|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 12:34 pm Rašyti temą: |
|
|
| Stiprybes,vilties, Dievo palaimos, Mantuliui ir jo teveliams.Visa sirdimi esam su jais ir meldziames uz juos.Laikykites brangieji. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 12:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Sedziu verkiu ir meldzuosi, kad tik jis atsigautu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 1:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Vargshas, mazhutis... Dieve, padek jiems ishtverti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 1:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Na, na neliūdėkite, dar ne laikas ... Jis dar nepasidavė, jis kovoja, jis stiprus, tai neverkšlenkime čia ir mes... Nenuleiskime žemyn nosyčių... Galvokime tik apie kovą, beprotišką viltį ir stebuklą...juk būna jų... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kristina
Prisijungė: 2005 10 28 Pranešimai: 22 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 2:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantukui,
Iš mažučio-į didutį,
Iš silpnučio- į galingą,
Iš gležnučio- į stipruolį,
SVEIK, vaikuti, būk laimingas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 4:39 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jis pasveiks, as tikiu, jis stiprus vaikas, pamatysit.......... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 5:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Sugedinai, Edita Taip ir isivaizdavau tave visa idukusia, pasishiaushusia ir piktai barshkinanchia klavishiukus prie monitoriaus
Yep, mazhiukas kovoja, tai ir mes turim jam padet... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 11:39 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ziuzia rašo: | Taip ir isivaizdavau tave visa idukusia, pasishiaushusia ir piktai barshkinanchia klavishiukus prie monitoriaus
|
Panašiai, bet gal ne tokia baisi buvau, kaip tu čia parašei Mantukas kovoja ir kol jis kovoja, mes taip pat negalime nuleisti rankų. Nors... žinios kol kas liūdnos
Ką tik gavau Aušros žinutę, perrašau: "Mantas išsekęs. Neturi jėgų, bijo visko, išgąsdintas nepakeliamų skausmų. Toks silpnas, rodos net skauda nuo silpnumo. Kraujas vis labai blogas. Nevalgo. Viena rankyte glosto man veidą"
 _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Tr. 16,2005 12:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Rytinė žinutė: "Buvau pas Mantą ryte. Prašo skaityti knygutes. Liūdnas, tyliai verkia.Šiandien dar bus reanimacijoje. Gydytojai sako, kad viskas bus gerai. Čia daugiau priežiūros. Labai verkiu. Mantas nevalgo."
 _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Tr. 16,2005 12:21 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jau net bijau uzeiti i sita skyreli, labai pergyvenu del Mantuko visa laika uz ji meldzuosi, kaip viena mama man pasake , arteja kaledos o kaledos stebuklu metas, tai kad tikiu turi ivykt stebukas, nors labai mazas , bet jam turi but geriau, o dar kaip siandiena parasei Edita , kad daktarai sako , jog viskas bus gerai ir as tuo tikiu, jis stiprus vaikutis ir butinai issikapstys labai labai ji myliu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
RamuneA
Prisijungė: 2005 02 21 Pranešimai: 49 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Tr. 16,2005 1:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Man irgi plyšta širdis dėl Mantuko. Tik savo jausmų rašydama nemoku išreikšti
Jurga, parašyk, kokius tu jam žaidimus perki (nelabai juose gaudausi ), aš irgi ką nors nupirkčiau. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurga Svečias
|
Parašytas: 11 Tr. 16,2005 1:29 pm Rašyti temą: |
|
|
| Citata: | | Jurga, parašyk, kokius tu jam žaidimus perki (nelabai juose gaudausi ), aš irgi ką nors nupirkčiau. |
As perku garunuose ten yra kompiuteriniu zaidimu skyriu pora, ir perku kad tiktu zaidimas segai pompiuteriui, paprasciausia reikia paklausti
O parduotuvese zinok as net nemaciau tokiu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 11 Kv. 17,2005 10:55 am Rašyti temą: |
|
|
| Gal yra žinių apie Mantuką? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Kv. 17,2005 12:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| Anonymous rašo: | | Gal yra žinių apie Mantuką? |
Kol kas neturiu... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 18,2005 10:31 am Rašyti temą: |
|
|
"Mantukas jau perkeltas į palatą Akys įkritę, pajuodę, nepastovi, tačiau linksmas. Kraujo rodikliai po truputėlį gerėja."
Atsipūskime  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|