Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas

DUKDUK   Ie�kotiIe�koti   Nari� s�ra�asNari� s�ra�as   Vartotoj� grup�sVartotoj� grup�s   RegistruotisRegistruotis 
 Apra�ymasApra�ymas   Tikrinti asmeninius prane�imusTikrinti asmeninius prane�imus   PrisijungtiPrisijungti 

Malda u� sergan�ius vaikus

Prad�ti nauj� tem�   Atsakyti � prane�im�    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienyb�
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem�  
Autorius Prane�imas
AusraB

Prisijung�: 2008 12 13
Prane�imai: 1

Prane�imasPara�ytas: 12 �t. 13,2008 11:27 pm    Ra�yti tem�: Malda u� sergan�ius vaikus Atsakyti su citata

Sveikos, mielosios mamyt�s,
Skaitau j�s� atsiliepimus ir ply�ta i� skausmo �irdis. Kaip jus suprantu. Pati i�gyvenau vaiko lig�, dabar remisija, gyvenu nuo vien� kraujo tyrim� iki kit�. Bet ne apie tai noriu kalb�ti.
Kai mano dukrai buvo diagnozuota �min� limfoblastin� leukemija - mano gyvenimas pasikeit� kardinaliai: panirau � dvasinius mokslus, atsisakiau r�kymo, alkoholio, prad�jau gyventi kaip �manoma harmoningiau ir to mokinu savo dukryt�.
Ir man vien� dien� kilo mintis, tik ne�inau kaip j� �gyvendinti. Mes esame ma�a tauta ir pakankamai neabejinga tauta kit� skausmui. Mano mintis tokia: prisikasti prie Lietuvos auk�t�j� ba�ny�io atstov�, kad jie paskirt� metuose vien� dien�, kuri� b�t� kas valand� aukojamos mi�ios u� sergan�ius vaikus, ir vis� dien� meld�iamasi u� juos.. Jei pavykt� mums �teisinti toki� dien�, j� b�t� galima pareklamuoti ir per televizij�. papara�ius Nomedos pagalbos ir kit� televizij� atstov�. Tai b�t� tautos kvietimas t� dien� melstis u� sergan�ius vaikus. Tai ne vie�a ppinig� rinkliava, k� s�kmingai organizuoja Nomeda, tai mald� pra�ymas u� sergan�ius mylimus ma�uosius.
Tai gal�t� tapti tradicija, kaip pvz. vaik� dien�, motinos dien�. Juk gal�t� b�t� ir "Maldos u� vaikus diena"
Kod�l taip kalbu? �inau malda turi galing� vyksm�, bet kur meld�iasi vienas, tai yra viena, o kur de�imtys - kita. Net yra paskai�iuota geometrin� progresija: jei meld�iasi vienas - tai maldos stiprumas 1, jei 2 - tai maldos efektyvumas padid�ja berods 7 kartus, jei trys - dar daugiau. O jei taip visa tauta? Ir ai�ku, reik�t� pasiekti, kad ir per televizij� t� dien� b�t� transliuojamos mi�ios ir vis kvie�iama melstis.
I� savo patirties �inau - mes, mamos ne Dievai, kad ir kaip kovosime prie� vaiko lig�, daktarus, ar ie�kosime kalt� - nieko nebus. Vistiek bus taip, kaip bus. O susitaikymas su vaiko liga ir galinga malda tikrai daro stebuklus. O jei dar meld�iasi t�kstan�iai.
Viena to nepadarysiu, tod�l pra�au, para�ykite, k� manote tuo klausimu. Gal mano �i svajon� ir taps realybe. Vardan t� ma�iuli�, mylim�j�
Atgal � vir��
Per�i�r�ti vartotojo apra�ym� Si�sti asmenin� prane�im�  
Rodyti prane�imus nuo ankstesnio:   
Prad�ti nauj� tem�   Atsakyti � prane�im�    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienyb� Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 1 i� 1

Pereiti �:  
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum�
J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume
J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume
J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume
J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume