|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Pir. 07,2005 9:15 am Rašyti temą: |
|
|
Dieve, dieve asaros pacios bega, kaip baisu, kaip siandiena Mantuko sveikatele??
Meldzuosi uz ji vaikuti kiekviena diena...... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 11 Pir. 07,2005 10:14 am Rašyti temą: |
|
|
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 11 Tr. 09,2005 2:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ar yra kokių nors žinių apie vaikutį? kaip jis laikosi? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Tr. 09,2005 9:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Aušra tik parašė, kad apie Mantą parašys rytoj. Palaukim rytdienos... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 11:51 am Rašyti temą: |
|
|
Aušra rašo: "Mantas leukocitų teturi 0,2. Temperatūra 39,0 °C. Visą naktį drebėjo, labai krėtė šaltis. Paskirta labai daug antibiotikų. Hemoglobinas tik 70. Šiandien lašins eritrocitų masę. Liūdnas."
Kovok Mantukai, stiprybės tau ...
 _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 1:15 pm Rašyti temą: |
|
|
| Dieve, padėk jam........... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 1:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Edita labai liudna skaityti tokias naujienas
tu man nelabai suprantanciai paaiskink, kaip cia pas ji ta tenperatura tokia didele?, cia nuo chemijos toks poveikis, ar kokia infekcija?
Ir kai snekesi, butinai perduok Mantukui linkejimus ir mamai stiprybes, labai noreciau kad jis pasveiktu ir is visos sirdies jam to linkiu.
Ir dar noriu paklaust, kada jo tetis ruosiasi vazuot?, nes noriu perduot jam kokia dovanele. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 4:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jurga rašo: | Labas Edita labai liudna skaityti tokias naujienas
tu man nelabai suprantanciai paaiskink, kaip cia pas ji ta tenperatura tokia didele?, cia nuo chemijos toks poveikis, ar kokia infekcija?
Ir kai snekesi, butinai perduok Mantukui linkejimus ir mamai stiprybes, labai noreciau kad jis pasveiktu ir is visos sirdies jam to linkiu.
Ir dar noriu paklaust, kada jo tetis ruosiasi vazuot?, nes noriu perduot jam kokia dovanele. |
Jurga, didžiausia bėda ir yra ta, kad aš pati nežinau, kodėl vėl sukilo temperatūra... Gal todėl, kad leukocitų mažai ... Gal vėl prikibo kokia infekcija ... Aš neturiu tiek informacijos, kad galėčiau kažką tai parašyti, o ir ta kurią turiu, manau nėra tiek tiksli, kad galėčiau vienaip ar kitaip tvirtinti. Aš jau kažkada rašiau, kad Aušra būdama Lietuvoje stengėsi arti neprisileisti ligos, bėgo nuo informacijos, kokie vaistukai laša ir t.t. Jai taip lengviau išgyventi, slaugyti vaiką ir žinoma neišprotėti. Juk lapkričio 27 d. bus du metai, kai Mantukui diagnozuota liga. Tai itin ilgas kovos periodas. Nuo š.m. kovo mėnesio Aušra praktiškai neišeina iš ligoninės. Aš gerbiu tokį Aušros sprendimą - atsiriboti nuo ligos. Svarbu, kad tik jai būtų geriau. Ji supranta mane ir stengiasi perduoti informacijos tiek, kiek ji pati gali. Kad geriau suprasčiau, kaip gydomas Mantukas, Aušra man atsiunčia Manto ligos išrašus. Vieną, pakankamai išsamų esame įdėję skyrelyje "Mantukas", tačiau paskutinis įrašas yra rugpjūčio 23 d. O kas vyksta šiandien... tik tiek, kiek parašiau ir težinau. Artūras, mums atvežė Manto nuotraukyčių (sudėsime, pažadu, kai tik vyras liausis dirbęs ištisomis paromis). Žvelgdama į jas suvokiu vienintelį dalyką - Mantą siaubingai išsekino kova, jo žvilgsnis liūdnas, o jei ir šypsosi, vis tiek juntamas liūdesys. Tik dabar supratau, ką reiškia Aušros žodžiai Mantas pavirto "senuku" Jis silpnutis, pavargęs nuo procedūrų gausos, išsekintas nuolat lašančių vaistukų... Prisimenu Artūro žodžius: Edita, kad tu žinotum, koks jis buvo laimingas, kai aš atvažiavau ir mus išleido pramogauti ir galėjome visą savaitgalį negrįžti į ligoninę. Jis žiauriai pavargęs, bet tuomet jo akyse aš vėl mačiau troškimą gyventi...
Nuolat prašau :"Mantuk, dar truputį dar truputį pakovok, tuoj tuoj baigsis gydymas ir galėsi pailsėti... " Beprotiškai liūdna, kad prieš operaciją reikėjo dar vieno chemoterapijos kurso...
Artūras, dar čia Lietuvoje. Paklausiu, kada jis ruošiasi pas juos grįžti. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 11,2005 2:47 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita , kai snekesi su Mantuko teciu, tu jo paklausk, gal Mantukas labai labai kokio zaisliuko nori?????, ar taip ko? kad ji vaikuti tikrai tas daiktas pradziugintu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Št. 12,2005 10:48 am Rašyti temą: |
|
|
Aušra rašo: "Mantui vėl blogai su žarnynu. Jis palatoje, bet viskas kaip tą kartą. Aš neatlaikysiu. Nežinau, kodėl viskas taip baisu. Jau trys dienos nevalgo. Keturias dienas laša trombocitai."
Jurga, aš būtinai paklausiu Artūro, kokio žaisliuko Mantukas norėtų. Tačiau, tą kartą kai kalbėjomės, jis minėjo, kad žaislų Mantas jau turi labai labai daug. Gal tuomet kompiuteriniais žaidimais jį galėtumete ir toliau palepinti... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
|
Parašytas: 11 Št. 12,2005 2:55 pm Rašyti temą: |
|
|
neturiu žodžiu ,kaip spaudžia širdį.............  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Pir. 14,2005 9:02 am Rašyti temą: |
|
|
Edita, baisu skaityt tavo zinutes, meldzuosi uz ji , kad tik jam butu geriau, daugiau padeti niekuom megaliu
O del zaidimo tai jau nupirkau, su masinom, kaip sakei jam labiausia patinka, kai turesi laiko susitiksim ir as tau perduosiu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 11:06 am Rašyti temą: |
|
|
Anksti ryte Aušra parašė žinutę: "Mantas negerėja. Baisus kraujo kritimas. Neturi nei leukocitų, nei hemoglobino, nei trombocitų. Labai skauda pilvą, širdelę. Aukšta temperatūra. Dreba. Nevalgo. Sugniaužia kumščius, įsitempia, persikreipia - kenčia."
 _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 11:47 am Rašyti temą: |
|
|
Kodel ? Uz ka?? Taip liudna ir baisu... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 11:56 am Rašyti temą: |
|
|
....................DIEVE PADĖK!!!!!!!!!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|