|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 12 Kv. 20,2007 2:33 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linuxete rašo: |
O dėl Liepos "daktarytės nuotraukėlių" koregavimo, tai manau nereikėjo koreguot, nes čia nėra nieko nuodėmingo, kai kurie žmonės tiesiog to vis dar gėdijasi... Vis dėl to laikai jau nebe tie, kad turėtumėm bijot nuogumo
Mūsų Liepužėlė visuomet graži Va, taip va  |
Aciu, ir as taip maniau, bet yra visokiu zmoniu, todel turime reaguoti i pastabas
Siaip Liepa jauciasi gerai, kraujukas po truputi krenta, nenustygsta vietoj, griebia mamai uz rankos visur vedzioja ir sako au au, nors ten nebutinai buna suniukas Kalba atsiriso tikrai, pradeda daugiau kalbeti, savo kalba, bet labai graziai kalba Soske jau pamirsom, siandien pirma lengvesne dienele, ne tokia jau pikta, juk mama ateme toki brangu daikta Bet labai dziaugiuosi, dabar ji man daug grazesne
Tai kol kas tiek naujienu, pabandysim dar nufotografuot ka nors idomaus, taciau kazkuo nustebint jus cia sunkoka
Linkejimai visiems  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 12 Kv. 20,2007 3:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Nieko nebus, prasysim Lino modernizuoti forumo galimybes, kad galima butu ikelti Liepuzhes ciauskejima myliukai begaliniai!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 12 Kv. 20,2007 10:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| Asta rašo: |
Ir dar Rutele, maciau Maximoj pirkti persiku...kad tu zinotum kaip sirdis suvirpejo prisiminus kaip mes persiku dalinomes su Liepa...kaip noreciau tai pakartoti...gal kada bus galima jus aplankyt? |
Labukas, seniai persikus bevalgem bet po transplantacijos manau ir nebus pats tinkamiausias laikas, bet jei paleis namuciu pries transplantacija galime vel padaryti baliuska, kaip tada kai parskridom is Prancuzijos Kaip manai? Susiorganizuotumem  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Pen. 21,2007 7:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaje kaip butu faina , kaip noreciau....o kada jus palesitu, ar numanai??? matai as 8 sausio vel islekiu pas svedus, grisiu tik vasario vidury...
kaip ten ir kas pas jus numatyta???
Darytumem persiku baliu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 12 Pen. 21,2007 9:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi, mes gyvenam visai neblogai, tik vat diena mums cia prailgsta, todel rytais labai laukiame gydytojos, kuri atnesa mums kraujo tyrimus ir taip zinom savo kritimo tempa, o siandien dar gavome nuo gydytojos tikra stetoskopa tai Liepai dziaugsmo dabar turi savo, nesiskiria visa diena. Nuosirdziai dekojame musu gydytojai uz nuostabia dovana Liepai
O Edita, kadangi nemato Princeses gyvai, praso nuotraukyciu, taigi jusu pageidavimui kelios foto
Cia palatoj Liepa kartais paskaito ka apie ja raso forume kasdien ziuri Editos padovanotus DVD "Teletabius" ir "Tvynius" arba kalba su draugais per skypa ir dar daug daug visko (geras daiktas tas kompiuteris - daug funkciju atlieka )
Cia siaip musu puoseiva
O stai taip laika leidziam skyriaus koridoriuje
Linkejimai visiems is ligonines  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Pen. 21,2007 9:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū, Saulele, už Princesės nuotraukas. Gera ją matyt. Man vis trūksta ir trūksta jos šypsenos, juoko, čiauškėjimo. Pamatau, baterija pasikrauna. Jėgyčių daugiau atsiranda.
Myliu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 12 Pen. 21,2007 10:35 pm Rašyti temą: |
|
|
| Asta rašo: | Vaje kaip butu faina , kaip noreciau....o kada jus palesitu, ar numanai??? matai as 8 sausio vel islekiu pas svedus, grisiu tik vasario vidury...
kaip ten ir kas pas jus numatyta???
Darytumem persiku baliu  |
Jau kad bus Astute persiku balius tai bus, kol kas preliminari data sausio 2 d. taigi planuokis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ernesta pkp
Prisijungė: 2007 08 02 Pranešimai: 63 Miestas: KAUNAS
|
Parašytas: 12 Št. 22,2007 10:42 am Rašyti temą: |
|
|
PRINCESE CIA TAU. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 12 Št. 22,2007 3:58 pm Rašyti temą: |
|
|
mazuciuke kompiuteriste o ar joks Kaledu senelis vaikuciu skyriuje neaplankys? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Št. 22,2007 5:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuže, labai įdomiai atrodė kai tu rašei kompiuteriu. Ar parašysi ir man laišką? Labai laukčiau laiškų. Aišku, isivaizduoju, ka parašytum:kfujxhufjyg.cnf,vfh. Bet tik aš žinočiau, kad čia rašai, kad mane myli . O aš tebekovoju su visais priešais. Ketvirtadienį mane žiūrės profesorius, kuris gydo.Sugalvojau, kaip galiu įveikti tavo ligą. kol vieni kariai kausis, aš išmokinęs siūsiu kitus. Ir taip darysiu, kol laimėsiu. Turiu kelis tūkstančius atsarginių karių. o dar jūrų pajėgos kovoja. Jų vadė rašė apie tai. Mes laimėsim, Liepuže. trys vadai- tai tikra komanda. Ir mes visada kaunamės su priedanga- vėliavininku, būgniniku, gvardietėmis, trimitininku Linu v. Šaunuolis mūsų trimitininkas- laiku skelbia komandas. Jei dar forume yra laisvų žmonių, ieškančių vietos mano kariuomenėje, nes aš jau vėl galiu kautis, tai man labai reikalingi inžnierinės tarnybos kariai- kliūčių iškirtėjai. Nes kitaip kariai negalės manevruoti ir daryti kovinių rikiuočų. Butukas ir šimtai butukų Liepužei, širdies damai. vadas Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Št. 22,2007 8:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Zinai Mantvydai, paskaiciau tavo zinute ir pasidare kazkaip ramiau, kai zinau, kad princese toki riteri turi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 12 Sk. 23,2007 7:37 pm Rašyti temą: |
|
|
| Elenele rašo: | | o ar joks Kaledu senelis vaikuciu skyriuje neaplankys? |
Oi kad jus zinotumet, kiek Kaledu seneliu per sia savaite Liepa aplanke dovanoms autobuso reikes jas visas parsivezti namo
Visu tikrai nenufotografavome, taciau galime su jumis pasidziaugti Linos (is toli) atsiusta toki maisa dovanu, kad net Lino objektyvas visu neapimtu viename kadre Man truksta zodziu...Linute, noreciau tau isperti kaili taip, kad ant kedes neatsisestum
Stai Liepa pozuoja is Japonijos Princesiu parduotuves pirkta suknele foto vadinasi "NA IR KAIP AS JUMS? ) gaila, bet nuostabus paltukas bus apsivilktas kita savaite kelionei i namus foto tikrai pazadame
Liepa zaidzia ant lavinamojo kilimelio, kuri padovanojo gera teta (mama jo taip ir nespejo Liepai nupirkt), galiu jus patikint, jis ja begalo suzavejo
O stai cia Liepa vilki Astos dovanotu Princesiu sijoneliu ir svarkeliu oi kokia mes cia pamaiva isauginsim
Ar as ne nuostabi?
DEKOJAME VISIEMS VISIEMS KALEDU SENELIAMS BESALYGISKAI ATNESUSIEMS DAUG DZIUGIU AKIMIRKU LIEPAI, PRIVERTUSIEMS DAZNIAU NUSISYPSOTI IR MUS TEVELIUS, NUBRAUKTI NE VIENA DZIAUGSMO ASARA. ACIU UZ JUSU GERUMA!!!
Paskutinį kartą redagavo rutene, 12 Sk. 23,2007 8:47 pm. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 12 Sk. 23,2007 7:44 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mantvydas rašo: | Liepuže, labai įdomiai atrodė kai tu rašei kompiuteriu. Ar parašysi ir man laišką? Labai laukčiau laiškų. Aišku, isivaizduoju, ka parašytum:kfujxhufjyg.cnf,vfh. Bet tik aš žinočiau, kad čia rašai, kad mane myli . Butukas ir šimtai butukų Liepužei, širdies damai. vadas Mantvydas.  |
Mantvydai, mes daznai pasakojam Liepai apie tave, nors ji dar mazute, taciau savo meile gali dalintis su visais ir buckius siusti tikrai moka
Taigi siunciam ju tau begalybe.....  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Zanku
Prisijungė: 2007 10 14 Pranešimai: 21 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 12 Pir. 24,2007 10:35 am Rašyti temą: |
|
|
Negaliu atsigrozeti kokia nuostabiai grazi mergyte.Jau seniai seku istorija ir dziaugiuosi pasisekimais kartu su jumis tik vis nedrysdavau "islysti".Cia daug kas vadina Liepuzele princese, bet juk taip ir yra.
Sveikinu Liepuzele ir visa jusu seimyna su Kaledomis...Linkiu kuo nuosirdziausiai svajoniu issipildymo ir visko visko kas telpa zodyje LAIME:!: |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linuxete
Prisijungė: 2006 06 13 Pranešimai: 99 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 12 Pir. 24,2007 9:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi, kokios nuostabios nuotraukėlės Liepužėlė tikra madistė Šauniai atrodo
Kaip jai dabar sekasi? Kaip sveikatytė?
Taip pat norėjau, palinkėti Jums gerų, ramių ir šiltų švenčių;]
Tegu žiema Jums būna tarsi vasara,
O šiaurės vėjas - muzika švelni.
Ne viskas bloga ir ne viskas pasaka,
Ką savo kelyje Jums teks sutikt...
Te būna visko, visko žmogui reikia,
O kad laimingas būtų - tiek nedaug.
Jei norit, kad sėkmė ateitų,
Turėsit garsiai, garsiai ją pašaukt...
Ir nebijokit nusišypsoti žmogui,-
Rimtumo jau ir taip gyvenime gana.
Tuomet pasaulis geras pasirodys,
Ateis ir laimė lyg šviesi diena.
Myliukai ir bučiukai, Liepužėlei;]* _________________ Vilijos fanė amžinai:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|