Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Ignas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 89, 90, 91  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
vakare

Prisijungė: 2007 11 08

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 8:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne,man labai sunku rasyt.........,nes nerandu zodziu tavo nerimui,nes mes juk mamos,o musu vaikai vos nevienmeciai....tad stenkimes vyti neigiamas mintis is savo galvu.Mes su JUMIS.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 8:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

vakare rašo:
Agne,man labai sunku rasyt.........,nes nerandu zodziu tavo nerimui,nes mes juk mamos,o musu vaikai vos nevienmeciai....tad stenkimes vyti neigiamas mintis is savo galvu.Mes su JUMIS.

siaip nesu tokia labai jau stresuojanti ir liudinti,bet siandien gal tokia diena,kad vis galvoju apie gydytojo zodzius...bet viskas susitvarkys-neskubesim.gal tikrai nieko ir nebus tik spejimas ju.sake kraujagysliu rezginys yra labai silpnas toj vietoj.bet juk atlaike chemoterapija?kas butu buve,jei butu tada truke?.. nupirkau pradziai papildu,stiprinanciu kraujagysles.paziuresim kas bus toliau.aciu jums,kad esat kartu,kad einat visad greta Smile ir linkejimai Viliukui Wink
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 8:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ingrida rašo:
Labai labai labai stipriai spausiu kumščius, kai ateis ta diena...Po to, kai šitiek kelių praėjot, ar begali kas būti baisiau? Juk jūs narsūs kovotojai!
Didelė palaikymo komanda bus su jumis, kai to reikės. O šiandien ruoškitės į sanatoriją, stiprėkit ir nepasiduokit. Čia ir dabar jūs esat kartu, ir tai visų svarbiausia.
Apkabinu.

aciu,Ingrida.kodel po tokiu siltu zodziu taip lengva palieka Smile nepasiduosim tikrai Wink
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 9:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Irute rašo:
Ir man skaudu ir liūdna išgirdus jūsų naujienas.Noriu palinkėt jums saugaus ir kuo geresnio kelio į sanatoriją ir pasidžiaugti gerais kraujo tyrimais.Mieloji, ginkit visas liūdnas mintis į šalį, kiek tik galit,daktarai kartais mėgsta ir pagąsdinti(pati su tuo susidūriau).Jei tai jus nors truputį paguos prižadu,kad kasdien melsiuosi,kad Dievas saugotų jūsų Igną ir insultas nepasikartotų.

teks jas ginti tolyn.geriau negalvoti.ir gydytojo zodzius priimsim kaip itarima Rolling Eyes
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 9:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgelis rašo:
Suprantu , kaip skaudu išgirsti tokias naujienas Sad Bet aš su jumis sutinku , medicina žengia į priekį ir labai stipriai ...
o Ignui linkiu stiprybės. Jis tikras kovotojas Exclamation Nenukabinkit noselių Exclamation
Linkiu gerai pailsėti sanatorijoje Exclamation

kazin kiek ten to poilsio bus Rolling Eyes proceduros vien.o dar draugai neleis ilsetis.jau nekalbu apie mokslus Laughing Laughing
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Antr. 02,2010 9:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
Ar gerai supratau - jūs atvažiuojat stiprėti į Abromiškių vaikų sanatorija? Shocked Kokia staigmena man Wink ar galėsiu aplankyti didįjį kovotoją ir jo mamą - mano bendravardę berods, ane? Rolling Eyes Wink

tu ten gyveni? Smile ryt zadam apie 11 but jau ten Rolling Eyes labai nejauku,nes nezinau koks ryt bus oras.pranasauja negera,bet gal pasiseks aplenkti puga.Igna paliksiu ten viena,taigi,prasom maloniai ryt mus aplankyt is pacio ryto Laughing Laughing skimbtelk man 868432216 Wink
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 11:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, aš tau neprisiskambinu kažkodėl... Sad skambinu iš visų telefonų ALIO
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
agweta

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 8:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

pagaliau parsibastem namo...Ignas liko sanatorijoj,jau ir drauga ten sutiko.ramu,nes zinau,kad nebus liudna vienam.Sagne,labai labai noriu tau padekoti uz tavo nuosirduma ir nora pazinti mus.gaila,kad mano tel buvo "uzlinkes"ir negalejai susipazinti su Ignu.bet dar bus laiko ir tikrai susitiksim.Ignas dekoja uz knygas ir visa kita Smile tu nuostabus zmogutis,gera pazinti tokius siltus draugus Very Happy
o vaziuojant namo,papuolem i gan didele puga ir musu masiniukas istrigo pusny Shocked teko kviesti pagalba bet deka geru zmoniu pasiekem namucius Very Happy
Atgal į viršų
julija

Prisijungė: 2008 03 04

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 8:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sekmės Ignui sanatorijoj! Wink
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 9:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

manau,kad jam seksis,aciukas Very Happy jau buvo povandeniniam masaze Smile patiko.ryt bus itempta darbo diena Razz
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 9:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir aš noriu Ignui palinkėt sėkmės sanatorijoje,gauti kuo daugiau jam reikalingų procedūrų ir susirasti gerų naujų draugų.O jus Agne labai norėčiau ,kaip nors nuraminti ir paguosti.Nežinau gal tai ir ne į temą,bet noriu papasakoti apie savo patirtį.Kai mano dukrytei buvo trys savaitės patekom į ligoninę,ten aptiko širdies ydą sakė ,kad tiesiai iš ligoninės teks važiuot į Vilnių ir ruoštis operacijai.Pasakysiu tik tiek,kad šiandien mano dukra jau dvidešimtmetė studentė,jokios operacijos neprireikė ir tikiuosi neprireiks.Yda niekur nedingo,bet viskas augant ėjo tik geryn. Kartais taip būna,kad ir patys geriausi daktarai negali visko numatyti.
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Tr. 03,2010 9:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ak,kad tavo zodziai virstu realybe...bet ir as tikiu likimu ne kalbomis.pagyvensim-pamatysim Smile gal viskas bus gerai.pasidarysim tyrimukus po keliu men.pakartosim encifolograma.lauksim geru pokyciu Wink dekoju uz linkejimus.jampavyks iveikti sunkumus,zinau Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 2:31 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su tokia mama -Ignas tikrai nugales visas negandas.Juk optimizmas -antras vaistas.Manau geros emocijos ,draugai +proceduros atstatys sita viruka.Linkim jums sekmes, is visos sirdies.
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 02 Kv. 04,2010 9:21 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne - agweta Smile man buvo be galo malonu susipažinti, pasimatyti ir kartu pasijuokti, tik nereikia dėkoti, juk abi jaučiame širdimi ką reikia sakyti ar daryti Wink Esu įsitikinus, kad tą patį išgyvenęs žmogus gali suprasti ir padėti geriausiai, sakau tai iš savo patirties Smile Todėl, kaip jau ir vakar sakiau, leiskit pagloboti Jūsų Igną, juk aš čia pat, jei ko prireiktų Wink Apkabinu Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Pen. 05,2010 10:05 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip gerai, kad jus taip draugiskai gyvenate.Nors Ignas jau tikras vyras,bet tokioj situacijoj kartais reikalinga pagalba.Tikiu ,kad viskas bus gerai.Nuojauta retai mane apgauna.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 89, 90, 91  Toliau
Puslapis 3791

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume