|
Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas
|
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
jurgelis
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 1177
|
Para�ytas: 06 Antr. 18,2013 11:00 am Ra�yti tem�: |
|
|
Sveikinam Andriuk� su 6 klas�s u�baigimu Viskas mamyte bus gerai  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
Prisijung�: 2011 02 02 Prane�imai: 316 Miestas: Alytus
|
Para�ytas: 06 Antr. 18,2013 11:22 am Ra�yti tem�: |
|
|
Buvom Santariskese.
Kraujo rodikliai-puikus. Tik EOS-11-rodo alergija. Gydytoja pasidziauge, kad Andrius puikiai atrodo.
Alergologas atliko meginiu tyrima.
Tai dabar nustatyta, kad alergiskas zolem, piktzolem, patalu erkutems, ir KATEMS.
Surase vaistu programa. Lamilan tikrai padeda.
Del kates tai labai liudna. Nes neseniai , Andriaus gimimo diena pas mus atklydo siamo kate.Zydrom akim. Ir mes ja globojam. Isileidziam i vidu, maitinam. Ji mums labai pritiko. O dabar suzinojau, kad reikia ja atpratinti nuo musu namu. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
gloriagnius
Prisijung�: 2009 10 26 Prane�imai: 1546
|
Para�ytas: 06 Tr. 19,2013 6:10 am Ra�yti tem�: |
|
|
Dziaugiames uz gera kraujuka Taip ir toliau!!!!!! |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 10 Kv. 10,2013 8:18 pm Ra�yti tem�: 2m ir 5men po KCT |
|
|
Labas, Mielieji.
Puiki vasara uz nugaros. Rami kasdienybe. Gera.
Zinoma , neseniai buvom Santariskese. Tikrinome krauja. Pagrindiniai rodikliai-geri. Na dar vargstam su alergija, vartojam vaistus(Loratadin), konsultuojames. Eozinofilu-9.8, daugoka. Bet labiau neramina ENG-eritrocitu nusedimo greitis-26 (norma butu 8). Gal kas konkreciai susidurete?
Bandem eiti i mokykla, bet prisikabino virusas, vel Andrius eme koseti, ir to kosulio neisvejam jau trecia savaite.
Esu pasimetusi. Gal vel prasyti skirti mokyma namuose. Jis nenori mokytoju namie. bet ir savarankiskai ne kazi ka dirba, o laikas eina. 7 klase.
Jei ne tie kosuliai, tai manyciau, kad berniukas visiskai sveikas. Atrodo puikiai, sveria 49kg, ugis 159.
Labai sujaudino zinia apie Ievos maldas.
Linkiu uzsispyrimo kopiantiems i sveikatos kalneli. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
gloriagnius
Prisijung�: 2009 10 26 Prane�imai: 1546
|
Para�ytas: 11 �t. 02,2013 6:55 am Ra�yti tem�: |
|
|
Dziaugiames,kad neblogai laikotes  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 11 �t. 02,2013 2:03 pm Ra�yti tem�: 2m ir 6men |
|
|
Labas.
Zinoma, ruduo infekciju metas, tai ir mums ne itin gerai sekasi.
Keturios dienos mokykloje ir vel sukilo temperatura(38.2), po to sloga, po to bronchitas isivaziuoja. Tai jau dabar mes ji gydom antibiotikais. Sveikstam. Sveikstam abu, nes abu ir sergam.
Beje EO-eozinofilai, kurie rodo alergija-4. Nurime. Lamilan geriam kasdien, irgi abu.:)
Dabar atostogos, bet vis kamuoja klausimas-gal jau laikas prasyti mokymo namuose. Andrius labai noriai eina i mokykla, Net nenori, kad nuvezciau. Jam ten puikiai sekasi, bet tie dazni sirgimai ismusa is ritmo.
Forumas aprimes, bet tai ,manau, yra gerai. Reiskia maziau problemu, maziau nerimo.
Per Velines Uzdegiau zvakutes ir uz musu Angeliukus. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 1177
|
Para�ytas: 11 Antr. 26,2013 11:46 am Ra�yti tem�: |
|
|
Suprantu j�s� abejones , kas geriau. Bet pa�i�r�kit � vaik� ir jo nor� b�ti su kitais , bendrauti juoktis , pykti kartu su visais b�ti tokiu pa�iu normaliu sveiku vaiku ,ir daugiau sav�s nekankinsit . Be to serga �vairiom infekcijom ir kiti vaikai Emilijos klas�j mergait� kiekvienais metais tik kas ir n�ra jau mokykloj , bet nieko . Susiformuos imunitetas po truput� bus kuo toliau lengviau , bent a� nuo�ird�iai tikiu .S�km�s Andriukui  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
agweta
Prisijung�: 2008 07 06 Prane�imai: 1403
|
Para�ytas: 12 Antr. 10,2013 11:50 am Ra�yti tem�: |
|
|
sveikuciai,kaip laikotes?ar ramus advento metas jusu sirdelese?  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 01 Kv. 02,2014 12:21 pm Ra�yti tem�: sulaukem 2014 |
|
|
Visuomet prisimenu ,,savus" Rugucius.
Minciu tiek daug, kad net nezinau kurias rasyti, kurias pasilikti. Tai tuomet visa nerasau.
Na iveikem 7 klases pusmeti. Neprasem mokymo namuose. Gal daugiau dienu nelanke mokyklos, nei lanke, bet vis viena patenkintas, mokosi gerai. Sventes, draugai... Issijudino mano berniukas.
Dabar svajojam kad pradetu lankyti koki nors sporto bureli.
Visgi tokiu , daug laiko gulejusiu, vaiku ir raumenu tonusas, ir laikysena ne patys geriausi. Apie sanatorija net girdeti nenori. Kompiuteris jam reikalingas, kaip kvepavimas.
Bet as kantriai laukiu palankiai susiklostanciu aplinkybiu...
Nerima kelia tik kosulys. Ir jam ir man nustatyta alergija. Abu geriam Loratadina. Bet vis tiek kosciojam. Dar panasiai kosti ir tetitis ir vyresnysis brolis. Gal but kazkas yra musu name, kas sukelia dirginima, bet kaip istirti, kaip suzinoti? Gal kiek sausoka, pelesio tikrai nera niekur.
Andrius 13 metu paauglys. Siek tiek kalasi paaugliski raguciai. Bet sutariam.
Geru prazdiu visiems. Stipraus tikejimo, |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
NERA
Prisijung�: 2012 11 05 Prane�imai: 8
|
Para�ytas: 01 Tr. 15,2014 1:54 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Gal per sausa namuose? Gal pabandyti pamatuoti dr�gm�. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
|
Atgal � vir�� |
|
 |
agweta
|
Para�ytas: 02 Kv. 27,2014 8:40 pm Ra�yti tem�: |
|
|
ir man idomus.labai aciu tau uz nuoroda
kaip laikotes?kaip Andriukas?  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 02 Kv. 27,2014 9:49 pm Ra�yti tem�: 2m ir 8men po KCT |
|
|
Labas.
Kaip tik siandien darem kraujo tyrima. Poliklinikoje ,paprasta.
Visi rodikliai geri-tai ramina, tik tie musu Eozinofilai (rodo alergija) pakile 9.7. Kosulys Jo nepaleidzia. Tai virusinis, tai alerginis...Na bet buna ir prosvaisciu-nekosti kelias dienas, del to man ramu. Eina i mokykla. buna, kad del kosulio-neina. Man patinka, kai eina, tai ta diena maziau prie kompo sedi. Ta kara del kompo mes jau saeniai pralaimejom. Negali atimti is vaiko bendravimo. Man patinka girdeti jo linksma balsa, kai jis bendrauja su vaikais...
Beje, buvau nuvykusi i susitikima, kuri rengia Paguoda kasmet vasario viduryje. Ten musu Daktares skaito pranesimus. Man idomu.Andrius nenori vaziuoti i tokias vietas.
Ir labai gera matyti pilna sale zmoniu-tevu su vaikais, kurie jau iveike savo ligas. Be galo smagu sutikti tuos apie ka nieko negirdejai, nezinojau, koks tu vaikuciu likimas-o jie stai -paauge sustipreje. Paguodos puslapyje turetu buti patalpintos tos ataskaitos-tikra isgydymu statistika. Tikra . Musu visu isgyventa ir patikrinta savo kailiu. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
agweta
|
Para�ytas: 02 Pen. 28,2014 8:07 pm Ra�yti tem�: |
|
|
gera girdeti,kad tyrimai jusu geri.suprantu,kaip jautiesi,kai sunelis kosti.kiekvienas kosuliukas eina per sirdi.isgyvenau ir as ta pati.bet manasis kosedavo tik susales.kaip taisykle niekad nesisaugojo tu nusalimu.jam tai atrose per daug vaikiska.bijoti ju.o man =duris i sirdi.bet pripratau.ne kasdien jam taip budavo.
i ''paguodos''susitikima ir Ignas gavo kvietima.cia kur ''Karpynej''buvo?visai nepertoliausia nuo musu.bet Ignas nenorejo vaziuot.jis labai nenori prisiminti to laikotarpio,kai sirgo.net draugams nesako.o i ''paguodos''puslapi reiks uzeit.gal ir as ka atpazinsiu is sutiktu vaikuciu
linkiu jums kuo greiciau sulaukti siltu dienu,kurios,tikiuosi,isvilios Andriuka i kiema  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 02 Pen. 28,2014 8:19 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Taip, Karpyneje buvo susitikimas.
Vaziuokite kitamet be Igno. Maniskis irgi i tokias vietas niekada neis. As viena buvau. O didziausias stebuklas, kad man parode i nepazystama moteri (kokiu 35m) ir pasake-ji vaikysteje sirgo. O tuomet isgyvenamumas nuo ,,situ" ligu buvo 20proc. Stebuklas.
O dar vienas Danas (pensininkas) pasakojo visiems, kad jam 2013 teko gydytis Limfoma Santariskese. Jis jau pasveiko ir labai gyre Lietuvos daktarus ir sistema. Sake , nuosekliai pasakojo, kad sistema veikia zymiai geriau nei Danijoje. O mes visuomet galvojam, kad ten uz kalnu viskas geriau nei pas mus. Tikrai netiketa. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|
|
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum� J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume
|
|