Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Liepa
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 128, 129, 130  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Elenele

Prisijungė: 2007 09 02

PranešimasParašytas: 02 Pen. 15,2008 8:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ehehe -tikra repere Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 02 Pen. 15,2008 9:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jeigu galėčiau - atiduočiau visus 3 litrus savo kraujuko, kad tik Liepužei būtų geriau. Suprantu, kad dabar jums sunkios dienos, bet viskas bus gerai.Su meile- Mantvydas.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Elenele

PranešimasParašytas: 02 Št. 16,2008 4:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rolling Eyes labai prailgsta laikas,laukiant nauju ziniu ir nuotraukyciu.Tikiuosi gerai valgote,daznai sypsotes ir esat stiprios stiprios.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
rutene

Prisijungė: 2007 05 03

PranešimasParašytas: 02 Št. 16,2008 8:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki, mes dar gyvenam gerai, kamienines lasteles dar neprigyje, kadangi dar nenukrito kraujuko rodikliai, o kad prigytu turi nukristi ir savaime pakilti, o tam reikia laiko...laiko mes turim, taciau noretusi kad viskas vyktu greiciau Embarassed

Liepa valgo neblogai, zaidzia, po truputi atsijungiam nuo lasiniu, pavaikstom po palata Laughing

As pasigirsiu, siandien Edita man aprode namuka, jis daug fantastiskesnis nei yra nuotraukose, o kai pagalvoju apie musu visu vizija apsibliaut norisi - tai pati didziausia visakeriopa pagalba ligoniuku teveliams... zodziu truksta zodziu - tai jausmas, kuri nusakyti sunku, arba jauti arba ne...

Edita perdave Indres (Silmanos) siuntinuka Liepuzei, buckis perduotas, labai patiko atvirukas su kaciuku, ziuri ir sako "miau" nepyksi jei biski pakramtys Laughing O sraiges ragiukus jau spejo gerokai apkramtyt (su teciu spejam kad dar dantukai dygsta, nes viska kramto Very Happy ), na pagal sia linksma foto sraige naudojama ne visai pagal paskirti Laughing taciau pazadame parodyti, kur detales i kokia skylute reikia imesti Wink
Aciu uz dovanele, tai padeda Liepai linksmiau ir idomiau leisti laika labai ribotoje aplinkoje Very Happy

Tiek ziniu is Santariskiu fronto Laughing Wink
Atgal į viršų
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 02 Sk. 17,2008 9:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nėra už ką,mielosios Wink Labai džiaugiuosi,kad dovanėlė patiko,o ar pagal paskirtį ji naudojama,jau nebesvarbu Laughing Svarbu kad ji iš vis yra naudojama Laughing Labai,labai graži princesė šitoj nuotraukoj ir sraigė gražiai atrodo ant Lieputės galvytės,visai nieko kepurytė Very Happy Labai ačiū už nuotaukėlę Wink Po žingsnelį,po žingsnelį ir sveikatytė gerės,suprantu kaip sunku laukti,bet mes su jumis,bandome jums lengvinti tas dienelės. Svarbiausia yra,kad princesė valgo ir neįstojo į "pusės grūdo" draugiją Smile Myliu,apkabinu. Ačiū už perduotą bučkį,ir siunčiu dar 10 bučkiukų Wink
Elenele

PranešimasParašytas: 02 Pir. 18,2008 11:43 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Shocked man rodos Liepute yra visos dabartines Jusu buveines numyletine.Nu shakes koks zvilgsnis Exclamation
Faina girdet geras naujienas,zinot,jog neliudit.Tvirtai tikiu,kad mazoji stebukliuke pasveiks Smile mes visi to labai laukiame.

AŠ LABAI BIJAU VARLĖS

Aš labai bijau varlės,
Tiek mažos, tiek didelės.
Nors ta baimė neprotinga,
Bet varlė man nepatinka, nepatinka, ne, ne.

Nebraidau basom po rasą.
Jeigu norite, už drąsą
Galit dvejetą rašyt,
Bet varlė man negraži, negraži, ne, ne.

Nors iš baimės aš drebu,
Šiaip jau varlę aš gerbiu:
Į mane kai pasižiūri, aš matau,
Kad proto turi, proto turi, oho.

Sako, ji labai naudinga:
Čiumpa vabalą už kinkos
Ir prarijus tą kenkėją
Žemės ūkį pakylėja, žemės ūkį pakylėja.

Gal ir pakylės, gal ne,
Bet džiaugiuos, kad ji mažytė,
Būtų didelė - mane
Patį pirmąjį prarytų, patį pirmąjį - niam niam.

Laughing savaites pradziai eilerastukas
Atgal į viršų
Vietine mergiote Lina

Prisijungė: 2007 01 28

PranešimasParašytas: 02 Antr. 19,2008 10:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Liepuzele,

selme tu Smile tavo sypsenai tikrai negali prilygti nieks Wink Razz Razz
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 02 Antr. 19,2008 11:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Liepai netrukus reikės trombocitų. Daugiau informacijos čia.
Atgal į viršų
rutene

PranešimasParašytas: 02 Tr. 20,2008 3:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikuciai, nelengvos prasidejo mums dieneles, tiksliau Liepai... juk visa kas sunkiausia turi iskesti ji, o man tik belieka nors siek tiek palengvinti si sunku laikotarpi Crying or Very sad

Esame gilioj duobej is kurios jau pradejome lipti (bent trumpam pavyko numusti temperatura), leukocitai kaip ir turejo taip ir nukrito praktiskai iki visisko nulio, dabar jau rytoj reiks saugotis, nes ir trombocitu lieka vis maziau, nusisesime melynemis Sad menkiausias prisilietimas ir grazi melyna demele jo vietoje Rolling Eyes

Bet nieko, mes viska iskesim, nes labai labai norim is cia kuo greiciau pabegti, pasiilgom savo gydytojos Tamulienes, "B" puses sesuciu, bei likimo draugu... tikimes ir ten neuzsibuti, o tik apsilankyti pasitikrinimui Laughing Laughing

Taigi, zinokit mums sunkios dieneles, todel ir foto nedesime, bet kai tik atsigausime, o tikimes kad jau savaitgali bus nors kiek geriau pasirodysim kaip atrodom Wink

Linkejimai visiems, ir zinokit Liepos buckiai tapo labai riboti, nes mama su kauke diena-nakti, o Liepai buckiai su kauke nepatinka Very Happy
Atgal į viršų
rutene

PranešimasParašytas: 02 Tr. 20,2008 3:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linas_V rašo:
Liepai netrukus reikės trombocitų. Daugiau informacijos čia.

Zinau kaip visi nori padeti Liepai, taciau manome, kad mums tiek trombocitu kiek Reniukui nereikes, todel prasau visu galvojanciu Liepai duoti trombocitu pirmiausiai susisiekite su Linu ar Edita, jie zino, kada ir kiek zmoniu reikes, o mes su Liepa dziaugsimes kiekvienu jusu laseliu geltono skyscio Laughing Wink
Atgal į viršų
Sigita

Prisijungė: 2007 02 07

PranešimasParašytas: 02 Tr. 20,2008 4:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Liepuže,laikykis Exclamation Exclamation Exclamation Didysis Vade Mantvydai, suremiaim jėgas dar labiau dabar labai svarbus mūšis vyksta, reikia labai pasistenkt Shocked ar karių šaudmenų ir kitokios artilerijos pakanka Question ??? Question Vade gal kokias naujas strategijas naudjat???Mūsų kariuomenėje atsirado dar keturi papildomi laivai su šoniniais pjūklais, keturiasdešimt trijomis patrankomis ir dviem didburėmis.Jūrų pajėgos.
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 02 Tr. 20,2008 7:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rūtele, vietoj paprastų bučkių Liepužei daryk oro bučinukus, linkiu kuo greičiau pasveikti. Liepą, kad neliktų mėlynių, patarčiau liesti pirštų galais. Beje, Rūtene, bent 5 minutes pamiegok dieną lovoje, kad nepervargtum ir nesusirgtum. Riteris Mantvydas.
Jūrų pajėgoms- strategija jau sukurta. Atvažiavusi pamatytum mano išdėstytą planą, bet suprantu, kad negali palikti savo kariuomenės.Tačiau, jei mano kariuomenė visa žūtų- pasitelkčiau magiją. Tikriausiai girdėjai apie galios reindžerių magiją? Bet kol kariai gyvi ir kaunasi- man prireiktų šiek tiek šaudmenų ir patrankos sviedinių bei daug daug dinamito; vieną laivą atsiųsk su maistu, nes kariai alkani, jie negali kautis be maisto. Shocked Shocked Pas Liepą budi trys mano žvalgai, jie nuolat pranešinės padėtį. Jei galėčiau-į palatą atsiųsčiau ir patranką, bet daktarai neleis, nes Liepužė ją gali sugraužti. Vadas Matvydas. Wink
Atgal į viršų
Jurggga

Prisijungė: 2007 10 29

PranešimasParašytas: 02 Kv. 21,2008 11:24 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkiu, kad kuo greiciau sunkios dieneles prabegtu, kad ju butu tik kelios Sad laikykites mergaites Smile o mes laikysim kumstelius uz jus ir lauksim kerinciu Liepos sypsenu Very Happy
Atgal į viršų
mamyte

Prisijungė: 2006 05 12

PranešimasParašytas: 02 Kv. 21,2008 11:34 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jusu link tik geros mintys skrieja. Gal jos bent kiek pades iveikti siuos laikinus sunkumus.
Atgal į viršų
Gintarė

Prisijungė: 2007 11 23

PranešimasParašytas: 02 Kv. 21,2008 1:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jau koki tukstanti kartu siandien buvau isijungus cia, zinau, kad ne tas galvoje dabar Jums, bet labai laukiame ziniu. Laikau kumscius ir laukiu sypsenu Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 128, 129, 130  Toliau
Puslapis 51130

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume