Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 10:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

oho koksai grazus triusis zinai as pries keles dienas mamytei sakiau kad noresiau tureti triusi Confused o paveiksliukus man parode kai reikia kelti bet dar nebanziau jau nebegalu rasiti nes vazioju su mamite i klaipeda vaistuku susileisti Rolling Eyes
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 11:16 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

geros keliones.Domantuk. Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Neringa

Prisijungė: 2007 09 21

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 1:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas, Domantai! Very Happy Tau Naglis siuncia linkejimus! Mes jau irgi namuose, pas savo kate Panda Very Happy Tavo mamai ir dideli linkejimai nuo musu abieju!

Naglis ir mama Neringa
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 2:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

asiu uz linkejimus Very Happy ir nagliui perdok linkejimus nuo manes man taip ir nepaviko susitikti su nagliu o zinai kodiel nes paskutine diena prikibo sloga didele tai mamyte ir nenuveze manes pas jus i palata sake nereikia bacilu nesti nagliui Smile
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 6:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas Domantuk .Kokius ten paukstelius balkone lesini Very Happy Ar tokie neatskrenda?
Pas mus balkone buvo balandziai padeje kiausinius, ir issirito maziukai balandziukai . Oi kaip jie triuksmaudavo pypsedavo Shocked , bet vis tiek buvo gaila , kaip paaugo ir isskrido.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 7:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

cia gi peleda Very Happy o peledos miske givena manatrodo o pas manias tai zilutes atskrenda labai jos megsta lasinius Very Happy o viena karta matciau ir balandi atskridusi sulese visas kruopas o vasara pas mus abuduose balkonose kregzdes givena Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 8:55 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Emilija sedi man ant keliu ir diktuoja , ką rašyti.
Labas. Koks tau žaidimas patinka. Man tai patinka su lėlėm žaisti ir su lego. Shocked Aš gavau iš nykštukų lego zooparką ir dar turiu lego kalėjimą Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Aš mėgstu lesint paukščius , bet pas mus dabar jie neskrenda.
Kaip tu išmokai taip rašyti su kompu.
Aš lankau mokyklėlę , bet dar nemoku . Pas mus klasėje yra vienas berniukas , bet jis labai neklauso.
Aš turiu triušį , jis geras , bet draskosi ir kandžiojasi . Aš ji dresiruoju , mokinu spirti kamuolį Very Happy
Siunčiu labai juokingą linkėjimą
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 9:47 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas rytas suraitytas Very Happy mekstamiausis mano zaidimas dabar ira monopolis bet niekada nepaviksta iki galo pazaisti nes tas brolis man visada viska isnesoja Evil or Very Mad o man nikstukai irgi atnese lego toki dideli erdvelaivi jis dar netgi sauditi moka zinai mokikis tu greisiau rasiti juk visai paprasta ir kompiteriu rasiti nesunku tik nesiseka su tais paveiksliukais man kaskodiel niekaip man neina ideti o ten tiek daug visokiu graziu masiau
o kaip tau gali patikti lego kalejimas juk tu mergaite Shocked Very Happy as tai su lelem paviziui nekada nezaidziu Very Happy o tu turi kokiu nors idomiu zaidimu
ir tau didelis diedelis linkejimas no mane Very Happy s
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 10:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk ir aš noriu pasiprašyti į tavo draugų gretas,ar priimsi?Esu mažos mergytės Glorios teta.Ačiū,kad paklausei Emilijos mamytės iš kur ji ima tokius gražius paveikslėlius. Aš matai nesusiprotėjau,nors jau pakankamai didelė,dabar tavo dėka ir aš bandysiu išmokt įsikelt tuos paveikslėlius.Noriu pasakyti,kad esi labai šaunus linksmas ir protingas berniukas,taip gera skaityti tavo žinutes,iki.
Atgal į viršų
juodakava_

Prisijungė: 2010 01 19

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 11:09 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk,ir aš noriu į Tavo palaikymo komandą! Very Happy Ar priimsi ? Smile
Monopolį žaisti įdomu, o ant brolio nepyk, kai jis bus didesnis galėsit kartu žaisti Smile
Siunčiu bučkį į nosyte Tau, ar galima ? Smile :*
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 11:23 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

zinoma kad prijimsiu Very Happy bet siaubas kaip tau greitai paviko ismokti tuos paveikslelius ideti o manvisdar nesiseka
zinai man labai patinka cia viska skaititi ir rasiti tik mamyte neleidzia labai ilgai sedeti prie kompiuterio vis liepia ir liepia pailseti ir akites pailsinti Evil or Very Mad bet kad man tos akis visai nepavarksta
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 11:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

juodakava_ rašo:
Labas Domantuk,ir aš noriu į Tavo palaikymo komandą! Very Happy Ar priimsi ? Smile
Monopolį žaisti įdomu, o ant brolio nepyk, kai jis bus didesnis galėsit kartu žaisti Smile
Siunčiu bučkį į nosyte Tau, ar galima ? Smile :*

ir tave prijemu Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 12:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

domantas rašo:
labas rytas suraitytas Very Happy mekstamiausis mano zaidimas dabar ira monopolis bet niekada nepaviksta iki galo pazaisti nes tas brolis man visada viska isnesoja Evil or Very Mad o man nikstukai irgi atnese lego toki dideli erdvelaivi jis dar netgi sauditi moka zinai mokikis tu greisiau rasiti juk visai paprasta ir kompiteriu rasiti nesunku tik nesiseka su tais paveiksliukais man kaskodiel niekaip man neina ideti o ten tiek daug visokiu graziu masiau
o kaip tau gali patikti lego kalejimas juk tu mergaite Shocked Very Happy as tai su lelem paviziui nekada nezaidziu Very Happy o tu turi kokiu nors idomiu zaidimu
ir tau didelis diedelis linkejimas no mane Very Happy s

Gerai tau , kad moki , o va man žiūrėk kokia makaliūzė išeina eeemiljkghdsgj Very Happy Mamytė pasistengs išmokyti .Ate nes mama jau liepia ruoštis į polikliniką darytis kraujo tyrimo , nebaisu čia iš piršto Wink Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Shocked
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 2:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai ačiū Domantai,kad priėmei į savo draugų būrį.Žinai mamytė teisi,ilgas sėdėjimas prie kompiuterio tikrai akytes gadina.Iš pradžių nieko nesijaučia,bet pamažu akytės pradeda silpti.Mane tuos paveikslėlius įkelt išmokė mano vaikai.Jie jau dideli ir gerai moka naudotis kompiuteriu.O gal ir tu turi kokį vyresnį draugą,greit tave išmokintų.
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 6:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai, jei ir mane priimsi į savo komandą, būsiu labai labai laiminga Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 449

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume