Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 10:41 am Rašyti temą: |
|
|
oho koksai grazus triusis zinai as pries keles dienas mamytei sakiau kad noresiau tureti triusi o paveiksliukus man parode kai reikia kelti bet dar nebanziau jau nebegalu rasiti nes vazioju su mamite i klaipeda vaistuku susileisti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 11:16 am Rašyti temą: |
|
|
geros keliones.Domantuk.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 1:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas, Domantai! Tau Naglis siuncia linkejimus! Mes jau irgi namuose, pas savo kate Panda Tavo mamai ir dideli linkejimai nuo musu abieju!
Naglis ir mama Neringa |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 2:03 pm Rašyti temą: |
|
|
asiu uz linkejimus ir nagliui perdok linkejimus nuo manes man taip ir nepaviko susitikti su nagliu o zinai kodiel nes paskutine diena prikibo sloga didele tai mamyte ir nenuveze manes pas jus i palata sake nereikia bacilu nesti nagliui  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 6:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Domantuk .Kokius ten paukstelius balkone lesini Ar tokie neatskrenda?
Pas mus balkone buvo balandziai padeje kiausinius, ir issirito maziukai balandziukai . Oi kaip jie triuksmaudavo pypsedavo , bet vis tiek buvo gaila , kaip paaugo ir isskrido. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 7:13 pm Rašyti temą: |
|
|
cia gi peleda o peledos miske givena manatrodo o pas manias tai zilutes atskrenda labai jos megsta lasinius o viena karta matciau ir balandi atskridusi sulese visas kruopas o vasara pas mus abuduose balkonose kregzdes givena  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 8:55 am Rašyti temą: |
|
|
Emilija sedi man ant keliu ir diktuoja , ką rašyti.
Labas. Koks tau žaidimas patinka. Man tai patinka su lėlėm žaisti ir su lego. Aš gavau iš nykštukų lego zooparką ir dar turiu lego kalėjimą
Aš mėgstu lesint paukščius , bet pas mus dabar jie neskrenda.
Kaip tu išmokai taip rašyti su kompu.
Aš lankau mokyklėlę , bet dar nemoku . Pas mus klasėje yra vienas berniukas , bet jis labai neklauso.
Aš turiu triušį , jis geras , bet draskosi ir kandžiojasi . Aš ji dresiruoju , mokinu spirti kamuolį 
Siunčiu labai juokingą linkėjimą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 9:47 am Rašyti temą: |
|
|
labas rytas suraitytas mekstamiausis mano zaidimas dabar ira monopolis bet niekada nepaviksta iki galo pazaisti nes tas brolis man visada viska isnesoja o man nikstukai irgi atnese lego toki dideli erdvelaivi jis dar netgi sauditi moka zinai mokikis tu greisiau rasiti juk visai paprasta ir kompiteriu rasiti nesunku tik nesiseka su tais paveiksliukais man kaskodiel niekaip man neina ideti o ten tiek daug visokiu graziu masiau
o kaip tau gali patikti lego kalejimas juk tu mergaite as tai su lelem paviziui nekada nezaidziu o tu turi kokiu nors idomiu zaidimu
ir tau didelis diedelis linkejimas no mane s |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk ir aš noriu pasiprašyti į tavo draugų gretas,ar priimsi?Esu mažos mergytės Glorios teta.Ačiū,kad paklausei Emilijos mamytės iš kur ji ima tokius gražius paveikslėlius. Aš matai nesusiprotėjau,nors jau pakankamai didelė,dabar tavo dėka ir aš bandysiu išmokt įsikelt tuos paveikslėlius.Noriu pasakyti,kad esi labai šaunus linksmas ir protingas berniukas,taip gera skaityti tavo žinutes,iki.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juodakava_
Prisijungė: 2010 01 19 Pranešimai: 10
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 11:09 am Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk,ir aš noriu į Tavo palaikymo komandą! Ar priimsi ?
Monopolį žaisti įdomu, o ant brolio nepyk, kai jis bus didesnis galėsit kartu žaisti
Siunčiu bučkį į nosyte Tau, ar galima ? :* |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 11:23 am Rašyti temą: |
|
|
zinoma kad prijimsiu bet siaubas kaip tau greitai paviko ismokti tuos paveikslelius ideti o manvisdar nesiseka
zinai man labai patinka cia viska skaititi ir rasiti tik mamyte neleidzia labai ilgai sedeti prie kompiuterio vis liepia ir liepia pailseti ir akites pailsinti bet kad man tos akis visai nepavarksta |
|
Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 11:28 am Rašyti temą: |
|
|
juodakava_ rašo: | Labas Domantuk,ir aš noriu į Tavo palaikymo komandą! Ar priimsi ?
Monopolį žaisti įdomu, o ant brolio nepyk, kai jis bus didesnis galėsit kartu žaisti
Siunčiu bučkį į nosyte Tau, ar galima ? :* |
ir tave prijemu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 12:55 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | labas rytas suraitytas mekstamiausis mano zaidimas dabar ira monopolis bet niekada nepaviksta iki galo pazaisti nes tas brolis man visada viska isnesoja o man nikstukai irgi atnese lego toki dideli erdvelaivi jis dar netgi sauditi moka zinai mokikis tu greisiau rasiti juk visai paprasta ir kompiteriu rasiti nesunku tik nesiseka su tais paveiksliukais man kaskodiel niekaip man neina ideti o ten tiek daug visokiu graziu masiau
o kaip tau gali patikti lego kalejimas juk tu mergaite as tai su lelem paviziui nekada nezaidziu o tu turi kokiu nors idomiu zaidimu
ir tau didelis diedelis linkejimas no mane s |
Gerai tau , kad moki , o va man žiūrėk kokia makaliūzė išeina eeemiljkghdsgj Mamytė pasistengs išmokyti .Ate nes mama jau liepia ruoštis į polikliniką darytis kraujo tyrimo , nebaisu čia iš piršto  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 2:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai ačiū Domantai,kad priėmei į savo draugų būrį.Žinai mamytė teisi,ilgas sėdėjimas prie kompiuterio tikrai akytes gadina.Iš pradžių nieko nesijaučia,bet pamažu akytės pradeda silpti.Mane tuos paveikslėlius įkelt išmokė mano vaikai.Jie jau dideli ir gerai moka naudotis kompiuteriu.O gal ir tu turi kokį vyresnį draugą,greit tave išmokintų.
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 6:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, jei ir mane priimsi į savo komandą, būsiu labai labai laiminga  |