Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Ligita
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 57, 58, 59  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 07 Pen. 21,2006 9:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vakar Žvirblis Very Happy sučirškėjo, kad tris cepelinus suvalgei Very Happy VALIO! Šaunuolė!

Very Happy Tik Žvirblio neskriausk Very Happy .

Apkabinu. Myliu.
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 07 Sk. 23,2006 10:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas Ligituk,
Jau spejau taves pasiilgti. Jau sulaukei mamytes? Kam cia taip ilgai nesimiega, tau ar mamytei? Very Happy
Tai ar pavyko siandien tavo teciui ta vynuoge tau sumaitinti ? Laughing Laughing Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jolanta

Prisijungė: 2006 03 29

PranešimasParašytas: 07 Sk. 23,2006 10:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

svekute cia as lygitukas privalge grybu su bulvytem tai miega aplankiau ir pijuka sake netrukdyk filmuka ziuriu padauza musu o vynuoges suvalge mes ir temperaturos neturim ir tu saldziai miegok savoj lovytej Laughing Laughing Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Aida

PranešimasParašytas: 07 Sk. 23,2006 11:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ohoho, tai bent vakariene Smile
As irgi siandien labai norejau grybu, prasiau is kaimo kad atveztu, bet sake nedygsta dar, sausa.

O kad temperaturos neturit, tai zinau, labai faina, liuks, taip ir toliau Very Happy

Labanaktukas, saldziu, ramiu sapneliu Very Happy

Pasefuok mano vyrus kol atvaziuosiu Wink nors jiems ir taip sauniai sekasi Very Happy
Atgal į viršų
Svečias

PranešimasParašytas: 07 Pir. 24,2006 10:21 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligituk, grizta tau siunciami laiskeliai:( Parasyk man dar karteli, gerai? Buckiai abiems su Mamyte!! Lina
Atgal į viršų
Jolanta

PranešimasParašytas: 07 Pir. 24,2006 3:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Lina,

As tai Jums tikrai parasysiu bet is kito e-mailo nes pamirsau slapyvardi Laughing Laughing Laughing Laughing parasysiu as Jums is mamos e-mail iki Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Jolanta

PranešimasParašytas: 07 Antr. 25,2006 9:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki Smile

Turiu geru naujienu as jau vakar pati nuejau su vaikstyne i dusa Exclamation ir issimaudziau Very Happy O siandien buvau su mama maxsimoje (prisipirkau muilo burbulu Laughing Laughing Laughing Laughing )Tai kol gryzom pavargau sedeti Smile Bet ce dar ne viskas siandien as pati ejau ir stumiau vezima i KALNA Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ir siandien labai daug daug daug valgiau Very Happy Very Happy Very Happy man jau antra diena kaip nera temperaturos Smile uzkyla iki 36,7 daugiausiai tai gydytoja nusprende rytoj man leisti trece bloka hemijos. Kuri eis tik viena diena, o paskui bus praplovimai.Beje siandien maxsimoje buvome susitike Inga Laughing Laughing Laughing kaip mes nudziugome kaip buvo gera ja pamatiti Smile Very Happy
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 07 Antr. 25,2006 10:22 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis,

Šypsausi nuo ausies iki ausies skaitydama toooookias super geras žinias. Man ypatingai patiko ši sakinio dalis: "siandien labai daug daug daug valgiau Very Happy Very Happy Very Happy ". Na, jau žinai mane. Very Happy Man labai norisi, kad maistas tau būtų draugas. O kai draugausi su maistu, tai bus tiek jėgyčių, kad net kalnus versi, ne tik vežimą į kalną stumsi. Very Happy

Be galo be krašto pasiilgau.Labai myliu.
Svečias

PranešimasParašytas: 07 Tr. 26,2006 5:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Man tai labai patiko, kad muilo burbulu prisipirkot:) Kur juos puti?Smile Gal ant Pijaus, kai jis multikus ziuri? Laughing
Atgal į viršų
Jolanta

PranešimasParašytas: 07 Tr. 26,2006 7:33 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Anonymous rašo:
Man tai labai patiko, kad muilo burbulu prisipirkot:) Kur juos puti?Smile Gal ant Pijaus, kai jis multikus ziuri? Laughing

Ne ne ant pijaus paskui bus visas muilinas Laughing Laughing Laughing o isvazevau i lauka ir ten puciau Very Happy arba dar palatoje Very Happy
Atgal į viršų
Jovita

Prisijungė: 2006 03 27

PranešimasParašytas: 07 Tr. 26,2006 7:53 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Super zinutes!!!! Ligita saunuole!!!!
Atgal į viršų
Marina-mama
Svečias

PranešimasParašytas: 07 Tr. 26,2006 9:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dziaugiames kartu su tavimi Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Superine Ligita-super naujienos! Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
inga

Prisijungė: 2005 07 16

PranešimasParašytas: 07 Tr. 26,2006 9:36 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir toliau taip laikykis! Palaikymo komanda prisideda prie tavo pasiekimų. Wink
Jolanta

PranešimasParašytas: 07 Kv. 27,2006 9:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

dekui uz palaikyma vakar mum prasidejo sesiu paru chemija kuri baigsis pirmadieni ryte laikomes neblogai valgome nors truputi pikina tik vakare truputi karsciuojam bet lygita saunuole istversim mankstinames nors ir gulom istversim iki pirmadienio Wink Wink Wink
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 07 Kv. 27,2006 9:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laikykis mano saulyte. Daug valgyk, kad butu daug jegyciu mankstintis ir dar gerveles lankstyti Very Happy
O siandienn su sssss neatsilieki? Laughing
Buciukas. Myliu. Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 57, 58, 59  Toliau
Puslapis 1159

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume