|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
| Agne,man labai sunku rasyt.........,nes nerandu zodziu tavo nerimui,nes mes juk mamos,o musu vaikai vos nevienmeciai....tad stenkimes vyti neigiamas mintis is savo galvu.Mes su JUMIS. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 8:57 pm Rašyti temą: |
|
|
| vakare rašo: | | Agne,man labai sunku rasyt.........,nes nerandu zodziu tavo nerimui,nes mes juk mamos,o musu vaikai vos nevienmeciai....tad stenkimes vyti neigiamas mintis is savo galvu.Mes su JUMIS. |
siaip nesu tokia labai jau stresuojanti ir liudinti,bet siandien gal tokia diena,kad vis galvoju apie gydytojo zodzius...bet viskas susitvarkys-neskubesim.gal tikrai nieko ir nebus tik spejimas ju.sake kraujagysliu rezginys yra labai silpnas toj vietoj.bet juk atlaike chemoterapija?kas butu buve,jei butu tada truke?.. nupirkau pradziai papildu,stiprinanciu kraujagysles.paziuresim kas bus toliau.aciu jums,kad esat kartu,kad einat visad greta ir linkejimai Viliukui  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 8:59 pm Rašyti temą: |
|
|
| ingrida rašo: | Labai labai labai stipriai spausiu kumščius, kai ateis ta diena...Po to, kai šitiek kelių praėjot, ar begali kas būti baisiau? Juk jūs narsūs kovotojai!
Didelė palaikymo komanda bus su jumis, kai to reikės. O šiandien ruoškitės į sanatoriją, stiprėkit ir nepasiduokit. Čia ir dabar jūs esat kartu, ir tai visų svarbiausia.
Apkabinu. |
aciu,Ingrida.kodel po tokiu siltu zodziu taip lengva palieka nepasiduosim tikrai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 9:00 pm Rašyti temą: |
|
|
| Irute rašo: | | Ir man skaudu ir liūdna išgirdus jūsų naujienas.Noriu palinkėt jums saugaus ir kuo geresnio kelio į sanatoriją ir pasidžiaugti gerais kraujo tyrimais.Mieloji, ginkit visas liūdnas mintis į šalį, kiek tik galit,daktarai kartais mėgsta ir pagąsdinti(pati su tuo susidūriau).Jei tai jus nors truputį paguos prižadu,kad kasdien melsiuosi,kad Dievas saugotų jūsų Igną ir insultas nepasikartotų. |
teks jas ginti tolyn.geriau negalvoti.ir gydytojo zodzius priimsim kaip itarima  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 9:03 pm Rašyti temą: |
|
|
| jurgelis rašo: | Suprantu , kaip skaudu išgirsti tokias naujienas Bet aš su jumis sutinku , medicina žengia į priekį ir labai stipriai ...
o Ignui linkiu stiprybės. Jis tikras kovotojas Nenukabinkit noselių
Linkiu gerai pailsėti sanatorijoje  |
kazin kiek ten to poilsio bus proceduros vien.o dar draugai neleis ilsetis.jau nekalbu apie mokslus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 9:05 pm Rašyti temą: |
|
|
| Sagne rašo: | Ar gerai supratau - jūs atvažiuojat stiprėti į Abromiškių vaikų sanatorija? Kokia staigmena man ar galėsiu aplankyti didįjį kovotoją ir jo mamą - mano bendravardę berods, ane?  |
tu ten gyveni? ryt zadam apie 11 but jau ten labai nejauku,nes nezinau koks ryt bus oras.pranasauja negera,bet gal pasiseks aplenkti puga.Igna paliksiu ten viena,taigi,prasom maloniai ryt mus aplankyt is pacio ryto skimbtelk man 868432216  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 11:29 am Rašyti temą: |
|
|
Agne, aš tau neprisiskambinu kažkodėl... skambinu iš visų telefonų ALIO  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
pagaliau parsibastem namo...Ignas liko sanatorijoj,jau ir drauga ten sutiko.ramu,nes zinau,kad nebus liudna vienam.Sagne,labai labai noriu tau padekoti uz tavo nuosirduma ir nora pazinti mus.gaila,kad mano tel buvo "uzlinkes"ir negalejai susipazinti su Ignu.bet dar bus laiko ir tikrai susitiksim.Ignas dekoja uz knygas ir visa kita tu nuostabus zmogutis,gera pazinti tokius siltus draugus
o vaziuojant namo,papuolem i gan didele puga ir musu masiniukas istrigo pusny teko kviesti pagalba bet deka geru zmoniu pasiekem namucius  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 8:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Sekmės Ignui sanatorijoj!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 9:03 pm Rašyti temą: |
|
|
manau,kad jam seksis,aciukas jau buvo povandeniniam masaze patiko.ryt bus itempta darbo diena  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 9:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ir aš noriu Ignui palinkėt sėkmės sanatorijoje,gauti kuo daugiau jam reikalingų procedūrų ir susirasti gerų naujų draugų.O jus Agne labai norėčiau ,kaip nors nuraminti ir paguosti.Nežinau gal tai ir ne į temą,bet noriu papasakoti apie savo patirtį.Kai mano dukrytei buvo trys savaitės patekom į ligoninę,ten aptiko širdies ydą sakė ,kad tiesiai iš ligoninės teks važiuot į Vilnių ir ruoštis operacijai.Pasakysiu tik tiek,kad šiandien mano dukra jau dvidešimtmetė studentė,jokios operacijos neprireikė ir tikiuosi neprireiks.Yda niekur nedingo,bet viskas augant ėjo tik geryn. Kartais taip būna,kad ir patys geriausi daktarai negali visko numatyti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
|
Parašytas: 02 Tr. 03,2010 9:50 pm Rašyti temą: |
|
|
ak,kad tavo zodziai virstu realybe...bet ir as tikiu likimu ne kalbomis.pagyvensim-pamatysim gal viskas bus gerai.pasidarysim tyrimukus po keliu men.pakartosim encifolograma.lauksim geru pokyciu dekoju uz linkejimus.jampavyks iveikti sunkumus,zinau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 2:31 am Rašyti temą: |
|
|
| Su tokia mama -Ignas tikrai nugales visas negandas.Juk optimizmas -antras vaistas.Manau geros emocijos ,draugai +proceduros atstatys sita viruka.Linkim jums sekmes, is visos sirdies. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 02 Kv. 04,2010 9:21 am Rašyti temą: |
|
|
Agne - agweta man buvo be galo malonu susipažinti, pasimatyti ir kartu pasijuokti, tik nereikia dėkoti, juk abi jaučiame širdimi ką reikia sakyti ar daryti Esu įsitikinus, kad tą patį išgyvenęs žmogus gali suprasti ir padėti geriausiai, sakau tai iš savo patirties Todėl, kaip jau ir vakar sakiau, leiskit pagloboti Jūsų Igną, juk aš čia pat, jei ko prireiktų Apkabinu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Pen. 05,2010 10:05 am Rašyti temą: |
|
|
| Kaip gerai, kad jus taip draugiskai gyvenate.Nors Ignas jau tikras vyras,bet tokioj situacijoj kartais reikalinga pagalba.Tikiu ,kad viskas bus gerai.Nuojauta retai mane apgauna. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|