Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Pijus
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 114, 115, 116  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Andrius

Prisijungė: 2006 08 01

PranešimasParašytas: 09 Antr. 26,2006 8:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Hei hei mano dienorasti Very Happy
Mes ir vel eteryje. Ir laikomes visai neblogai. Plaukiojam po Karoliniskiu ekvatorija ir vargo nematom Very Happy. kapitonas dabar miega ir sapnoja spalvingus juros tolius Very Happy ir dar neaplankitas salis ir zemynus, o jo padejeju komanda akilai budi ir stebi plaukiojima. Jura siuo metu rami ir pucia lengvas briziukas. tai tik ziniu is musu uosto Very Happy sei dienai.Sekite dienorasti naujienos atnaujinamos kas 2-3 dienas Very Happy .Tikiuosi forumas neluzines daugiau Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Mes jus MYLIM ir karstai apkabinam, buciuojam.
Ir te visiems padeda DIEVAS Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Svečias

PranešimasParašytas: 09 Tr. 27,2006 4:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dienorastis atnaujinamas tik kas 2-3 dienas? Shocked Shocked Shocked
Labai jau sunku tiek islaukti: Very Happy ...jei kartais rasite laisvesne minute, palepinkite mus naujienomis...
Palaikymo komanda Very Happy
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 09 Tr. 27,2006 9:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mieloji palaikymo komanda,
Labai nepykite, kad taip retai parasome Wink
Na zinote, namuciuose darbeliu tiek daug: rytines proceduros, pusryteliai, mankstele, vaistukai. Po to tai paskalbti ka nors, tai vel kose virti,juk Pijuska valgo tai kaip ir priklauso kapitonui,tik virk ir virk (ligonineje tai jau paruosta atnesdavo) Very Happy Very Happy Very Happy dar pasakas reikia paskaityti, i laukuti iseiti pasivaikscioti, tik spek suktis Very Happy Very Happy Very Happy ....be galo gera, vis tik namuciai... Smile
su miele kapitonas ir padejejai Smile
Atgal į viršų
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 09 Tr. 27,2006 9:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

cia as,ziople Embarassed
Atgal į viršų
inga

Prisijungė: 2005 07 16

PranešimasParašytas: 09 Tr. 27,2006 10:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš dažniausiai tyliu, bet esu su Jumis... Wink
Inga-mama

Prisijungė: 2005 10 05

PranešimasParašytas: 09 Kv. 28,2006 7:09 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

inga rašo:
Aš dažniausiai tyliu, bet esu su Jumis... Wink

aš taip pat kaip ir Inga, perskaitau bet nerašau Embarassed , bet visa širdimi su Jumis
Atgal į viršų
Aasta

Prisijungė: 2006 07 20

PranešimasParašytas: 09 Kv. 28,2006 5:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aidule,laabai jau idomu,kaip laikosi musu Kapitonas Smile Vis pamirstu paklausti,o kaip Jusu pacios sveikatyte?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Andrius

