|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Andrius
Prisijungė: 2006 08 01 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Antr. 26,2006 8:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Hei hei mano dienorasti
Mes ir vel eteryje. Ir laikomes visai neblogai. Plaukiojam po Karoliniskiu ekvatorija ir vargo nematom . kapitonas dabar miega ir sapnoja spalvingus juros tolius ir dar neaplankitas salis ir zemynus, o jo padejeju komanda akilai budi ir stebi plaukiojima. Jura siuo metu rami ir pucia lengvas briziukas. tai tik ziniu is musu uosto sei dienai.Sekite dienorasti naujienos atnaujinamos kas 2-3 dienas .Tikiuosi forumas neluzines daugiau .
Mes jus MYLIM ir karstai apkabinam, buciuojam.
Ir te visiems padeda DIEVAS  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 4:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Dienorastis atnaujinamas tik kas 2-3 dienas?
Labai jau sunku tiek islaukti: ...jei kartais rasite laisvesne minute, palepinkite mus naujienomis...
Palaikymo komanda  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 9:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Mieloji palaikymo komanda,
Labai nepykite, kad taip retai parasome
Na zinote, namuciuose darbeliu tiek daug: rytines proceduros, pusryteliai, mankstele, vaistukai. Po to tai paskalbti ka nors, tai vel kose virti,juk Pijuska valgo tai kaip ir priklauso kapitonui,tik virk ir virk (ligonineje tai jau paruosta atnesdavo) dar pasakas reikia paskaityti, i laukuti iseiti pasivaikscioti, tik spek suktis ....be galo gera, vis tik namuciai...
su miele kapitonas ir padejejai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 9:19 pm Rašyti temą: |
|
|
cia as,ziople  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 10:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš dažniausiai tyliu, bet esu su Jumis...  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 09 Kv. 28,2006 7:09 am Rašyti temą: |
|
|
| inga rašo: | Aš dažniausiai tyliu, bet esu su Jumis...  |
aš taip pat kaip ir Inga, perskaitau bet nerašau , bet visa širdimi su Jumis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aasta
Prisijungė: 2006 07 20 Pranešimai: 43 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 09 Kv. 28,2006 5:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Aidule,laabai jau idomu,kaip laikosi musu Kapitonas Vis pamirstu paklausti,o kaip Jusu pacios sveikatyte? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Andrius
Prisijungė: 2006 08 01 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 29,2006 10:24 am Rašyti temą: |
|
|
Dienorascio tesinukas
Sveiki visi artimi ir tolimi (turiu omenyje tuos kurie uz juru mariu ,bet taip pat artimi).Plaukiojimas tesesi.Vandenis ramus viskas stabilu.Jau.kap padejeja intensiviai ruosesi susitikimui .Seip pas mus viskas ok.
Kapitonas ir jo komanda visus stipriai apkabina ir buciuoja.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Margarita Svečias
|
Parašytas: 10 Sk. 01,2006 9:57 pm Rašyti temą: |
|
|
| Gerbiamieji, perskaiciau vieno vaiko istorija siame puslapyje, kuri mane giliai sukrete. Suprantu, kad sitaip kencia daug vaiku, kuriu teveliai bepraranda vilti, o vaikai tvirtai tiki kad jie pagis. Jezus pasake: "Jei turetumete nors garstycios grudo didumo tikejima, galetumete kalnus pajudinti". Ir tai tiesa. Noriu kreiptis i tuos, kuriu vaikuciai atrodytu yra "finiso tiesiojoje", jei suprantate ke turiu omeny. Viltis yra Viespats Dievas. Jei manote kad juokauju, labai klystate! Jei manote, kad Dievas, tai tik literaturinis veikejas, tikrai labai klystate! Jezus vaiksciodamas zemeje GYDE (!). Daug milijonu zmoniu yra pagije po to, kai jie prase Viespaties juos isgydyti (kalbu jau apie siuos laikus)! Jei jus nepazistate nieko, kam taip butu atsitike, ir niekada nesate girdeje, dar nereiskia, kad tai, ka as rasau, yra is pirsto lauzta. Taip nera! Dievas sako "prasykite Manes, tai jums tai suteiksiu"! Daugelis zmoniu kurie kovoja su mirtimi, tiki Dievu, bet nusivilia, nes bene praso, o atsakymo negauna. Visas atsakymas - jusu sirdis! Turite tiketi ne paciu stebuklu, lyg stebuklas butu lygus Dievui, bet tiketi Dievu, nes Jis yra asmenybe, Jis yra Sventas ir Jam nera nieko neimanomo ! ! ! Jezus mirdamas ant kryziaus, atpirko ne tik musu nuodemes. Mirdamas Jis pasieme su savimi visas musu ligas ir nesekmes. Todel nera nieko galingiau uz Viespaties Jezaus krauja. Jis yra absoliuciai sventas, ir nera absoliuciai nieko, kas Jam butu neimanoma. Kvieciu tuos, kurie kovoja, bet beveik parado, ar visai prarado vilti, kurie verkia del savo vaiku, nes jie mirsta tevams ant ranku, pasimelsti paprasta malda, taciau is visos sirdies, nes Dievas girdi ir NORI jums atsakyti! Kad ir kur jus bebutumete, ligoninej ar namuose, Dievas jus girdi VISUR: "Viespatie Jezau, atleisk man visas mano nuodemes, nuplauk mane sventu savo krauju ir apsigyvenk mano sirdyje. Dieve, tu praliejai savo krauja del manes, nes TU mane besalygiskai pamilai. Tu matai mano situacija ir tik Tu vienintelis esi, kuris gali padeti. Jei Tu nepadesi, niekas daugiau nepades. Todel is visos sirdies prasau Taves Jezau, isgydyk sia liga, pasalink auglius, pasalink mirti, nes tik Tu vienintelis, kuris gali tai padaryti. As tikiu Tavimi ir neabejoju, kad tau isgydyti mano vaika (mane) nera neimanoma. Meldziu, duok antra sansa gyventi, tai savo gyvenimu as slovinsiu Tave! Aciu tau Viespatie, as tikiu, kad tu atsakai i mano prasyma. Tebuna tau visa slove Viespatie Jezau! Aciu." Tai paprasta malda, bet ji zymiai veiksmingesne uz kalnus vaistu ir begales kursu chemoterapijos.Laikykites brangieji, yra Tas, kuris jus visus myli BESALYGISKAI ! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
dove Svečias
|
Parašytas: 10 Pir. 02,2006 12:38 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ar kas turit naujienu apie Piju? Kaip jis laikosi? Ar padeda visai komandai namuciu sienos? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 02,2006 5:25 pm Rašyti temą: |
|
|
| dove rašo: | | Ar kas turit naujienu apie Piju? Kaip jis laikosi? Ar padeda visai komandai namuciu sienos? |
Buvau nulėkusi jų apkabinti šeštadienį. Gera, kai jie visai arti, Vilniuje. O taip, namučių sienos tikrai padeda. Negali nepadėti, kai Laivą valdyti padeda tokie šaunūs Kapitono padėjėjai. Jie ne tik puikiai slaugo Kapitoną, bet ir atlieka "namų darbus" artėjančiam susitikimui. Dar ir mus skania vakariene palepino.
Jūra rami... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gitana Svečias
|
Parašytas: 10 Antr. 03,2006 12:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Linkejimai is slapios ir tikru rudeniu kvepiancios visai nebe auksines Prahos... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Antr. 03,2006 12:48 pm Rašyti temą: |
|
|
| Gitana rašo: | Linkejimai is slapios ir tikru rudeniu kvepiancios visai nebe auksines Prahos... |
Labutis Gitaniuk,
Kada pasirodysi gimtojoje zemeleje. Pasiilgom.
Linkejimai tau nuo musu visu.
Gera zinoti kad esi kartu su mumis.
Apkabinu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 10 Kv. 05,2006 7:52 am Rašyti temą: |
|
|
| Tooookia ilga tyla apie Piju...Kaip gi sekasi Kapitonui su komanda? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 10 Kv. 05,2006 8:23 am Rašyti temą: |
|
|
| PASIILGOM PIJUSKOS!!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|