| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 07 Tr. 12,2006 8:54 pm Rašyti temą: |
|
|
ACIU VISIEM KURIE MANE PALAIKOTE  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 13,2006 2:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligitukai, labai dziaugiuosi su tavim susipazinus, tu graziausia, sauniausia ir stipriausia mergaite O kaip man tave rasti skaipe? Parasyk man skaipu ka nors, tada isivesiu tave i kontaktus.
Buciukas,
A |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Sk. 16,2006 5:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Sveikatos apsaugos ministerijos tinklalapyje yra įdėtas pranešimas spaudai: "Onkologinėmis ligomis sergančius vaikus aplankė delegacija iš Japonijos" Įeik ir susirask nuorodą "Renginio nuotraukos".
Saulyte, kokia tu graži Tavo nuotrauką Sveikatos apsaugos ministerija net į pirmą puslapį įsidėjo Pijuko tik nugarytę matome
Tik...man žvirblis pakuždėjo, kad su maistu nedraugauji Ar dar karščiuoji?  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 07 Sk. 16,2006 8:53 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | Labukas,
Sveikatos apsaugos ministerijos tinklalapyje yra įdėtas pranešimas spaudai: "Onkologinėmis ligomis sergančius vaikus aplankė delegacija iš Japonijos" Įeik ir susirask nuorodą "Renginio nuotraukos".
Saulyte, kokia tu graži Tavo nuotrauką Sveikatos apsaugos ministerija net į pirmą puslapį įsidėjo Pijuko tik nugarytę matome
Tik...man žvirblis pakuždėjo, kad su maistu nedraugauji Ar dar karščiuoji?  |
sveika edita,
Draugauju, draugauju as su viskuom gal zvirbliukas blogai pamate nu siandien pakarscevau temperatura buvo 38,3
bet kai isgeriau tablete temperatura nukrito
Kai pas mus buvo japonai tai man padovanojo tokio popieriaus speceliai lankstymui tai as tada dar nemokejau lankstyti, bet vakar ismokau
ir islanksciau daug daug gerviu ir ruosiuosi ju padaryti 1000!!!!       :DKAD PASVEIKCIAU
Pasiilgau buckis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Pir. 17,2006 12:36 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ligituk, Tu esi nuostabiai grazi!!!!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Pir. 17,2006 4:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciukas,Ligita,kad ismokei gerves daryt Bet kol namo parvaziavau,tai ir uzmirsau kaip darosi Gal dar prisiminsiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linuxete
Prisijungė: 2006 06 13 Pranešimai: 99 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 07 Pir. 17,2006 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip laikaisi, Ligitute?
Kaip sveikatele?
Ir jeigu kada turesi lajko parasyk man Linuxete@one.lt
galesim apie ka nors paplepeti, lauksiu Tavo lajskucio  _________________ Vilijos fanė amžinai:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 07 Antr. 18,2006 3:58 pm Rašyti temą: |
|
|
| sveiki ka tik palydejom aliuka jo veiduke mates sypsenele pasibaige mazylio kovotojo kancios lygitukas padare dvi gerveles ir idejome jas aliukui i karsteli tegul aliukas i mus ziuri is aukstai..... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 19,2006 9:48 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, kiek gerveliu jau islakstei? ar uztenka spalvoto popieriaus? buckiai abiems jums su Mamyte!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 19,2006 9:55 am Rašyti temą: |
|
|
Ligita,
O mane išmokysi gerveles lankstyti? Greičiau skrisime svajonės link Kiek jų dar trūksta iki 1000 ?  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 07 Tr. 19,2006 3:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Edita,
Gerai ismokysiu ir Jus lankstyti jau padariau 100 liko tik 900.Ui siandien man jau suleido chemija bet as vistiek valgau kad taip nenusilpciau ir valgis man yra draugas Okaip Jus laikotes? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 07 Tr. 19,2006 3:14 pm Rašyti temą: |
|
|
| Anonymous rašo: | Ligituk, kiek gerveliu jau islakstei? ar uztenka spalvoto popieriaus? buckiai abiems jums su Mamyte!!! |
Jau islankscia 100 liko tik 900 ne neuzteko tai sesute atnese is zaidimu kambario lankstymo popieriaus ir dar atveze is kedainiu spalvoto popieriaus:D |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Kv. 20,2006 4:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligita, beje, tau gerveles lankstyti gali padėti ir kiti - svarbu, kad surinktum jų tūkstantį.
Kaip laikaisi? Ar pavyko numušti pagaliau tą temperatūrą? _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 07 Kv. 20,2006 6:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| inga rašo: | Ligita, beje, tau gerveles lankstyti gali padėti ir kiti - svarbu, kad surinktum jų tūkstantį.
Kaip laikaisi? Ar pavyko numušti pagaliau tą temperatūrą? |
Mes tai laikomes gerai ingute o kaip laikaisi tu ?temperatura dar po kol kas temperatura nekrenta laikosi siandien yra 37,2 kaip laikosi Martynas ir Darius? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Kv. 20,2006 10:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Martynas tai nelabai ką suprato - vis ragina greičiau naują Aleksą pirkti... O mes su Darium kol kas pasimetę. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|