|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 08 Kv. 20,2009 9:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Silmana rašo: | Sveiki gyvi, senai bebuvau užsukus, galvoju reikia ir man pasisveikinti Žiūriu niekas nestovi vietoj, vis judat po truputėlį.. Šaunu, kad jus, Agne, žavi visokios naujovės, gyvenimas mums tam ir duotas, kad išbandytume kuo daugiau ir plačiau Beje gal su mumis kada pasidalinsit savo kūryba? Tikiu, kad tokio šilto žmogučio darbai turėtų būti fantastiški ir sušildyti šią temelę  |
Oi, bijau, kad tas piešinys greičiau ką nors išgąsdins, nes piešiau taip, kaip vedė ranka, negalvodama apie rezultatą. Bet aš pabandysiu savo piešinį įkelti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 08 Pen. 21,2009 3:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Mokomes is savo klaidu... Svarbiausia, kad nieko nesusilauzei, sprando nenusisukai, galva nesutrenkta ir suo sveikas!
O piesinio ir as labai lauksiu....
Gero savaitgalio! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 08 Pir. 24,2009 12:59 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip savaitgalis! Kojos sveikos? Galva? Kas si karta nutiko? As juokauju....ir laukiu piesinuko.... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pir. 24,2009 8:06 am Rašyti temą: |
|
|
Audrone rašo: | Kaip savaitgalis! Kojos sveikos? Galva? Kas si karta nutiko? As juokauju....ir laukiu piesinuko.... |
Ai, kažkokia nesąmonė... mano katę mašina partrenkė gaila gyvūnėlio, gera katė buvo, kasdien po kokias 5 peles pagaudavo ir atnešdavo parodyti, ateidavo pas mane ant kelių pagulėti ir pamurkti, Dominykai dar mažytė irgi kojytes šildė...
Dabar gailiuosi, kad visus jos kačiukus išdalinau... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 08 Pir. 24,2009 1:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Gaila katytes... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 08 Kv. 27,2009 8:19 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas Agne
Kaip ar žaizdos užgijo Ar dar yra noras dviratuku minti
O katytės labai gaila  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Kv. 27,2009 8:51 am Rašyti temą: |
|
|
Šiąnakt sapnavau Dominyką... Sėdi mašinoj tokia... serganti... man vėl suspaudė širdį. Aš jos klausiu: "kaip jautiesi?" Ji atsisuka ir sako: "gerai" O, pamaniau sau, tu kalbi Kažką dar sapnavau, bet tik šitas vaizdas išliko.
Vis dar mėgstu miegoti, juk tuomet turiu realiausią galimybę susitikti, apkabinti, pabučiuoti, pamyluoti savo Dominyką... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Kv. 27,2009 9:00 am Rašyti temą: |
|
|
jurgelis rašo: | Labas rytas Agne
Kaip ar žaizdos užgijo Ar dar yra noras dviratuku minti
O katytės labai gaila  |
Labas
užgijo viskas sėkmingai, liko tik šašas, kaip vaikai sako Dviračiu jau važinėju ir katytę vėl turiu dar labiau padykusią  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Kv. 27,2009 11:38 am Rašyti temą: |
|
|
labas rytas Rytu laikau ta minute kai sedu isgert kavos, o kadangi ja kaip tik geriu, tai sakau labas rytas
Gera skaityt tavo sapnus, Agne, taip ramu pasidaro, kad jus su Dominyka susitinkat juose  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 08 Pen. 28,2009 8:49 am Rašyti temą: |
|
|
Džiaugiuosiu Agne , kad Dominyka jus aplanko sapnuose . Tai lyg koks ryšys su ja. ..
Atsimenu , kaip mano seserį operavo . Ji gyvena JAV. Aš ją kiekvieną dieną sapnuodavau , prašiau neišeiti , pabūti . O ji tuo metu reanimacijije buvo be sąmonės. Tarp kitko mano sesuo taip pat onkologinis ligonis . Susirgo , kaip buvo 18 . Dabar jai remisija.
Kai susirgo Emilija tai mūsų šeimai buvo antras toks baisus susidurimas .
. Kartais atrodo na kodėl taip atsitinka... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 08 Pen. 28,2009 9:30 am Rašyti temą: |
|
|
Agne, kaip aš tau PAVYDŽIU..., kad tave Dominikutė aplanko sapneliuose. Aš kad ir kaip noriu, manęs Juliukas nelank o |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pen. 28,2009 9:49 am Rašyti temą: |
|
|
VAIDA rašo: | Agne, kaip aš tau PAVYDŽIU..., kad tave Dominikutė aplanko sapneliuose. Aš kad ir kaip noriu, manęs Juliukas nelank o |
Nežinau nuo ko tai priklauso... tik supratau vieną dalyką: vyras jei ir susapnuoja Dominyką, tai sergančią, liūdną ir tokią, kokia ji buvo paskutinėmis dienomis. Aš jam vis sakau: paleisk ją, ir tada ji pati pas tave ateis... Nors suvokiu, kad miegant iš pasąmonės iškyla patys sunkiausi ir skausmingiausi vaizdai, bet aš dažnai galvoju apie tai, paverkiu, pasakoju draugams, tiesiog liečiuosi prie skausmo, tam kad išgyvent... išjaust... O kai kalbuosi su Dominyka, tai sakau, kad stengiuosi neverkti dėl jos, leisti jai džiaugtis Dievo Karalyste ir stengiuosi būti labai gera, kad galėčiau ją apkabinti ir niekada nebeišsiskirti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Št. 29,2009 7:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Tokį lietingą vakarą, kai namuose nebeliko ką tvarkyti, o gal greičiau jau rankos nepajėgia, mintyse žaidžiu su Dominyka dėliones, lego kaladėles, kurias ji mėgo... kurios pasiliko neišdalintos ir guli jos kambaryje... Mes tą kambarį taip ir vadinam - Dominykos... ten stovi jos lova, pagalvėlė dėja jau išsikvėpusi, keletą žaislų, medinis arkliukas ir spintelė, kur sudėti CD, nuotraukų albumas, pirmieji rūbeliai, maitinimo grafikai, svorio, ūgio ir net galvytės apimties augimo kreivės... tai ką ji paliko... apčiuopiamo šiame pasaulyje... tai, prie ko galiu prisiliesti kai ašaros byra, į ką isikabinu beprotiškam ilgesiui užklupus...
"Kokia neteisybė" - jau neištvėrus išrėkiu - "aš ją taip mylėjau... juk yra motinos, kurios elgesi su savo vaikais kaip pamotės ir Dievas jų neatima... kokia neteisybė..."
Paskutinį kartą redagavo Sagne, 08 Št. 29,2009 7:51 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ginte
Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 54
|
Parašytas: 08 Št. 29,2009 7:31 pm Rašyti temą: |
|
|
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Št. 29,2009 7:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū Gintare, kad įkėlei mano piešinį... man nesigavo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|