|
Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas
|
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
Edita
Prisijung�: 2005 01 03 Prane�imai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 10 Sk. 28,2007 2:00 pm Ra�yti tem�: Juliui � reikalingi trombocit� donorai (kr. grup� II RH+) |
|
|
SKUBIAI REIKALINGI AFEREZINI� TROMBOCIT� DONORAI !
Jei j�s� kraujo grup� II RH+ (teigiama), pra�au, padovanokite trombocit� keturme�iui Juliui.
�Juliui Vai�ikauskui, keturi metukai. Berniukui diagnozuota l�tin� leukemija. Lapkri�io prad�ioje planuojama atlikti kaul� �iulp� transplantacij�. Donoru bus 9 met� broliukas. Netrukus, pirmadien� (10-29) Julius bus prad�tas ruo�ti transplantacijai".
Jei �iuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, J�s� venos stiprios ir ry�kios - paskambinkite � Vilniaus universiteto ligonin�s Santari�ki� klinik� Kraujo centr� tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, u�siregistruokite, susitarkite d�l Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stipryb�s la�el� Juliui.
Nepamir�kite pasakyti, kad trombocitus skiriate Juliui Vai�ikauskui.
Donor� Juliukui reik�s ilgai � kol ruo�is transplantacijai ir dar dvi savaites po transplantacijos.
Paskub�kite. Pra�au, nelikite abejingi.
�Kraujo la�eli, leiskis � keli�,
� bet kuri� m�s� jautri� �irdel�,
Mes j� branginsim, saugosim, glausim,
�inom � svarbiausia - mes atsigausim...
Mielas la�eli, toks reikalingas...
Kraujo la�eli, b�k gailestingas...� (Ligoniuk�s mama)
D�l papildomos informacijos skambinkite man, Editai - 8 620 69665.
P.S. Kopijuokite �i� informacij� ir persi�skite visiems geros valios �mon�ms. _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Edita
|
Para�ytas: 10 Antr. 30,2007 10:06 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Nuo�ird�iausias A�I� visiems skambinantiems man ir skubantiems pagelb�ti ma�ajam Juliukui.
A�I� u� taip reikaling� trombocit� la�el�.  _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Zanku
Prisijung�: 2007 10 14 Prane�imai: 21 Miestas: Londonas
|
Para�ytas: 11 Kv. 01,2007 1:06 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Mano kraujo grupe tokia.Man siek tiek problematiskiau pasiekti Vilniu,bet noriu pasakyti jog jeigu tikrai nebus ka daryt ir reikes ir tam laikui kai reikes ju ,bet nebus,padarysiu viska kad atvykciau.Tik butu gerai jog bent diena pries pranestumet tikrai atvyksiu ir duosiu.Tik gal galetumet pasakyti ka tureciau padaryti kad patikrinti ar mano kraujas tikrai tinka kad nebutu tusciu vilciu,t.y. kad atvaziuoju o kas nors netinka.Siaip as tikrai nesirgus jokiom ligom,bet maza kas.Jei ka laukiu Jusu skambucio bet kuriuo paros metu mano tel 8 619 51190,nors as kiekviena diena uzeinu ir y cia,bet jeigu extra kas nors skambinkit. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Edita
|
Para�ytas: 12 Kv. 06,2007 8:01 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Nuo�ird�iai d�koju visiems, atskub�jusiems � pagalb� Juliukui ir davusiems trombocit�. �iuo metu berniuko kraujo rodikliai kyla ir trombocit� mas�s ma�ajam kovotojui nebereikia perpilti.
A�i� Jums.
"Gal tik a�.
Gal ir tu,
O galb�t
Mes kartu
Turim vilt�
Atne�t.
Gal tik tu,
Gal ir a�."
Tem� u�rakinu. _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|
|
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum� J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume
|
|