|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 6:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Suprantu ta jusu tylu siauba ir baime. Manau tai naturalu. Nieks nezino kiek tu virsvalandziu yra padovanota(tikriausiai daug daug ilgu ilgu graziu metu), BET. Kasdien medicina vis sparciau zengia i prieki, kiekviena diena prideda vis daugiau shansu . Jei atsitiktu tai, ko niekas nenori ir nelaukia, manau galimybes pasveikti butu nepalyginamai didesnes nei pradzioje...
Bet, vilkimes, kad viskas bus tik gerai tai tiesiog naturali teveliu baime, bet jokiu budu ne nuojauta.
Beje,manoji nuojauta kuzda, kad viskas bus tik gerai
Aciu uz zavias princesytes sypsenas.
Paskutinį kartą redagavo Elenele, 10 Pir. 06,2008 6:22 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 6:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos, mergaitės.. Rūtele,paleiskit blogas mintis iš galvos, tegul į jūsų širdį ateina gražios mintys, kurios tikrai paglostys širdelę.. Leiskit sau svajoti, gyventi negalvojant,o kas bus,jei bus.. Lieputę myliu ir aš, ir visi kiti.. Aišku, tai ne mamos meilė, tačiau žinokit, kad ir mes čia- sunkiomis akimirkomis visada padėsim, tarsim gerą žodį.. Geriau lyginkitės, į tuos vaikus, kurie jau ilgą laiką remisijoje, ir jiems neatsinaujina liga.. Mes melsimės kad ir Liepužei taip būtų.. Apkabinu, daugiau šypsenų Linkėjimai, bučkis. _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
linara
Prisijungė: 2008 01 05 Pranešimai: 34 Miestas: utena
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 7:34 pm Rašyti temą: |
|
|
jau poseniai ,,gyvenam,, rugutej pergyvenam del kiekvieno vaikiuko liepuze musu seimos numyletine malda ir palaikymu neaplenkiam ne vieno rugiuko tikekit kad viskas bus gerai liepute tokia gyvybinga linksma mes jau remisijoj 3metai nu musu liga gal kiek lengvesne-astma.ispradziu kai parase remisija buvo baisu del kiekvieno kosuliuko eidavau is proto ,,negi vel viskas ispradziu,, bet veliau kazkaip gavos naturaliai. labai graziai parase silmana ,,Rūtele,paleiskit blogas mintis iš galvos, tegul į jūsų širdį ateina gražios mintys, kurios tikrai paglostys širdelę.. ,,sekmes liepuzei ir teveliams |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 8:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Rūtele, širdele, mano sielos drauge,
Kaip liūdna skaityt, tokias tavo žinutes, kas mus drasindavo, kas buvo mūsų įkvėpėja Neliūdėk, nes ir aš kartu su tavim liūdžiu .Kad ir kaip būtų, niekada, nesakyk niekada, o ir pakeisti nelabai galim ką. Apkabinu ir mintimis su tavim. (dar skolą kažkada reiktų gražint ) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 8:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Rūtele, Jūs nenusiminkite, juk turite toookį vadą Kaip Jums atrodo- kas padėjo pasiekti Liepos remisiją? Tai mamytės meilė ir karių kova. Dabar nebus jokio Liepos susirgimo. Niekada Ji pasveiks. Svarbiausia- pasitikėti Dievu ir Dangaus bei žemės kariuomenėmis. Jei turėčuiau fotoaparatą, kuris įdėtų nuotraukas į kompiuterį, įdėčiau visą savo kariuomenę. Tada patikėtumėte ir pamatytumėte, kokie vyksta mūšiai. Neverkite, viskas bus gerai. 1 000 000 000 bučkių Liepai.( Atspėkite, kokį parašiau skaičių). Širdies riteris ir vadas Mantvydas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 8:28 pm Rašyti temą: |
|
|
| Perskaiciau jusu naujienas. Neturiu ka pasakyt, tik kad stipriai stipriai apkabinu jus visus tris ir labai jus su Nagliu mylim. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Regina-Viltės mama
Prisijungė: 2008 05 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 10 Antr. 07,2008 7:51 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis merginos,perskaičiau jūsų žinutes jos tokios liūdnos pasirodė. Rūta , kaip aš sakau tikėkime, tikėjimas gimdo stebuklus!.Aišku aš pati labai tankiai veju šitas mintis iš savo galvos,bet pasirinkimo mes neturime,kad galėtume ką nors pakeisti aišku pasirinktume kitą kelią.TIKĖKIME KAD VISKAS BUS GERAI.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Antr. 07,2008 11:57 am Rašyti temą: |
|
|
Dekoju visiems uz rupesti ir supratima...
Tikejimas ir Viltis siandienai nera mano pats geriausias draugas... Bet as pazadu pasitaisyt...Kad taip lengva butu padaryt ka jus visi susaket... Jeigu tik galeciau nukreipt mintis, tai jos valdo mane - ne as jas...
Istiesu net nenoriu, kad mane kas nors guostu, noriu tik issikalbet be atsako...
Labai pasiilgom savo ligonines draugu, nes daznai prisimeni ta laika, kuomet kalbedavomes "koks jusu kraujas, kaip jauciates..." ilgimes Juliuko, Viltes, Justes ir kitais vaikais, su kuriais koja i koja lipome i kalna.
Linkejimai Vaidai, Julijai, Reginai ir visoms visoms mamytems  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 10 Antr. 07,2008 6:24 pm Rašyti temą: |
|
|
| Rutene,pilnai jus suprantu,nes tokios mintys aplanke ir mane,kai mano sunus Vilius baige gydyma,o sirdyje taip paliko neramu,kad ilgai nenusiraminau,nors kaip ir jus esame remisijoje.Stipriai stipriai jus apkabinu ir mazaja Liepa bei siunciam oro bucinuka. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
|
Parašytas: 10 Kv. 09,2008 3:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Rūtele,mes tam ir esame, kad mums išsikalbėtumėt,kad lengviau paliktų.. Bet į tai nekreipt dėmesio negalim, visi nori nors žodžiais kažkaip padėt, paguost..
Na, kaip dabar begyvenat? Einat į darželį? Linkėjimai. Bučkiai. _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
|
Parašytas: 10 Pen. 10,2008 6:07 pm Rašyti temą: |
|
|
 _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 10 Št. 11,2008 12:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, na mes istrigome savaitelei Santariskese
Liepa uzpuole didelis ir velniskai bjaurus sinusitas
Mantvydai, rikiuok savo ypatingaji buri, nes priesas tikrai nemazas
Nuo karsciavimo Liepa isseko, tad lasinames skyscius, gauname antijotikus ir laukiam pagerejimo
Linkejimai visiems,
kas atvaziuosit pasitikrinti prasome uzsukti pas mus i svecius, gulime 8 palatoje  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 10 Št. 11,2008 3:25 pm Rašyti temą: |
|
|
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 11,2008 9:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuže, užjaučiu, kad užpuolė toks sinusitas. Žinau, kas tai per liga, daug kartų ja sirgau. Tačiau galite džiaugtis, nes Liepai praeitą naktį paslapčia siunčiau spec. būrį. Beje, dabar per LNK rodo Garbės kuopą. Liepuže, tu nuo sinusito pasveiksi. Gaila, kad dabar negaliu aplankyti, mama serga, bijome užnešti kokią infekciją. vadas Mantvydas. Tarp kitko, neatsakėte, kiek kartų jums reikia pabučiuoti nuo manęs Liepą.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 10 Sk. 12,2008 12:10 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mantvydas rašo: | Liepuže, užjaučiu, kad užpuolė toks sinusitas. Žinau, kas tai per liga, daug kartų ja sirgau. Tačiau galite džiaugtis, nes Liepai praeitą naktį paslapčia siunčiau spec. būrį. Beje, dabar per LNK rodo Garbės kuopą. Liepuže, tu nuo sinusito pasveiksi. Gaila, kad dabar negaliu aplankyti, mama serga, bijome užnešti kokią infekciją. vadas Mantvydas. Tarp kitko, neatsakėte, kiek kartų jums reikia pabučiuoti nuo manęs Liepą.  |
Matvydai, kad toki skaiciu seniai as bemacius Gal koks milijardas Jei suklydau pataisyk Fiziskai toki kieki buckiu perduoti neimanoma misija man nes tuomet ir man lasiniu reikes nuo issekimo Mielieji, bukit kuklesni
Stai tau Mantvydai siandienine Liepos sypsena Kad duguma vaiku butu tokie kaip tu, tai jau mano svajone
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|