Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 7:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lina (šalia) rašo:
Domantai, jei ir mane priimsi į savo komandą, būsiu labai labai laiminga Smile

taip taip taip o kaipgi galiu neprijimti Very Happy juk kuo jusu visu daugiau tuo man linksmiau Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 7:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

valiooooooooooooooooooo!!!! Smile Sedziu issisiepus iki ausu!! Smile
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Antr. 09,2010 10:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

o as buvau poliklinikoj kraujukas jau pakilo Very Happy o buvo nukrites biski reikejo leistivaistukus i peti kurie nelabai man patinka o dar mamyte pati sugalvojo ismokti jos suleisti kad nereiketu kiekviena karta vazinetis i poliklinika Confused nors ir labai bijojo ir rankos drebejo kaip zuikio ausis bet vistek viskas gerai paviko Smile
o vakar buvau dar i kina isvaziaves labai idomu filma ziurejau Very Happy
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 02 Antr. 09,2010 10:51 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis Domantai, labai džiaugiuosi,kad tavo kraujukas pakilo.O vaistukus mamytė tikrai suleis ne praščiau už seselę,nes svarbiausia vaistukus leisti iš lėto ir su meile,mamytė tai moka geriausiai.O kokį filmą žiūrėjai?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Antr. 09,2010 11:03 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ir dar svarbu kad leiziant vaistukus nepamirstu papusti nes tada man neskauda Smile
o filmas kaip vadinasi tai as nepresimenu gerai nes toks ilgas pavadinimas kaskaip apie lietaus kukuliu krusa Smile kai mamite pareis is pardotuves tada paklausu Smile
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 02 Antr. 09,2010 11:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu visiškai teisus,kad svarbiausiai papūsti ir mano vaikams ,kai užsigaudavo geriausias vaistas nuo skausmo būdavo papūtimas.
Atgal į viršų
Danguole_

Prisijungė: 2009 02 04

PranešimasParašytas: 02 Antr. 09,2010 12:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk,noriu ir aš prisijungti į tavo šaunia komanda Very Happy beto noriu pagirti tave jog esi labai protingas ir gražus berniukas Smile net tavo nuostabus vardas reiškia kad esi - Sumanus Smile
Atgal į viršų
Lady

Prisijungė: 2008 11 26

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 11:42 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas Domantuk!!! Ar draugu dar ne per daug Wink Jei ne- dar keleta stojasi i eile Very Happy Ech, kaip gera, kad ir tu cia forume esi; ar pastebejai, jog tau cia esant, forumas kaip skruzdelynas sujudo; vis daugiau zmogeliuku lankosi, daugiau raso.. Zinok, ir man skaityti tavo zinutes mieliau uz bet kokia knyga. Visada veidas nusvinta sypsena Very Happy Esi nuostabus ir taip lengva tavimi geretis ir myleti!!! Sveikateles tau kuo didziausios!!!
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

draugu niekada nebuna per daug Very Happy
zinai o as buvau usiemes padejau mamytei pietukus dariti dabar laukiu kol viskas iskeps orkaitej o kaip skaniai kvepia tu neisivaizdoji Very Happy jau laukiu nesulaukiu kada eisiu valgiti zinai kai as uzaugsu busiu pats tikriausias virejas Very Happy
o dar zinai ka isivaizduoji man dantukai krenta kaip gribai po lietaus Very Happy Very Happy Very Happy jau tris iskrito ir darvienas kliba o feja nespieja man zaislu po pagalve padieti Shocked Laughing
Atgal į viršų
Danguole_

Prisijungė: 2009 02 04

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 1:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

oj ta feja dantuku kokia saunuole kad nepamirsta uz tavo dantukus zaisliuko padeti Very Happy tkrai tikiu jog uzauges galesi tapti puikiu vireju,nes vyrai virejai buna patys geriausi,jie net mus moteris aplenkia Shocked Laughing daug sveikateles tau Domantuk ir toliau buk toks geras talkininkas savo mamytei,saunuolis! Very Happy
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 1:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oho Domantai Smile o ka pietums gaminai? As valgiau kinietisko maisto, bet nelabai skanu buvo..
Siunciu tau linkejimus ir buciukus!
domantas

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 1:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

o mes kepem orkaitei bulves su mesite tai mano darbas buvo sumaisiti tas pjaustitas bulvites su druksa pipirais kminais ir dar ten kaskuom Confused labai skanu Very Happy
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 2:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Bulvytes su mesyte skamba niam niam Razz Neatsisakyciau Laughing Embarassed
Skanaus tau!
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Tr. 10,2010 4:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ziuriu pas jus viskas tvarkoj, jei toks geras apetitas.Gal gali pasidalinti kulinariniais receptais?Lauksim nekantriai!
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Pir. 15,2010 1:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas visiem Smile jau taip senei rasiau buvau isvazeves pas kita seneli i kaima keliom dienom o ten nera kompiuterio todel labai nuoboziavau visai neturiejau ka veikti o vakar tai linksma diena buvo palikom broli su tetuku namuose nes tetukas niekur nemeksta eiti ir isvaziavau su mamyte i kino tetra paskui dar i palanga trumpam nuvaziavau galvojau kad pamatisiu dar koki ruoni ispo sventes usilikusi bet nemaciau isplauke visi Very Happy uztad zuvies keptos prisivalgiau pilna pilva tik pamirsau kaip ji vadinas atrodo stinta taivat Very Happy
o dabar tai laukiu uzgavieniu labai Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 549

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume