Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Pijus
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 114, 115, 116  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 6:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki,
Vakar parvaziavome is kilniku. Net nesinori jums nieko pasakoti...

Magnetinio rezonanso atsakymas: ..." daugybiniai ivairaus dydzio navikiniai mazgeliai...lyginant su ankstesne MR, pakitimai progresuoja toliau, isskyrus kaireje frontaliai, kur matomi tik pakitimai po operacijos (paskutines 05 12 16)
Rekomendacijos:" kadangi skiriant chemoterapija liga progresuoja, toliau ja testi netikslinga."

Kalbejomes su neurochirurgu. Pasireiskus neurologijai, galimos kiek supratau, maksimum 2 operacijos laikinai pagerinti bukle.

Visi dokumentai ir nuotraukos dar liko klinikose. Gyditoja dar konsultuosis su radiologu, del galimybes dar bandyti taikyti spinduline terapija.

Uzsienyje, pasak mus gydanciu gydytoju galimybiu gydytis kitais gydimo metodais (protonu terapija ir kt.) nera. Per didelis isplitimas.

Siandien Pijus jauciasi gerai.

Jokiu minciu ar komentaru siai dienai neturiu. Tiesiog... liudna ir viskas Sad
Labai labai aciu Editukui ir Dainorui , kad siandien mus aplanke. Man labai reikejo apsikabinti...
Aciu Jums visiems.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
viktorija
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 6:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Miela Aida,
laikykites, nepasiduokite,stiprybes jums ir Pijukui.
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 6:27 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū, laikausi...dar net ir šypsausi... Smile kaip nesišypsosi kai aplink tiek daug širdučiu, o ir Pijukas šelioja taip, kad net nesitiki kad to paties vaiko galvyteje pilna augliu.
Atgal į viršų
inga

Prisijungė: 2005 07 16

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 7:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Aida.
Gerokai mane nuliūdino tavo žinios... Sad Bet laikykitės. Mes su Jumis. Viskas turi būti gerai.
Aida

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 8:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Del to ir nenoriu pranesineti blogu naujienu, kad Jusu neliudinciau. Stengsimes is paskutiniuju dar nepasiduoti... Dar karta bandysiu kreiptis i uzsienio klinikas... gal dar musu radiologas sutiks paspinduliuoti...dar galimos operacijos...dar galima pas gyd.Bloznelyte nuvaziuoti...pradejom gerti AngioCelli...dar turim vakcina...
Dar kovosim...
Atgal į viršų
inga

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 9:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aida rašo:
Del to ir nenoriu pranesineti blogu naujienu, kad Jusu neliudinciau.

Aida, tam ir yra šis forumas, kad pasidalintume savo džiaugsmu ir skausmu. Tam jį Edita su vyru ir sukūrė, kad neužsidarytumėme savo kiaute. Bent jau aš taip manau. Išsiliek ir nebijok - visada tave palaikysim, kad ir ką nuspręstum.
O dabar stenkis džiaugtis tuo, kas yra dabar, ir negalvok apie tolimesnę ateitį. Nors žinau, kaip tai yra sunku - beveik neįmanoma... Bet stenkis: Pijus džiaugiasi - ir tu džiaukis.
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 03 Sk. 05,2006 11:52 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Esu Pasvalyje, pas mamą, bet visa širdimi esu kartu...Negalėjau neįlisti ir nepažiūrėti, kaip Jūs laikotės Sad

Aida, čia TAU:

"Kokius žodžius ištarti, kad suteiktum džiaugsmo?
Kokiais žodžiais prabilti, kad atneštum laimę?
Kokiais žodžiais išreikšti draugystę? Santarvę? Laisvės pojūtį?
O gal tiesiog paimti už rankos?
Jei paprasčiausiai žvelgiu į Tave ir šypsausi Tau, o mano delne atsiranda Tavo ranka -
Tuomet Tu išgirsi
reikalingus žodžius mano tyloje.... "
(B.Ferrero)

"Baterija" tu mano, gal pakrauti tave reikia? Ne, ne, ne... ežeriukų su kriokliukais nedarysime!!! Susikabinsime už rankų ir eisime tolyn...Hmmm, ...ir kiekvieną dieną eisime pas tave pietauti Very Happy Gamini labai labai skaniai Very Happy Dar ir dabar tebejaučiu švelnias ir šiltas Pijaus rankutes priglaustas man prie skruostų...Fantastiškas šelmiukas... Labai labai gera vakar buvo pabūti pas jus, paskaityti Pijui pasaką, apkabinti tave...

Myliu Jus, esu kartu... Aida, šią savaitę pabandyk sudėlioti Pijaus ligos istoriją ir pasistenk suformuluoti kuo tikslesnį klausimą apie protonų terapiją...Laukiu...Dirbk... Smile Reikia siųsti...
Aida

PranešimasParašytas: 03 Sk. 05,2006 7:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu Inga uz palaikyma. Laikykites ir Jus... Bukim kartu...skambink kai tik reikes. Labai dziaugiuos kad sutikau tave. Daug mamu sutinku klinikose, bet ne su visomis bendrauju, ne prie visu prisirisu. Tik kazkodel taip gaunasi, kad labiausiai prisirisu prie tu, kuriems sunkiausia keliauti per liga,tada kartu juokiesi, kartu verki... Pavyzdziui, kai paskutini karta buvom ligoninej, labai susidraugavom su Jolanta, Ligitutes mama. Mums ta pacia diena dare megnetus, kartu laukem atsakymu, guodem viena kita...

Pijus jaucias gerai, tik vis dar neiseina paciam pasitustinti. Siandien vel reikes klizmutes, nes jau skundziasi kad pilveli skauda, o jam taip nepatinka tos proceduros Sad

Editele, Saule Tu mano, Aciu uz tokius nuostabius zodzius, Aciu uz tyla...Aciu uz rankas... baterija kol kas ikrauta, bet butu neprosal kaskart profilaktiskai vel kada nors pakraut Very Happy

O kas liecia pietus, tai prisisnekejai Very Happy As nieko pries, man tik prasom meniu sudaryti...Hmmm...na kol kas kokiam menesiui i prieki...ir as Jusu paslaugoms...kasdien...(pati taip sakei)
Tai kelinta valanda ryt laukt, ko pageidautumet..mesisko ar ko lengvesnio Very Happy

Siandien turejom labai gera diena. Buvom su Pijaus krikstomotineles seima Kaziuko mugeje,labai sauniai visi pasivaiksciojom, prisipirkom baronku,po to namuose virem cepelinus, o Pijus su pusbroliu 3 valandas pute i aki.

Del Pijuko ligos istorijos, tai sia savaite butinai, jau ryt paskambinsiu gyditojai ir paprasysiu, kad aprasytu istorija ir suformuluotu klausima. Galeciau ir pati, butu greiciau, bet gyditoja tai ko gero padarys geriau.
Tik kur siusti? Gal dar karta pabandyti tais paciais adresais kur siuntem pries tai del protonu terapijos, bet tada laiskai parejo atgal? Ir nusiusim ten, kur Vaida minejo. Tik gal Vaidos galeciau paprasyti padeti surasti tuos kontaktinius duomenis Diziojoje Britanijoje ir Airijoje, kaip ji minejo, nes as ten pasimetu tuose puslapiuose anglu kalba.

Aciu visiems kad esate...
Atgal į viršų
inga

PranešimasParašytas: 03 Sk. 05,2006 9:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aida rašo:
Aciu Inga uz palaikyma. Laikykites ir Jus... Bukim kartu...skambink kai tik reikes. Labai dziaugiuos kad sutikau tave. Daug mamu sutinku klinikose, bet ne su visomis bendrauju, ne prie visu prisirisu. Tik kazkodel taip gaunasi, kad labiausiai prisirisu prie tu, kuriems sunkiausia keliauti per liga,tada kartu juokiesi, kartu verki... Pavyzdziui, kai paskutini karta buvom ligoninej, labai susidraugavom su Jolanta, Ligitutes mama. Mums ta pacia diena dare megnetus, kartu laukem atsakymu, guodem viena kita...

Aida, matyt, mes kažkuo panašios. Net ir draugus tuos pačius renkamės. Beje, ir namie mūsų draugai kažkodėl daugiausia tie, kurie patys gyvenime daug ką patyrė arba dar nuo vaikystės, išbandyti - kiti per šiuos metus atitolo. Gera man su tavim ir su Andrium bendrauti, linksma matyti nenuoramą Pijų. Ir noriu tikėti, kad viskas Jums visiems bus gerai.
Linkėjimai nuo Dariaus.
Aida

PranešimasParašytas: 03 Sk. 05,2006 10:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu uz linkejimus, perduok atgal, taip pat linkejimai nuo Pijaus ir Andriaus.
Atgal į viršų
+++
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Pir. 06,2006 8:15 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aida,
Labas rytas,
Skaitau Jūsų žinutes ir negaliu patikėti Jūsų (ir Ingos) stiprybe. Matyt tik stipriesiems ir siunčiami tokie išbandymai...
O jei reikia mano pagalbos surasti kokiu adresus ar kontaktus, visuomet mielai padėsiu. Edita turi visus mano kontaktus. Parašyk man laiškutį ir aš pamėginsiu pasirausti internete.
Vaida
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 03 Pir. 06,2006 11:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Net nezinau ka dabar daryti. Musu gyditoja sia savaite atostogauja ir aprasyma gales atsiusti tik kita savaite. Gal daryti paciai aprasyma, ar laukti kitos savaites? Confused Laukti nesinori, laikas brangus.
Atgal į viršų
inga

PranešimasParašytas: 03 Pir. 06,2006 12:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aida rašo:
Musu gyditoja sia savaite atostogauja ir aprasyma gales atsiusti tik kita savaite.

Sunerimau: mūsų irgi juk ta pati gydytoja... Ar tik nereikės konsiliumo laukti iki kitos savaitės? O dar ir pirmadienis - ne darbo diena...
Galiorka Jekaterina

Prisijungė: 2006 01 20

PranešimasParašytas: 03 Pir. 06,2006 12:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ar jusu gydytoja G.Rutkauskiene?
Atgal į viršų
Aida

PranešimasParašytas: 03 Pir. 06,2006 1:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 114, 115, 116  Toliau
Puslapis 16116

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume