Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Paulius
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31, 32, 33  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 05 Antr. 15,2007 6:56 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paulius manęs buvo prašęs žurnaliuko. Nieko tokio, rytoj nunešiu padovanos draugui Very Happy
Dėl filmo... Mano nuomone, Paulių galėsite išsivežti į filmą tik tuomet, kai sugrįš mama. Ir, žinoma, ne todėl, kad pavogsite, neparvešite. O todėl, kad gali bet kas nutikti - imti kraujuoti žaizda, įvykti nelaimė ar kt. Jei tai įvyktų, tiek jūs, tiek slaugytojos, smarkiai nukentėtumėte. Palaukime mamos, gal kada atvyks ir visi saugiai nulėksite į filmą.
Tikiuosi, kad birželio 30 d. mama bus ligoninėje ir Paulius galės pasiausti su visais. Jei mamos nebus - Paulius į susitikimą nevyks. Sad
Tautvilė

Prisijungė: 2007 04 04

PranešimasParašytas: 05 Antr. 15,2007 7:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O jo mama žino, kad apskritai Draugų sala bus? Mačiau, kad vaikas nori ten labai, tai būtų gaila, jei nieko neišeitų Rolling Eyes
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Edita

PranešimasParašytas: 05 Antr. 15,2007 7:20 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tautvilė rašo:
O jo mama žino, kad apskritai Draugų sala bus? Mačiau, kad vaikas nori ten labai, tai būtų gaila, jei nieko neišeitų Rolling Eyes

Paprašysim, kad Virginija (Ziuzia) taptų ryšininku Very Happy Kai ką mamai pažadėsim..., gal atvyks Very Happy (Virginija, nenurauk man ausų Sad Wink )
Tautvilė

PranešimasParašytas: 05 Antr. 15,2007 7:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai gerai, tikiuosi, kad viskas pavyks, nesvarbu kokiomis priemonėmis ir už kokius pažadus Laughing

Šiandien tik spėjo Paulius pasakyti, kaip norėtų turėti kompiuterį, kad galėtų su juo žaisti ir kur buvęs kur nebuvęs beveik iškart atsirado Linas su kompiuteriu Surprised

O šiaip labai gera matyti, kai šitas vaikis šypsosi Smile
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 05 Antr. 15,2007 8:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tautvilė rašo:
Tai gerai, tikiuosi, kad viskas pavyks, nesvarbu kokiomis priemonėmis ir už kokius pažadus Laughing

Jo, svarbiausia, kad Paulius sudalyvautų susitikime Very Happy

AČIŪ, Tautvile, AČIŪ, Linai - be galo džiaugiuosi Jumis, didžiaisiais mano pagalbininkais Very Happy
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 05 Antr. 15,2007 9:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tautvilė rašo:

Šiandien tik spėjo Paulius pasakyti, kaip norėtų turėti kompiuterį, kad galėtų su juo žaisti ir kur buvęs kur nebuvęs beveik iškart atsirado Linas su kompiuteriu Surprised

O šiaip labai gera matyti, kai šitas vaikis šypsosi Smile

Taip, tikrai. Aš irgi labai tikiuosi, kad pavyks viską suderinti dėl Draugų salos!

Gaila, kad Pauliaus kompiuterio vis dar nepavyko pataisyti, o jau ir minčių, kaip tai padaryti nėra Sad O mano kompiuteris, kuris yra panašaus amžiaus į Pauliaus kompiuterį, nėra skirtas naujausiems žaidimams - dviejų žaidimų nepavyko paleisti, o paskui jau iškeliavau, nes lankymo valandos prieš dvi valandas buvo pasibaigusios Rolling Eyes Very Happy
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 05 Tr. 16,2007 10:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:
Tautvilė rašo:

Paprašysim, kad Virginija (Ziuzia) taptų ryšininku Very Happy Kai ką mamai pažadėsim..., gal atvyks Very Happy (Virginija, nenurauk man ausų Sad Wink )

Na, tiek jau to, pagailesim Editos ausu Very Happy O su mama susisieksiu, del "Draugystes salos" pakalbesim... Apie Pauliuko svajone nueiti i kina jau seniai esam kalbeje, tik niekaip nesigauna susiorganizuoti: arba vaikas blogai jauchiasi, arba jam kazhkokios svarbios proceduros ir reabilitacija po ju, arba (kai jam geriau) memos nera shalia ir neturim teises jo ishsivezhti... O butu shaunu vaikui parodyti filma tikrame kino teatre Smile
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 05 Tr. 16,2007 10:22 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ziuzia rašo:

Na, tiek jau to, pagailesim Editos ausu Very Happy O su mama susisieksiu, del "Draugystes salos" pakalbesim... Apie Pauliuko svajone nueiti i kina jau seniai esam kalbeje, tik niekaip nesigauna susiorganizuoti: arba vaikas blogai jauchiasi, arba jam kazhkokios svarbios proceduros ir reabilitacija po ju, arba (kai jam geriau) memos nera shalia ir neturim teises jo ishsivezhti... O butu shaunu vaikui parodyti filma tikrame kino teatre Smile

Aha, aš irgi tyliai pagalvojau, kad reiktų berniukui ne tik kompiuteryje filmus rodyti, bet ir į kiną nusivesti. Pasirodo ne vienas aš taip galvojau! Smile
Atgal į viršų
Tautvilė

PranešimasParašytas: 05 Tr. 16,2007 10:45 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vadinasi reikia laukti Pauliaus mamos ir tada organizuoti masinį ėjimą į kiną Very Happy
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 05 Pen. 25,2007 7:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tautvilė rašo:
Vadinasi reikia laukti Pauliaus mamos ir tada organizuoti masinį ėjimą į kiną Very Happy

Vakar Paulius sakė, kad Edita sakė, jog eis jie į kiną, kai mama grįš. Kai pasakiau, kad norinčių eiti kartu bus ir daugiau, tai jis apsidžiaugė ir sakė, kad taip bus dar smagiau Smile
Atgal į viršų
Tautvilė

PranešimasParašytas: 05 Pen. 25,2007 11:40 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip gerai Smile

Aš žiūrėsiu, gal bent porą pakvietimų į kiną gausiu, tada nereikės jam ir mamai pinigėlių leisti. Na bent jau tikiuosi, kad taip išeis Smile

Kaip jis šiaip laikosi? Aš taip užsimokiau (nes kažkaip nelauktai sesija atėjo), kad nelabai turiu kada pas jį nulėkti Sad
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 05 Pen. 25,2007 11:58 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tautvilė rašo:
Kaip gerai Smile

Aš žiūrėsiu, gal bent porą pakvietimų į kiną gausiu, tada nereikės jam ir mamai pinigėlių leisti. Na bent jau tikiuosi, kad taip išeis Smile

Kaip jis šiaip laikosi? Aš taip užsimokiau (nes kažkaip nelauktai sesija atėjo), kad nelabai turiu kada pas jį nulėkti Sad

Tai jam ir šiaip nereiktų leisti Smile
Laikosi. Tik vėl laukia kompiuterio Very Happy Sakė, kad valgo. Sriubą valgo, kurią atneša, o kotletą - valgykoj.
Nori Paulius namo. Vakar skambino mama. Tai jis su liūdesiu bet ir šypsena klausė - "Kodėl geriausi dalykai darosi prūde, kai manęs nėra?".
Atgal į viršų
Tautvilė

PranešimasParašytas: 05 Pen. 25,2007 12:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip aš tikiuosi, kad jam dabar jau su ta koja gerai bus. Nežinau, jis sakė, kad lyg ir daktaras jam sakė, kad gerėja ten po truputį, tai reik tikėti, kad gal bent vasaros pabaigai jis grįš namo
Confused
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 05 Kv. 31,2007 10:52 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paulius šiandien rinkosi filmą, į kurį eis Smile Tik paskui supratau, kad ta programėlė galioja iki šiandien. Nieko, dar nunešiu Smile
Bet tikriausiai ėjimą į filmą teks atidėti, nes jo mama dar bent savaitę neplanuoja grįžti... O kitą savaitę jam turėtų būti daroma plastinė operacija.
Atgal į viršų
Tautvilė

PranešimasParašytas: 06 Pen. 01,2007 7:43 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš čia kažkurią dieną su draugu buvau pas Paulių užvažiavus, tai kai mano draugas pasakė, kad kažkada čia greitu laiku turėtų Transformerius (ar kažką panašaus) rodyti, tai Paulius iškart pasakė, kad jau žino, į kokį filmą norės eiti Laughing

O dėl laiko, tai vadinasi dar truputuką palauksim. Svarbu kad nors ir vėliau, bet Paulius būtinai ne per televizorių pamatys, kaip atrodo pats tikriausias kinas Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31, 32, 33  Toliau
Puslapis 533

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume