|
Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas
|
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
domantas
Prisijung�: 2010 01 27 Prane�imai: 162
|
Para�ytas: 05 Sk. 11,2014 6:02 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Liuda ra�o: | Labas, Domantai.
Zinai, musu Andriui (13metu) tetis itaise skersini-prisitraukimams daryti. Koridoriuje tarp sienu, prie pat Andriaus kambario duru.Andrius nori buti stipresnis, tiesesnis. tai kasdien kelis kartus uzsikabina ant to skersinio.Kabo. Pries menesi kabojo vos vos, pirstai nelaike, o dabar jau iki triju suskaiciuoja. Kartais sako nusimines-as nei vieno prisitraukimo nepadarau. Tada tenka jam ipusti vilties. Mes sakom-Nieko, nieko, pazanga yra, dar anksti, dar treniruokis, prisitrauksi.
Gal ir tau tokio skersinio reiketu?
O tavo pasiekimai isties labai dideli, ir bus dar didesni. Nes tu turbut turi stipria valia. Saunuolis. |
Labas . O a� savo kambary turiu toki� didel� sienel� ,tai a� irgi labai da�nai ten kybau . A� ilgiausiai i�silaikau kokias 20 gal daugiau sekund�i�, o prisitraukimus man padaryti tai be �ans�, neu�tektu j�gos. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Linas_V
Prisijung�: 2007 02 12 Prane�imai: 850 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 05 Sk. 11,2014 6:07 pm Ra�yti tem�: |
|
|
domantas ra�o: | A� ilgiausiai i�silaikau kokias 20 gal daugiau sekund�i�, o prisitraukimus man padaryti tai be �ans�, neu�tektu j�gos. |
Tu taip ir toliau kabok, o paskui pamatysi, kad ne tik �ans� yra padaryti prisitraukim�, bet padarysi j� ne vien�! |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
gloriagnius
Prisijung�: 2009 10 26 Prane�imai: 1546
|
Para�ytas: 05 Pir. 12,2014 6:44 am Ra�yti tem�: |
|
|
Jau tu su savo charakteriu. -gali viska Atsisuk atgal ir prisiminsi ,koki kelia tu nuejai. argi tau yra kas nors neymanoma?Tau cia tik laiko klausimas-esu tuo isitikinus, kad kai sekanti kata rasysi, mes jau plosime uz tavo pasiekimus |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
aaggnnee
Prisijung�: 2008 09 17 Prane�imai: 156 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 05 Antr. 13,2014 8:16 am Ra�yti tem�: |
|
|
Domantuk, a� irgi nei vieno prisitraukimo nepadarau.. Tikiu tau grei�iau pavyks tai padaryti nei man  _________________ G�ris slypi ka�kur mumyse ... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 1177
|
Para�ytas: 05 Antr. 13,2014 5:13 pm Ra�yti tem�: |
|
|
aaggnnee ra�o: | Domantuk, a� irgi nei vieno prisitraukimo nepadarau.. Tikiu tau grei�iau pavyks tai padaryti nei man  |
na a� turb�t taip pat nepadary�iau Domantai , taip , kad nieko �ia baisaus  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
Prisijung�: 2011 02 02 Prane�imai: 316 Miestas: Alytus
|
Para�ytas: 05 Antr. 27,2014 7:56 pm Ra�yti tem�: prisitraukimai |
|
|
Labas , Domantai,
Mes pranesame, kad su kabejimu ant skersinio pazanga pas mus yra, bet Andrius dar nei vienon prisitraukimo nepadaro. tai mes jam salia kedute padejom. Tai su jos pagalba siek tiek prisitaukia.
Ir tu pabandyk. Reikia pajausti, kurie gi raumenys kaip veikia, kurie padeda pristraukti.
Rasyk apie pasiekimus. Lenktyniausim. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 1177
|
Para�ytas: 02 Pen. 27,2015 5:42 pm Ra�yti tem�: |
|
|
KuKu olimpieti , laukiam tavo naujien�
Kaip sekasi pratimus atlikti , kaip mokslai , kaip padyk�lis brolis ?  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Caskada
Prisijung�: 2015 03 05 Prane�imai: 1
|
Para�ytas: 03 Pen. 13,2015 5:02 pm Ra�yti tem�: Domantas |
|
|
Laba diena,
labai smagu skaityti apie si mazaji didvyri, saunuolis Domantai Sveik ir stiprek
Labai noreciau, kad su manimi susisiektu Domanto mama. Noreciau paprasyti siek tiek informacijos del gydymo.
Jeigu Jums nebus sunku, parasykite man emailu: visada87@gmail.com |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 03 Kv. 26,2015 7:54 pm Ra�yti tem�: Re: Domantas |
|
|
Caskada ra�o: | Laba diena,
labai smagu skaityti apie si mazaji didvyri, saunuolis Domantai Sveik ir stiprek
Labai noreciau, kad su manimi susisiektu Domanto mama. Noreciau paprasyti siek tiek informacijos del gydymo.
Jeigu Jums nebus sunku, parasykite man emailu: visada87@gmail.com |
Labas,
O j�s ir �ia galite klausti ko tik norite apie t� gydym�,mama atsakys.Ar b�tinai norite,kad � pa�t� para�yt�. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 03 Kv. 26,2015 8:41 pm Ra�yti tem�: |
|
|
A� tai gyvenu gerai! Labai laukiu atostog�, pabodo eiti � mokykl�.Nors mokslai sekasi puikiai, beveik vieni de�imtukai. Sportuoti irgi tingiu Bet �inau, kad reikia. Nuo penktadienio dar varysiu ir � basein�. Jau ka�kada esu lank�s.U�tat stendinio modeliavimo b�relis man niekada turb�t nepabos, gal��iau eiti ten kiekvien� dien�. Linksma kompanija draug� ten susirenka:D Nor��iau dar � �achmat� b�rel�, bet laiko nebelieka. Mano brolis �ada eiti. Nors �iaip tai jis pami��s d�l futbolo.� treniruotes eina, var�ybas va�iuoja ir �iaip visur spardo kamuol� kur tik gali.
Ai dar Vilniuje prie� kok� m�nes� arba du buvau, magnet� dar�. Ir viskas ten gerai auglys koks buvo toks ir yra, o viena pati did�iausia cista dar suma��jo.Ir stuburo i�krypimas dar truputi padid�jo. Po to Kaune buvau pas neurochirurg�. Nelabai klausiausi k� gydytojas kalb�jo su mama,bet man svarbiausia kad neoperuoja Tik stuburui ka�k� rekomendavo �tvar� ar k� ten. Pasirodo,kad Klaip�doj tokio man nepadarys,tai i�siunt� � �iaulius. �inau,kad pirmadien� jau va�iuosiu. Labai nem�gstu va�in�tis pas gydytojus.
Viskas jau eisiu naktipie�iauti ir miegot.  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 03 Pen. 27,2015 2:53 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sveikutis, Domantai.
Gera skaityti tavo optimistiska ataskaita.
Baseinas-plaukimas nuostabus dalykas. Isivaizduok, as lankau baseina jau beveik metai, man 46metai, o as paaugau 2.5cm. Neitiketina. Nes zmones tokio amziaus jau mazeja. Jei stengsiesi plaukti, darysi pratempimus vandenyje, tai ir tu pasitiesinsi-paaugsi.
Zinoma ir patingeti norisi, bet tik pradek ka nors daryti ir visi tinguliai isilaksto.
Sekmes, Tau, Pirmune. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Edita
Prisijung�: 2005 01 03 Prane�imai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 04 Antr. 07,2015 6:14 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Domantai,
Tikiu, kad ne tik a� skaitau tavo �inutes su �ypsena. D�iugiai nustebau, kad Danielius lanko futbolo treniruotes. Ta�iau tu ka�kod�l nepamin�jai apie netik�tas atostogas  _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 04 Tr. 08,2015 11:35 am Ra�yti tem�: |
|
|
O ar gali patik�ti,kad man pa�iam visi�kai nesitiki, kad a� SKRISIU!!! atostog� L�KTUVU!!! � Maljork�, � SAL�!!! Kai pagalvoju apie t� kelione visada atrodo lyg i� fantastikos srities Visi�kai visi�kai nesitiki. Garb�s �odis  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Liuda
|
Para�ytas: 04 Tr. 08,2015 9:55 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Gero vejo, Gero vejo.
Paciu nuosatabiausiu ispudziu linkiu. Tikiu, kad Jura bus isilusi ir tu daug plaukiosi. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Edita
Prisijung�: 2005 01 03 Prane�imai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 04 Kv. 09,2015 3:28 pm Ra�yti tem�: |
|
|
domantas ra�o: |
O ar gali patik�ti,kad man pa�iam visi�kai nesitiki, kad a� SKRISIU!!! atostog� L�KTUVU!!! � Maljork�, � SAL�!!! Kai pagalvoju apie t� kelione visada atrodo lyg i� fantastikos srities Visi�kai visi�kai nesitiki. Garb�s �odis  |
�ypsausi skaitydama tavo mintis. Patik�k. Tikrai skrisim . Jau visai netrukus  _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|
|
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum� J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume
|
|