Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 7:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (šalia) rašo: | Domantai, jei ir mane priimsi į savo komandą, būsiu labai labai laiminga  |
taip taip taip o kaipgi galiu neprijimti juk kuo jusu visu daugiau tuo man linksmiau  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 7:41 pm Rašyti temą: |
|
|
valiooooooooooooooooooo!!!! Sedziu issisiepus iki ausu!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Antr. 09,2010 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
o as buvau poliklinikoj kraujukas jau pakilo o buvo nukrites biski reikejo leistivaistukus i peti kurie nelabai man patinka o dar mamyte pati sugalvojo ismokti jos suleisti kad nereiketu kiekviena karta vazinetis i poliklinika nors ir labai bijojo ir rankos drebejo kaip zuikio ausis bet vistek viskas gerai paviko
o vakar buvau dar i kina isvaziaves labai idomu filma ziurejau  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 02 Antr. 09,2010 10:51 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis Domantai, labai džiaugiuosi,kad tavo kraujukas pakilo.O vaistukus mamytė tikrai suleis ne praščiau už seselę,nes svarbiausia vaistukus leisti iš lėto ir su meile,mamytė tai moka geriausiai.O kokį filmą žiūrėjai?
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Antr. 09,2010 11:03 am Rašyti temą: |
|
|
ir dar svarbu kad leiziant vaistukus nepamirstu papusti nes tada man neskauda
o filmas kaip vadinasi tai as nepresimenu gerai nes toks ilgas pavadinimas kaskaip apie lietaus kukuliu krusa kai mamite pareis is pardotuves tada paklausu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 02 Antr. 09,2010 11:29 am Rašyti temą: |
|
|
Tu visiškai teisus,kad svarbiausiai papūsti ir mano vaikams ,kai užsigaudavo geriausias vaistas nuo skausmo būdavo papūtimas.
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Danguole_
Prisijungė: 2009 02 04 Pranešimai: 84 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 02 Antr. 09,2010 12:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk,noriu ir aš prisijungti į tavo šaunia komanda beto noriu pagirti tave jog esi labai protingas ir gražus berniukas net tavo nuostabus vardas reiškia kad esi - Sumanus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lady
Prisijungė: 2008 11 26 Pranešimai: 72 Miestas: Reikjavikas
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 11:42 am Rašyti temą: |
|
|
Labukas Domantuk!!! Ar draugu dar ne per daug Jei ne- dar keleta stojasi i eile Ech, kaip gera, kad ir tu cia forume esi; ar pastebejai, jog tau cia esant, forumas kaip skruzdelynas sujudo; vis daugiau zmogeliuku lankosi, daugiau raso.. Zinok, ir man skaityti tavo zinutes mieliau uz bet kokia knyga. Visada veidas nusvinta sypsena Esi nuostabus ir taip lengva tavimi geretis ir myleti!!! Sveikateles tau kuo didziausios!!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
draugu niekada nebuna per daug
zinai o as buvau usiemes padejau mamytei pietukus dariti dabar laukiu kol viskas iskeps orkaitej o kaip skaniai kvepia tu neisivaizdoji jau laukiu nesulaukiu kada eisiu valgiti zinai kai as uzaugsu busiu pats tikriausias virejas
o dar zinai ka isivaizduoji man dantukai krenta kaip gribai po lietaus jau tris iskrito ir darvienas kliba o feja nespieja man zaislu po pagalve padieti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Danguole_
Prisijungė: 2009 02 04 Pranešimai: 84 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 1:09 pm Rašyti temą: |
|
|
oj ta feja dantuku kokia saunuole kad nepamirsta uz tavo dantukus zaisliuko padeti tkrai tikiu jog uzauges galesi tapti puikiu vireju,nes vyrai virejai buna patys geriausi,jie net mus moteris aplenkia daug sveikateles tau Domantuk ir toliau buk toks geras talkininkas savo mamytei,saunuolis!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 1:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Oho Domantai o ka pietums gaminai? As valgiau kinietisko maisto, bet nelabai skanu buvo..
Siunciu tau linkejimus ir buciukus! _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 1:48 pm Rašyti temą: |
|
|
o mes kepem orkaitei bulves su mesite tai mano darbas buvo sumaisiti tas pjaustitas bulvites su druksa pipirais kminais ir dar ten kaskuom labai skanu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 2:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Bulvytes su mesyte skamba niam niam Neatsisakyciau
Skanaus tau! _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Tr. 10,2010 4:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuriu pas jus viskas tvarkoj, jei toks geras apetitas.Gal gali pasidalinti kulinariniais receptais?Lauksim nekantriai! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Pir. 15,2010 1:47 pm Rašyti temą: |
|
|
labas visiem jau taip senei rasiau buvau isvazeves pas kita seneli i kaima keliom dienom o ten nera kompiuterio todel labai nuoboziavau visai neturiejau ka veikti o vakar tai linksma diena buvo palikom broli su tetuku namuose nes tetukas niekur nemeksta eiti ir isvaziavau su mamyte i kino tetra paskui dar i palanga trumpam nuvaziavau galvojau kad pamatisiu dar koki ruoni ispo sventes usilikusi bet nemaciau isplauke visi uztad zuvies keptos prisivalgiau pilna pilva tik pamirsau kaip ji vadinas atrodo stinta taivat
o dabar tai laukiu uzgavieniu labai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|