Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas

DUKDUK   Ie�kotiIe�koti   Nari� s�ra�asNari� s�ra�as   Vartotoj� grup�sVartotoj� grup�s   RegistruotisRegistruotis 
 Apra�ymasApra�ymas   Tikrinti asmeninius prane�imusTikrinti asmeninius prane�imus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  Toliau

Prad�ti nauj� tem�   Atsakyti � prane�im�    Pagrindinis puslapis -> Vaik� istorijos
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem�  
Autorius Prane�imas
domantas

Prisijung�: 2010 01 27
Prane�imai: 162

Prane�imasPara�ytas: 05 Sk. 11,2014 6:02 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Liuda ra�o:
Labas, Domantai.
Zinai, musu Andriui (13metu) tetis itaise skersini-prisitraukimams daryti. Koridoriuje tarp sienu, prie pat Andriaus kambario duru.Andrius nori buti stipresnis, tiesesnis. tai kasdien kelis kartus uzsikabina ant to skersinio.Kabo. Pries menesi kabojo vos vos, pirstai nelaike, o dabar jau iki triju suskaiciuoja. Kartais sako nusimines-as nei vieno prisitraukimo nepadarau. Tada tenka jam ipusti vilties. Mes sakom-Nieko, nieko, pazanga yra, dar anksti, dar treniruokis, prisitrauksi.
Gal ir tau tokio skersinio reiketu?
O tavo pasiekimai isties labai dideli, ir bus dar didesni. Nes tu turbut turi stipria valia. Saunuolis.

Labas . O a� savo kambary turiu toki� didel� sienel� ,tai a� irgi labai da�nai ten kybau . A� ilgiausiai i�silaikau kokias 20 gal daugiau sekund�i�, o prisitraukimus man padaryti tai be �ans�, neu�tektu j�gos.
Atgal � vir��
Per�i�r�ti vartotojo apra�ym� Si�sti asmenin� prane�im�  
Linas_V

Prisijung�: 2007 02 12
Prane�imai: 850

Prane�imasPara�ytas: 05 Sk. 11,2014 6:07 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

domantas ra�o:
A� ilgiausiai i�silaikau kokias 20 gal daugiau sekund�i�, o prisitraukimus man padaryti tai be �ans�, neu�tektu j�gos.

Tu taip ir toliau kabok, o paskui pamatysi, kad ne tik �ans� yra padaryti prisitraukim�, bet padarysi j� ne vien�!
Atgal � vir��
gloriagnius

Prisijung�: 2009 10 26
Prane�imai: 1546

Prane�imasPara�ytas: 05 Pir. 12,2014 6:44 am    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Jau tu su savo charakteriu. -gali viska Atsisuk atgal ir prisiminsi ,koki kelia tu nuejai. argi tau yra kas nors neymanoma?Tau cia tik laiko klausimas-esu tuo isitikinus, kad kai sekanti kata rasysi, mes jau plosime uz tavo pasiekimus
Atgal � vir��
aaggnnee

Prisijung�: 2008 09 17
Prane�imai: 156

Prane�imasPara�ytas: 05 Antr. 13,2014 8:16 am    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Domantuk, a� irgi nei vieno prisitraukimo nepadarau.. Smile Tikiu tau grei�iau pavyks tai padaryti nei man Very Happy
jurgelis

Prisijung�: 2008 04 13
Prane�imai: 1177

Prane�imasPara�ytas: 05 Antr. 13,2014 5:13 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

aaggnnee ra�o:
Domantuk, a� irgi nei vieno prisitraukimo nepadarau.. Smile Tikiu tau grei�iau pavyks tai padaryti nei man Very Happy

na a� turb�t taip pat nepadary�iau Domantai , taip , kad nieko �ia baisaus Wink
Atgal � vir��
Liuda

Prisijung�: 2011 02 02
Prane�imai: 316

Prane�imasPara�ytas: 05 Antr. 27,2014 7:56 pm    Ra�yti tem�: prisitraukimai Atsakyti su citata

Labas , Domantai,
Mes pranesame, kad su kabejimu ant skersinio pazanga pas mus yra, bet Andrius dar nei vienon prisitraukimo nepadaro. tai mes jam salia kedute padejom. Tai su jos pagalba siek tiek prisitaukia.
Ir tu pabandyk. Reikia pajausti, kurie gi raumenys kaip veikia, kurie padeda pristraukti.
Rasyk apie pasiekimus. Lenktyniausim.
Atgal � vir��
Per�i�r�ti vartotojo apra�ym� Si�sti asmenin� prane�im� Si�sti el. lai�k�  
jurgelis

Prisijung�: 2008 04 13
Prane�imai: 1177

Prane�imasPara�ytas: 02 Pen. 27,2015 5:42 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

KuKu olimpieti , laukiam tavo naujien� Wink
Kaip sekasi pratimus atlikti , kaip mokslai , kaip padyk�lis brolis ? Wink
Atgal � vir��
Caskada

Prisijung�: 2015 03 05
Prane�imai: 1

Prane�imasPara�ytas: 03 Pen. 13,2015 5:02 pm    Ra�yti tem�: Domantas Atsakyti su citata

Laba diena,
labai smagu skaityti apie si mazaji didvyri, saunuolis Domantai Smile Sveik ir stiprek Smile
Labai noreciau, kad su manimi susisiektu Domanto mama. Noreciau paprasyti siek tiek informacijos del gydymo.
Jeigu Jums nebus sunku, parasykite man emailu: visada87@gmail.com
Atgal � vir��
domantas

Prane�imasPara�ytas: 03 Kv. 26,2015 7:54 pm    Ra�yti tem�: Re: Domantas Atsakyti su citata

Caskada ra�o:
Laba diena,
labai smagu skaityti apie si mazaji didvyri, saunuolis Domantai Smile Sveik ir stiprek Smile
Labai noreciau, kad su manimi susisiektu Domanto mama. Noreciau paprasyti siek tiek informacijos del gydymo.
Jeigu Jums nebus sunku, parasykite man emailu: visada87@gmail.com

Labas,
O j�s ir �ia galite klausti ko tik norite apie t� gydym�,mama atsakys.Ar b�tinai norite,kad � pa�t� para�yt�.
Atgal � vir��
domantas

Prane�imasPara�ytas: 03 Kv. 26,2015 8:41 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

A� tai gyvenu gerai! Labai laukiu atostog�, pabodo eiti � mokykl�.Nors mokslai sekasi puikiai, beveik vieni de�imtukai. Sportuoti irgi tingiu Very Happy Bet �inau, kad reikia. Nuo penktadienio dar varysiu ir � basein�. Jau ka�kada esu lank�s.U�tat stendinio modeliavimo b�relis man niekada turb�t nepabos, gal��iau eiti ten kiekvien� dien�. Linksma kompanija draug� ten susirenka:D Nor��iau dar � �achmat� b�rel�, bet laiko nebelieka. Mano brolis �ada eiti. Nors �iaip tai jis pami��s d�l futbolo.� treniruotes eina, var�ybas va�iuoja ir �iaip visur spardo kamuol� kur tik gali.
Ai dar Vilniuje prie� kok� m�nes� arba du buvau, magnet� dar�. Ir viskas ten gerai auglys koks buvo toks ir yra, o viena pati did�iausia cista dar suma��jo.Ir stuburo i�krypimas dar truputi padid�jo. Po to Kaune buvau pas neurochirurg�. Nelabai klausiausi k� gydytojas kalb�jo su mama,bet man svarbiausia kad neoperuoja Very Happy Tik stuburui ka�k� rekomendavo �tvar� ar k� ten. Pasirodo,kad Klaip�doj tokio man nepadarys,tai i�siunt� � �iaulius. �inau,kad pirmadien� jau va�iuosiu. Labai nem�gstu va�in�tis pas gydytojus.
Viskas jau eisiu naktipie�iauti ir miegot. Rolling Eyes
Atgal � vir��
Liuda

Prane�imasPara�ytas: 03 Pen. 27,2015 2:53 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Sveikutis, Domantai.
Gera skaityti tavo optimistiska ataskaita.
Baseinas-plaukimas nuostabus dalykas. Isivaizduok, as lankau baseina jau beveik metai, man 46metai, o as paaugau 2.5cm. Neitiketina. Nes zmones tokio amziaus jau mazeja. Jei stengsiesi plaukti, darysi pratempimus vandenyje, tai ir tu pasitiesinsi-paaugsi.
Zinoma ir patingeti norisi, bet tik pradek ka nors daryti ir visi tinguliai isilaksto.
Sekmes, Tau, Pirmune.
Atgal � vir��
Edita

Prisijung�: 2005 01 03
Prane�imai: 1635

Prane�imasPara�ytas: 04 Antr. 07,2015 6:14 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Domantai,

Tikiu, kad ne tik a� skaitau tavo �inutes su �ypsena. D�iugiai nustebau, kad Danielius lanko futbolo treniruotes. Ta�iau tu ka�kod�l nepamin�jai apie netik�tas atostogas Smile
domantas

Prane�imasPara�ytas: 04 Tr. 08,2015 11:35 am    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Very Happy
O ar gali patik�ti,kad man pa�iam visi�kai nesitiki, kad a� SKRISIU!!! atostog� L�KTUVU!!! � Maljork�, � SAL�!!! Kai pagalvoju apie t� kelione visada atrodo lyg i� fantastikos srities Very Happy Visi�kai visi�kai nesitiki. Garb�s �odis Very Happy
Atgal � vir��
Liuda

Prane�imasPara�ytas: 04 Tr. 08,2015 9:55 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

Gero vejo, Gero vejo.
Paciu nuosatabiausiu ispudziu linkiu. Tikiu, kad Jura bus isilusi ir tu daug plaukiosi.
Atgal � vir��
Edita

Prisijung�: 2005 01 03
Prane�imai: 1635

Prane�imasPara�ytas: 04 Kv. 09,2015 3:28 pm    Ra�yti tem�: Atsakyti su citata

domantas ra�o:
Very Happy
O ar gali patik�ti,kad man pa�iam visi�kai nesitiki, kad a� SKRISIU!!! atostog� L�KTUVU!!! � Maljork�, � SAL�!!! Kai pagalvoju apie t� kelione visada atrodo lyg i� fantastikos srities Very Happy Visi�kai visi�kai nesitiki. Garb�s �odis Very Happy

�ypsausi skaitydama tavo mintis. Patik�k. Tikrai skrisim Smile. Jau visai netrukus Smile
Rodyti prane�imus nuo ankstesnio:   
Prad�ti nauj� tem�   Atsakyti � prane�im�    Pagrindinis puslapis -> Vaik� istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 48 i� 49

Pereiti �:  
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum�
J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume
J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume
J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume
J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume