|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Ginte
Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 54
|
Parašytas: 12 Pen. 26,2008 7:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Vakarei žvaigždei nušvitus,
Pirmajam sniegui iškritus,
Laukimo valandoms praėjus,
Ateina Šventosios Kalėdos.
Pamirškime kas buvo bloga,
Sušilkime artimųjų būryje,
Susėdę prie stalo, sugalvokime norą,
Galvokime ne vien apie save.
Nesvarbu, kad langai apšerkšniję,
Kad siaučia pūga naktyje,
Svarbiausia kaip jaučiasi žmonės,
Ar sklando Kalėdų dvasia..
Įminkime paslaptį šventės,
Taurios ir be galo gražios,
Šilčiausių Kalėdų jums linkim,
Ir laimės be galo tyros! _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 12 Pen. 26,2008 7:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Su Šv . Kalėdomis angeliuk... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 12 Antr. 30,2008 4:22 pm Rašyti temą: |
|
|
As cia, Agne...Kaip laikotes? Parasyk nors pora zodeliu... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 12 Tr. 31,2008 6:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Turbūt tai bus paskutinis mano įrašas... šiais metais
vartau knygą, kur pasižymėjus esu geras mintis, bet šiandien man nė viena iš jų netinka... vis dar ieškau... ieškau atsakymų sau... prasmės gyventi toliau... bandau prisiminti ar iš viso kada nors buvau atradus gyvenimo prasmę... tikriausiai ne, ne man ją suprasti... ir ne čia... tik anksčiau, kai buvau laiminga nekeldavau sau šio klausimo, nes nebuvo poreikio... o štai dabar... kaip paauglystėj kankina filosofinės mintys... hm... kvailai skamba...
ir vis dėlto viena mintį parašysiu: "Ji (Ieva) nusigręžė nuo Dievo ir virto savo pačios stabu; nors ir išlaikė galimybę vėl atsigręžti į Dievą, tačiau iš tikrųjų padaryti tai galėjo tik milžiniškomis pastangomis, nes visi polinkiai ją kreipė savęs link. Iš čia kilusi puikybė ir ambicijos, troškimas gražiai atrodyti savo paties akyse, žeminti bei niekinti varžovus, be atilsio ieškoti vis didesnio ir didesnio saugumo..."
ir dar vieną: "...kiekvieną savo gyvenimo dieną mes slystame, griuvinėjame, nupuolame, tarsi Dievas mūsų sąmonėje egzistuotų kaip glotni nuožulni plokštuma, ant kurios neįmanoma išsilaikyti." |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 12 Tr. 31,2008 7:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Mane irgi tokios mintys kamuoja, ypac siuo laikotarpiu. Prie visu musu bedu -Kuciu vakara mama susilauze koja (pargriuvo pries baznycios). Laukiam operacijos.
Sventes -nesventes, o prasmes gal niekada ir nesurasim, arba pacios ja susikursim, susigalvosim. O gal kas nors koki slapta zenkliuka pasius....
Daug geresniu artejanciu! Kai kelsiu sampano taure sia nakti ir uz jus pakelsiu! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Tr. 31,2008 9:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikiname Sagne ir Audrone su Naujaisiais Metais. Linkime, kad jie neštų Dievo palaimą. Liūdime, kad Dominyka gyvena taip toli nuo mūsų, kaip ir mūsų senelis.Ten, danguje, tikriausiai labai jiems linksma.Audrone, neliūdėkite labai dėl lūžusios kojos. Operacija tikrai pavyks. Tik šiandien po sudėtingo lūžio operacijos gryžo namo ir mūsų tėtis. Teks pagulėti keletą savaičių ir nematyti Vilniaus lazerių prie Katedros, bet namie irgi linksma. Taip ir jūs turėsite palepinti savo ligoniukę, padaryti be eilės jai kavos, pati nueiti į parduoptuvę. Bet tai laikinai. Dar kartą visus sveikiname ir apkabiname.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 01 Kv. 01,2009 7:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Na ir ismincius tu, Mantvydai. Kaip tas sou? Ar patiko? Mes ziurejome per interneta- ispudingai atrode. Agne, gal ir jus Vilniuje buvote? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 01 Št. 03,2009 12:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Už lango sninga... pūga... klausausi delfinų šnekos... širdyje džiūgauju... ir susimąstau... kada paskutinį kartą taip sėdėjau ir šypsojausi sau...
Linksmųjų nykštukų komanda užvertė, kaip sniegas lauke mašiną, mūsų namus širdies džiaugsmu... kažkas nepaprasta... širdyje jauki ramybė, o veide šypsena... gal aš vėl patikėsiu, kad stebuklai vyksta...
Kaip gera žinoti, kad mūsų Dominyka įrašyta į Rugučiukų didžiųjų kovotojų knygą... ir liko neužmiršta ne tik mūsų širdyse... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 01 Pen. 16,2009 9:52 am Rašyti temą: |
|
|
6 mėnesiai... pamenu kaip kasdien laukiau kiekvieno mėnesio 15d., nes tai kaip atskaitos taškas, kad jau galima pradėti sodinti ar ragauti kito maistelio ar... kaskart vis nauji atradimai, vis nauji pasiekimai... judėjimas į priekį, į gyvenimą...
Šiandien 6 mėnesiai... atsigręžiu atgal... skauda, labai skauda... koks negailestingas laikas, manau sau... bėga, o naujų džiaugsmų ir neatneša... tik pažiūriu į penkemečius vaikus, o jie man tooookie dideli...
Labai pasiilgau savo bumbuliuko, kaip aš ją švelniai mėgdavau vadinti... ateina ji kartais pas mane per sapną. Štai užvakar sapnavau, kad vaikščiojom visi 3 po parduotuvę, o Dominyka kad laksto, kad laksto tokia linksma. Didesnė mergaitė bėgdama pargriovė mano Dominyką, aš pribėgu ir kad imu barti mergaitę, o Dominyka atsikelia, prieina ir pabučiuoja tą mergaitę... štai mano Dominiukas... ji visada buvo labai gera mergaitė, labai užjaučianti, supratinga ne pagal amžių...
Ji mano didžioji mokytoja... išmokiusi mane kantrybės, stiprybės, švelnumo, susivaldymo, atlaidumo, atsidavimo, šaltai mąstyti, kritinėj situacijoj be panikos priimti sprendimus... Galiu būti tik dėkinga Dievui už gautą stebuklą žemėj...
Paskutinį kartą redagavo Sagne, 01 Pir. 19,2009 9:25 am. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 01 Pen. 16,2009 4:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne,
savo atejimu i sapnus -ji tik kartoja ta pati -vel mokina gyventi, dziaugtis Ji aplanko, tai svarbiausia dabar. Ne visus angeliukai aplanko...
Ir nera nieko blogo, kad taip jauciates...
Jeigu tik palengvetu - as visada apie jus galvoju, visada tyliai mastau -viskas turi prasme...Apkabinu. Jauciate? Imu uz ranku ir sakau:noriu buti draugu... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 01 Pir. 19,2009 9:34 am Rašyti temą: |
|
|
Mane vis kankino klausimas: ar aš dar esu MAMA? Ir štai radau žodžius, kurie buvo kaip atliepas į mano širdies skausmą...
Aš vėl, o Angele, apie tave mąsčiau, užmerkusi akis meldžiaus,
Paklausiau Dievo-,,kas yra mama? "ir Jį atsakant išgirdau:
,,Tu ir pati gerai žinai, vaikelis-motinos dalis"...
,,Bet, Dieve, kaipgi su manim? Jei jau vaikelio neturiu..."
,,Mieloji, Tu tikrai esi mama"-atsakė Dievas drebančiu balsu...
,,į žemę aš siunčiu vaikus, vienus-ilgam, kitus-tik dienai, dviem ar trim..."
,,Bet, Dieve, aš nesuprantu, aš noriu savo vaiko čia, dabar..."
Ir atsiduso Dievas virpančiu balsu, ir suspindėjo ašara veide...
,,Vaikelis Tavo su manim, NAMIE, ir patikėk, Jam gera čia...
Jis angelu naktim atskrieja pas Tave, paglosto, išbučiuoja veidą Tau,
Jis žvaigždele tau spindi danguje ir vėju glosto skruostą Tau
Taigi, mieloji, Tu ir pati žinai, kas daro moterį mama...,
Tai jausmas Tavo širdyje
Užgimęs vienąkart ir pasilikęs visada..."
Nei vienas pašaukimas (o jų kiekvienas turime ne vieną) man nėra toks svarbus ir išpildantis mano širdies troškimą, kaip būti MAMA... jaučiu, kad esu pilna tokio nepaaiškinamo jausmo, tik dalinti neturiu kam... nes nė vienas vaikutis, kurį prisiglaudžiu, tikriausiai bandydama atgaivinti prisiminimus kai glaudžiau Dominyką, nepamažina šio jausmo... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 01 Pir. 19,2009 11:46 am Rašyti temą: |
|
|
Perskaičius šiuos žodžius , randi atsakymą ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 01 Pir. 19,2009 3:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Be galo gražūs, virkdantys ir teisingi žodžiai.. Stiprybės,Agne.. Turbūt tiek ir tegaliu palinkėti.. Jūs tik pati sau ir tegalite padėti geriausiai.. Apkabinu.. _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 01 Kv. 22,2009 7:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Audrone rašo: | Agne,
savo atejimu i sapnus -ji tik kartoja ta pati -vel mokina gyventi, dziaugtis Ji aplanko, tai svarbiausia dabar. Ne visus angeliukai aplanko...
Ir nera nieko blogo, kad taip jauciates...
Jeigu tik palengvetu - as visada apie jus galvoju, visada tyliai mastau -viskas turi prasme...Apkabinu. Jauciate? Imu uz ranku ir sakau:noriu buti draugu... |
Žinoma, kad jaučiu ir begalo džiaugiuosi Kad ir kaip toli, ar kiek beužpustyta būtų Čikaga... aš visuomet jaučiu jūsų palaikymą Jūs labai taikliai parenkat žodžius... ir man labai gera juos skaityti...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 01 Kv. 22,2009 7:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Silmana rašo: | Be galo gražūs, virkdantys ir teisingi žodžiai.. Stiprybės,Agne.. Turbūt tiek ir tegaliu palinkėti.. Jūs tik pati sau ir tegalite padėti geriausiai.. Apkabinu.. |
Ačiū, ačiū už apkabinimą... man reikia, labai reikia visų jūsų palaikymo, supratimo, žodžių... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|