|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 6:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Paulius manęs buvo prašęs žurnaliuko. Nieko tokio, rytoj nunešiu padovanos draugui
Dėl filmo... Mano nuomone, Paulių galėsite išsivežti į filmą tik tuomet, kai sugrįš mama. Ir, žinoma, ne todėl, kad pavogsite, neparvešite. O todėl, kad gali bet kas nutikti - imti kraujuoti žaizda, įvykti nelaimė ar kt. Jei tai įvyktų, tiek jūs, tiek slaugytojos, smarkiai nukentėtumėte. Palaukime mamos, gal kada atvyks ir visi saugiai nulėksite į filmą.
Tikiuosi, kad birželio 30 d. mama bus ligoninėje ir Paulius galės pasiausti su visais. Jei mamos nebus - Paulius į susitikimą nevyks.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 7:02 pm Rašyti temą: |
|
|
O jo mama žino, kad apskritai Draugų sala bus? Mačiau, kad vaikas nori ten labai, tai būtų gaila, jei nieko neišeitų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 7:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | O jo mama žino, kad apskritai Draugų sala bus? Mačiau, kad vaikas nori ten labai, tai būtų gaila, jei nieko neišeitų  |
Paprašysim, kad Virginija (Ziuzia) taptų ryšininku Kai ką mamai pažadėsim..., gal atvyks (Virginija, nenurauk man ausų ) _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 7:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Tai gerai, tikiuosi, kad viskas pavyks, nesvarbu kokiomis priemonėmis ir už kokius pažadus
Šiandien tik spėjo Paulius pasakyti, kaip norėtų turėti kompiuterį, kad galėtų su juo žaisti ir kur buvęs kur nebuvęs beveik iškart atsirado Linas su kompiuteriu
O šiaip labai gera matyti, kai šitas vaikis šypsosi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 8:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Tai gerai, tikiuosi, kad viskas pavyks, nesvarbu kokiomis priemonėmis ir už kokius pažadus
|
Jo, svarbiausia, kad Paulius sudalyvautų susitikime
AČIŪ, Tautvile, AČIŪ, Linai - be galo džiaugiuosi Jumis, didžiaisiais mano pagalbininkais  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 9:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: |
Tai gerai, tikiuosi, kad viskas pavyks, nesvarbu kokiomis priemonėmis ir už kokius pažadus
Šiandien tik spėjo Paulius pasakyti, kaip norėtų turėti kompiuterį, kad galėtų su juo žaisti ir kur buvęs kur nebuvęs beveik iškart atsirado Linas su kompiuteriu
O šiaip labai gera matyti, kai šitas vaikis šypsosi  |
Taip, tikrai. Aš irgi labai tikiuosi, kad pavyks viską suderinti dėl Draugų salos!
Gaila, kad Pauliaus kompiuterio vis dar nepavyko pataisyti, o jau ir minčių, kaip tai padaryti nėra O mano kompiuteris, kuris yra panašaus amžiaus į Pauliaus kompiuterį, nėra skirtas naujausiems žaidimams - dviejų žaidimų nepavyko paleisti, o paskui jau iškeliavau, nes lankymo valandos prieš dvi valandas buvo pasibaigusios  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2007 10:17 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Tautvilė rašo: | O jo mama žino, kad apskritai Draugų sala bus? Mačiau, kad vaikas nori ten labai, tai būtų gaila, jei nieko neišeitų  |
Paprašysim, kad Virginija (Ziuzia) taptų ryšininku Kai ką mamai pažadėsim..., gal atvyks (Virginija, nenurauk man ausų ) |
Na, tiek jau to, pagailesim Editos ausu O su mama susisieksiu, del "Draugystes salos" pakalbesim... Apie Pauliuko svajone nueiti i kina jau seniai esam kalbeje, tik niekaip nesigauna susiorganizuoti: arba vaikas blogai jauchiasi, arba jam kazhkokios svarbios proceduros ir reabilitacija po ju, arba (kai jam geriau) memos nera shalia ir neturim teises jo ishsivezhti... O butu shaunu vaikui parodyti filma tikrame kino teatre  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2007 10:22 am Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia rašo: |
Na, tiek jau to, pagailesim Editos ausu O su mama susisieksiu, del "Draugystes salos" pakalbesim... Apie Pauliuko svajone nueiti i kina jau seniai esam kalbeje, tik niekaip nesigauna susiorganizuoti: arba vaikas blogai jauchiasi, arba jam kazhkokios svarbios proceduros ir reabilitacija po ju, arba (kai jam geriau) memos nera shalia ir neturim teises jo ishsivezhti... O butu shaunu vaikui parodyti filma tikrame kino teatre  |
Aha, aš irgi tyliai pagalvojau, kad reiktų berniukui ne tik kompiuteryje filmus rodyti, bet ir į kiną nusivesti. Pasirodo ne vienas aš taip galvojau!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2007 10:45 am Rašyti temą: |
|
|
Vadinasi reikia laukti Pauliaus mamos ir tada organizuoti masinį ėjimą į kiną  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Pen. 25,2007 7:02 am Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Vadinasi reikia laukti Pauliaus mamos ir tada organizuoti masinį ėjimą į kiną  |
Vakar Paulius sakė, kad Edita sakė, jog eis jie į kiną, kai mama grįš. Kai pasakiau, kad norinčių eiti kartu bus ir daugiau, tai jis apsidžiaugė ir sakė, kad taip bus dar smagiau  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Pen. 25,2007 11:40 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip gerai
Aš žiūrėsiu, gal bent porą pakvietimų į kiną gausiu, tada nereikės jam ir mamai pinigėlių leisti. Na bent jau tikiuosi, kad taip išeis
Kaip jis šiaip laikosi? Aš taip užsimokiau (nes kažkaip nelauktai sesija atėjo), kad nelabai turiu kada pas jį nulėkti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Pen. 25,2007 11:58 am Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Kaip gerai
Aš žiūrėsiu, gal bent porą pakvietimų į kiną gausiu, tada nereikės jam ir mamai pinigėlių leisti. Na bent jau tikiuosi, kad taip išeis
Kaip jis šiaip laikosi? Aš taip užsimokiau (nes kažkaip nelauktai sesija atėjo), kad nelabai turiu kada pas jį nulėkti  |
Tai jam ir šiaip nereiktų leisti
Laikosi. Tik vėl laukia kompiuterio Sakė, kad valgo. Sriubą valgo, kurią atneša, o kotletą - valgykoj.
Nori Paulius namo. Vakar skambino mama. Tai jis su liūdesiu bet ir šypsena klausė - "Kodėl geriausi dalykai darosi prūde, kai manęs nėra?". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Pen. 25,2007 12:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip aš tikiuosi, kad jam dabar jau su ta koja gerai bus. Nežinau, jis sakė, kad lyg ir daktaras jam sakė, kad gerėja ten po truputį, tai reik tikėti, kad gal bent vasaros pabaigai jis grįš namo
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Kv. 31,2007 10:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Paulius šiandien rinkosi filmą, į kurį eis Tik paskui supratau, kad ta programėlė galioja iki šiandien. Nieko, dar nunešiu
Bet tikriausiai ėjimą į filmą teks atidėti, nes jo mama dar bent savaitę neplanuoja grįžti... O kitą savaitę jam turėtų būti daroma plastinė operacija. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 06 Pen. 01,2007 7:43 am Rašyti temą: |
|
|
Aš čia kažkurią dieną su draugu buvau pas Paulių užvažiavus, tai kai mano draugas pasakė, kad kažkada čia greitu laiku turėtų Transformerius (ar kažką panašaus) rodyti, tai Paulius iškart pasakė, kad jau žino, į kokį filmą norės eiti
O dėl laiko, tai vadinasi dar truputuką palauksim. Svarbu kad nors ir vėliau, bet Paulius būtinai ne per televizorių pamatys, kaip atrodo pats tikriausias kinas  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|