyti temą: |
|
|
| Jusu link tik geros mintys skrieja. Gal jos bent kiek pades iveikti siuos laikinus sunkumus. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 02 Kv. 21,2008 1:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Jau koki tukstanti kartu siandien buvau isijungus cia, zinau, kad ne tas galvoje dabar Jums, bet labai laukiame ziniu. Laikau kumscius ir laukiu sypsenu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|