Prisijungė: 2006 08 01

PranešimasParašytas: 09 Pen. 29,2006 10:24 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dienorascio tesinukas
Sveiki visi artimi ir tolimi (turiu omenyje tuos kurie uz juru mariu Very Happy,bet taip pat artimi).Plaukiojimas tesesi.Vandenis ramus viskas stabilu.Jau.kap padejeja intensiviai ruosesi susitikimui Very Happy.Seip pas mus viskas ok.
Kapitonas ir jo komanda visus stipriai apkabina ir buciuoja. Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Margarita
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Sk. 01,2006 9:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gerbiamieji, perskaiciau vieno vaiko istorija siame puslapyje, kuri mane giliai sukrete. Suprantu, kad sitaip kencia daug vaiku, kuriu teveliai bepraranda vilti, o vaikai tvirtai tiki kad jie pagis. Jezus pasake: "Jei turetumete nors garstycios grudo didumo tikejima, galetumete kalnus pajudinti". Ir tai tiesa. Noriu kreiptis i tuos, kuriu vaikuciai atrodytu yra "finiso tiesiojoje", jei suprantate ke turiu omeny. Viltis yra Viespats Dievas. Jei manote kad juokauju, labai klystate! Jei manote, kad Dievas, tai tik literaturinis veikejas, tikrai labai klystate! Jezus vaiksciodamas zemeje GYDE (!). Daug milijonu zmoniu yra pagije po to, kai jie prase Viespaties juos isgydyti (kalbu jau apie siuos laikus)! Jei jus nepazistate nieko, kam taip butu atsitike, ir niekada nesate girdeje, dar nereiskia, kad tai, ka as rasau, yra is pirsto lauzta. Taip nera! Dievas sako "prasykite Manes, tai jums tai suteiksiu"! Daugelis zmoniu kurie kovoja su mirtimi, tiki Dievu, bet nusivilia, nes bene praso, o atsakymo negauna. Visas atsakymas - jusu sirdis! Turite tiketi ne paciu stebuklu, lyg stebuklas butu lygus Dievui, bet tiketi Dievu, nes Jis yra asmenybe, Jis yra Sventas ir Jam nera nieko neimanomo ! ! ! Jezus mirdamas ant kryziaus, atpirko ne tik musu nuodemes. Mirdamas Jis pasieme su savimi visas musu ligas ir nesekmes. Todel nera nieko galingiau uz Viespaties Jezaus krauja. Jis yra absoliuciai sventas, ir nera absoliuciai nieko, kas Jam butu neimanoma. Kvieciu tuos, kurie kovoja, bet beveik parado, ar visai prarado vilti, kurie verkia del savo vaiku, nes jie mirsta tevams ant ranku, pasimelsti paprasta malda, taciau is visos sirdies, nes Dievas girdi ir NORI jums atsakyti! Kad ir kur jus bebutumete, ligoninej ar namuose, Dievas jus girdi VISUR: "Viespatie Jezau, atleisk man visas mano nuodemes, nuplauk mane sventu savo krauju ir apsigyvenk mano sirdyje. Dieve, tu praliejai savo krauja del manes, nes TU mane besalygiskai pamilai. Tu matai mano situacija ir tik Tu vienintelis esi, kuris gali padeti. Jei Tu nepadesi, niekas daugiau nepades. Todel is visos sirdies prasau Taves Jezau, isgydyk sia liga, pasalink auglius, pasalink mirti, nes tik Tu vienintelis, kuris gali tai padaryti. As tikiu Tavimi ir neabejoju, kad tau isgydyti mano vaika (mane) nera neimanoma. Meldziu, duok antra sansa gyventi, tai savo gyvenimu as slovinsiu Tave! Aciu tau Viespatie, as tikiu, kad tu atsakai i mano prasyma. Tebuna tau visa slove Viespatie Jezau! Aciu." Tai paprasta malda, bet ji zymiai veiksmingesne uz kalnus vaistu ir begales kursu chemoterapijos.Laikykites brangieji, yra Tas, kuris jus visus myli BESALYGISKAI !
Atgal į viršų
dove
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Pir. 02,2006 12:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ar kas turit naujienu apie Piju? Kaip jis laikosi? Ar padeda visai komandai namuciu sienos?
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 10 Pir. 02,2006 5:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

dove rašo:
Ar kas turit naujienu apie Piju? Kaip jis laikosi? Ar padeda visai komandai namuciu sienos?

Buvau nulėkusi jų apkabinti šeštadienį. Gera, kai jie visai arti, Vilniuje. Very Happy O taip, namučių sienos tikrai padeda. Very Happy Negali nepadėti, kai Laivą valdyti padeda tokie šaunūs Kapitono padėjėjai. Jie ne tik puikiai slaugo Kapitoną, bet ir atlieka "namų darbus" artėjančiam susitikimui. Very Happy Dar ir mus skania vakariene palepino. Very Happy

Jūra rami...
Gitana
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Antr. 03,2006 12:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkejimai is slapios ir tikru rudeniu kvepiancios visai nebe auksines Prahos...Smile
Atgal į viršų
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 10 Antr. 03,2006 12:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gitana rašo:
Linkejimai is slapios ir tikru rudeniu kvepiancios visai nebe auksines Prahos...Smile

Labutis Gitaniuk,
Kada pasirodysi gimtojoje zemeleje. Pasiilgom.
Linkejimai tau nuo musu visu.
Gera zinoti kad esi kartu su mumis.
Apkabinu Smile Smile Smile
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Kv. 05,2006 7:52 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tooookia ilga tyla apie Piju...Kaip gi sekasi Kapitonui su komanda?
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Kv. 05,2006 8:23 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

PASIILGOM PIJUSKOS!!!!!
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 114, 115, 116  Toliau
Puslapis 67116

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume