|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
linara
Prisijungė: 2008 01 05 Pranešimai: 34 Miestas: utena
|
Parašytas: 09 Pen. 03,2010 8:56 pm Rašyti temą: |
|
|
| NUOSIRDUS ACIU JUMS,SAGNE,UZ ISLIETA SKAUSMA.JUS TIKRAI YPATINGA IR KAIP MOTERIS IR KAIP MAMA.NEZINAU KAIP YRA ISTIESU,BET KAZKUR SKAICIAU ,KAD,KADA PASAKOJI VIENAIP SKAUDA,O KAI RASAI APGALVODAMA KIEKVIENA ZODELI SKAUDA ZYMIAI STIPRIAU IR ISGYVENIMAI DAUG RYSKESNI.ZAVIUOSI JUSU STIPRYBE. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 09 Št. 04,2010 10:26 am Rašyti temą: |
|
|
Užbėgau padėkoti... Jums, mielosios, kad drąsinat mane, kad neleidžiat pasijausti vienišai šioje erdvėje... kad Dominykos istorija randa atgarsį Jūsų širdyse...
Linara, Jūs teisi, kai rašai viską išgyveni kur kas stipriau, nes kiekvienas žodis kruopščiai parinktas... todėl rašau ilgai, su ašaromis akyse ir draskoma širdim...
Skaitau, kad daugeliui rugsėjo 1-oji viena iš tų, Didžiojo Liūdesio kupinų dienų... man ji eilinė diena, nes man Dominyka visada atminty linksma trejų metukų mergytė... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Pir. 06,2010 8:29 am Rašyti temą: |
|
|
Turiu didžiulį nerimą širdyje...
Vakar... kažkoks kvailas paukštis atsitrenkė į virtuvės langą... netikiu prietarais, bet nekenčiu paukščių... anąkart... prieš daugiau nei dvejus metus... paukščiai kaip pašėlę daužėsi į langą... tada jie atnešė žinią apie Dominykos ligą... netikiu prietarais, bet protą sukaustė, o širdį pervėrė... baimė... šaipausi iš savęs ramindama - ko bijau? juk norėjau susitikti su Dominyka... tai kas dabar atsitiko, jau nebenoriu?... kokia aš lengvatikė... Dieve, atleisk man... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Pir. 06,2010 11:06 am Rašyti temą: |
|
|
Agne, tikrai nėra rimto reikalo nerimauti...Pati tai žinai.
Bet labai gerai suprantu, nes labai sunku atsikratyti minčių ir emocijų, kurias sukelia vienokie ar kitokie dalykai...Turiu galvoje sapnus, prietarus ir panašiai... Gali sau sakyti n kartų : " Netikiu tuo!" , bet jausmams neįsakysi... Pykstu ant tų prietarų, kurie teigia, neva, jei TAIP, tai tada BUS TAIP.......... Nieko negaliu sau padaryt , nes ir aš dabar nejaukiai jaučiuosi, kai tarkim sūnus ima švilpauti namie, mat močiutė pasakė, kad "švilpavimas namie prišaukia nelaimę"; kai juoda katė perbėga kelią - o gal tikrai nesiseks (slapčia nusispjaunu per kairį, ne, gal per dešinį (?) petį); kai susapnuoju košmarą- na, kokią žinią atneš ? Neprašomas nerimas įsiropščia vidun
Bet pagalvokim logiškai:
jei švilpauja - gal žmogui tiesiog puiki nuotaika, arba o su švilpavimu lauke kaip?..
jei kelią perbėgs balta katė- gal tada jau spjaunu per kairį petį ir seksis?
jei susapnuoju gerą sapną - ech, pasaulis dėl to netampa labiau spalvotas- tiesiog viskas OK ir tiek
Buvo ir į mūsų langus atsimušęs paukštelis šią vasarą ir aną irgi - nemalonus jausmas. Juolab, kad irgi girdėtas prietaras...Bet galvoju, kad tikriausiai buvo jaunas ir nepatyręs sparnuotis, gaila, žuvo... Ką čia reiktų su tais stiklais daryt, kaip juos pažymėt, kad paukščiai pamatytų...
Esu bumptelėjusi gan stipriai į parduotuvės neryškiai pažymėtą stiklinę vitriną- kaip manai, ar tapau kažkam nelaimės pranašu??? Labai tikiuosi, kad nea... Taigi, įkvėpk giliai, palydėk akimis išskrendančius paukščius- sunki kelionė jų laukia ir jie visai nekalti, kad mes visur tų stiklų pristatom
Linkiu saulėtos dienos! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Pir. 06,2010 11:20 am Rašyti temą: |
|
|
Ingrida, Tu nuostabi, ačiū, prajuokinai mane gera mintis - stiklus žymėti! o va parduotuvės tai tikrai turėtų ryškiai pažymėti vitrinas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 09 Pir. 06,2010 4:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne, Jūs tikrai prajuokinote - juk net prietarų nežinote , prietaras sako, kad žinią apie nelaimę atneša ne atsitrenkęs paukštis, bet kai paukštis pabeldžia snapuku į langą . Kai pavasarį viešėjau pas pusseserę, jos katė net guolį įsirengusi svetainės palangėj iš lauko pusės, kad pačiai paukščių gaudyti nereikėtų - palaukia, kol atsitrenkia, apsvaigę nukrenta, tada... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 09 Pir. 06,2010 5:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Na, ir as prisipazinsiu...senais laikais, kai autobusai Ikarus dar vazinejo, esu atsitrenkusi kelis kartus i tas slankiojancias duris ir via pagalvodavau, kokia as ziopla!
O pauksciai, gi jie uz zmogu dar zioplesni...(tikiuosi) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Pir. 06,2010 7:55 pm Rašyti temą: |
|
|
ačiū Regi, Audrone, matytumėt dabar mane kaip kvatojuosi tikrai užkrėsčiau ir jus... juoku kadaise esu gavus komplimentą, kad mano juokas užkrečia visą auditoriją  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Antr. 07,2010 7:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Liuks!!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 09 Tr. 08,2010 8:00 am Rašyti temą: |
|
|
pamenu ta tavo juoka, Agnyt ir vien nuo sio prisiminimo diena gavo nauja energijos doze aciu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 08,2010 8:56 am Rašyti temą: |
|
|
| jurgituute rašo: | pamenu ta tavo juoka, Agnyt ir vien nuo sio prisiminimo diena gavo nauja energijos doze aciu |
Ir aš šypsausi... nuo ausies ligi ausies  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Tr. 08,2010 1:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Agnyt
Siandien gavome skrajutes .
Nuosirdzus aciu uz rupesteli . Manau per ilga rudeneli, rasim laiko nuvykti i "Kre kre" centriuka pazaisti .
Ir Elektrenu atvirukas su linkejimais Liepai labai patiko man taip pat .
Buckiai nuo musu visu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 09 Tr. 08,2010 1:11 pm Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | Labas Agnyt
Siandien gavome skrajutes .
Nuosirdzus aciu uz rupesteli . Manau per ilga rudeneli, rasim laiko nuvykti i "Kre kre" centriuka pazaisti .
Ir Elektrenu atvirukas su linkejimais Liepai labai patiko man taip pat .
Buckiai nuo musu visu  |
Koks greitas tas mūsų paštas Tegul princesės padūksta, o tu laiko sau turėsi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 09 Kv. 09,2010 3:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Ta pacia tema... Vaziuoja baikeris greitkeliu. Netiketai jam pries akis isnyra zvirblis, teskiasi i salma ir atsijunges krenta ant zemes. Pagailo baikeriui zvirbliuko, paeme, parsiveze name, pagulde i narveli, idejo duonos, vandens ir paliko ilsetis. Atsibunda kita ryta zvirblis, ziuri: grotos, vanduo, duona...
- Oi, turbut, baikeri uzmusiau!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ginte
Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 54
|
Parašytas: 09 Tr. 15,2010 7:44 am Rašyti temą: |
|
|
Su gimtadieniu
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|