|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 9:38 am Rašyti temą: |
|
|
As taip pat pasistengsiu nulekt pas princese savaitgali ...labai jau pasiilgau....labai...labai...labai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 7:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Buvau beprotiškai pasiilgusi mūsų Princesės. Vaizdas iškalbingesnis už žodžius... (Ačiū, Linui )
Tai buvo vakar. Šiandien Liepužė sukarščiavo. Kviečiame į pagalbą ištikimiausią Liepužės riterį Mantvydą. Mantydai, tavo širdies draugei labai reikia žemiškos ir dangiškos kariuomenės pagalbos. Rikiuok karius. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 9:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas- žinau, kodėl sukarščevo Liepa- todėl kad radau išvirtusius savo karius. Jie išvirto nes juos atakavo nematoma artilerija. Bet kariai jau keliasi ir eina į karą su šūkiu ,,vaikas sveikas, o priešai -žuve".Rytoj pats atvyksiu su mama pas Liepą į santariškes ir nugabensiu jai iš trijų skirtingų Napaleono būrių po vieną karį.Tai bus dragūnas, saksų kirasyras, nes ant krūtinės turi šarvą kirasą ir senosios gvardijos pėstininkas.
ĮSPĖJIMAS- senosios gvardijos karys pėstininkas turi nepamesti kuprinės, nes Liepa gali netyčia praryti kario kuprinę, nes kuprinė nusiima. Saksą Liepa irgi gali nutraukti nuo žirgo, nes jis pritaisytas švelniai.Žodžiu, reikia saugoti nuo Liepos smulkias detales.Kario negalima naudoti kaip čiulptuko.
Liepa, negalvok, kad liga laimės. Mano kariai treniruoti 10 metų kiekvienas. Pagerėjimas jau turėtų būti rytoj. Dabar kaip tik prašau, kad pas mano karius pastiprinimui atvyktų dangiškoji kariuomenė, kad pakeltų kovos dvasią. Dangiškai kariuomenei vadovaus pats archangelas Mikaelis. Aš to paprašysiu maldose.
Liepa, atvykę pas tave mano kariai sunaikins ligos karius per kokias 2 valandas. Laikysi juos ant spintelės, kad jei kas vyktų blogai, jie perduotų man signalą, o aš vadovaučiau pagrindinėms pajėgoms. Kaip tik padariau kelis piešinius, iš kurių susidaro yvykis, kaip saksai nugalėjo ligos karius su mano sukurta taktika. Apie tai papasakosiu tavo mamai.Tavo širdies riteris Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 11:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir ką mes visi be Mantvydo darytume?
Kad Mantvydo pulkams būtų lengviau kovoti, prisidedame kumščių laikymu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Sk. 14,2007 12:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Turiu gerą žinią. Nuo tos akimirkos, kai Mantvydas vėl surikiavo išvirtusius karius ir įsakė pulti priešą - Liepužė nebekarščiavo.
Žemai lenkiuosi ir spaudžiu ranką Liepužės širdies riteriui Matvydui.
P.S. Šiandien Princesei paskutinė chemoterapijos diena. VALIO! Lapkričio 12-16 d. Lieputė vėl išskrenda kontroliniams tyrimams į Timone ligoninę. Spausiu kumštukus iki pamėlynavimo, kad tyrimų rezultatai būtų geri ir lapkričio 22 d. (preliminari data) būtų atlikta operacija Marselyje. Ačiū Visiems, kartu spaudžiantiems kumštukus ir iš ligos gniaužtų ant rankų nešantiems mažąją Liepužę. Visiems, visiems žemai lenkiuosi. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 9:58 am Rašyti temą: |
|
|
Taip giliai (aisku, baltai) Editukui uzpavydejau galimybes apkabinti Princese, kad sianakt visa naktele sapne Liepuze ant ranku nesiojau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 10:10 am Rašyti temą: |
|
|
O aš ką tik gavau žinutę, kad Liepa važiuoja namo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 5:54 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mantvyds šį vakarą vis grožisi Liepužės nuotraukomis forume:"kokia gražiiiii" ir net atsidūsta. Po to susigriebęs, kad reikia atlikti savo riterišką pareigą- pradeda iš naujo rikiuoti karius ant tėtės stalo ir organizuoti ataką prieš ligas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 6:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi!!!
Mes jau namie!!!
Kaip gera grizus rasti forume fantastiskas nuotraukas is ligonines (aciu Linui ) ir matyti kaip mumis visi rupinasi, raso, klausineja, kaip mums sekasi
Dekojame visiems uz nuosirduma, o ypac lankytojams: Aidutei, Editai, Linui, Matvydui ir jo mamytei Grazinai, Liepos kriksto teveliams
Visi jus mums labai brangus, be jusu musu kelias butu liudnas ir niurus, ir Liepos selmiska sypsenele nebutu kasdienybe Aciu uz MEILE
Siandien mes didziuojames savo princese, kad ji sauniai atlaike 8 chemoterapijos kursus be jokiu didesniu problemu ir jau matom maza ziburiuka ilgo tunelio gale - patikekit, koks tai nuostabus jausmas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 6:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Kelios foto is saunaus riterio Mantvydo apsilankymo pas sirdies dama
Mantvydai koks tu grazus
Riteris dovanoja damai bucki i galvyte (juk taip romantiska )
Sokaladinis kiausinis is Mantvydo ranku - tikras skanumelis (jo viduje radome dar viena narsuji kari is sauniosios kariomenes )
O cia Mantvydo dovana - narsieji riteriai is jo kolekcijos - matai Mantvydai, jie saugiai padeti, kad Liepa nepasiektu, bei saugotu visa musu seima
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 6:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai labai džiaugiuosi, kad jūs jau namie Bučkis Liepai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 7:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas- labai ačiū už gražias nuotraukas, man Liepa visose nuotraukose labai graži.Linkiu Liepužei greičiau pasveikti ir saugoti karių sargybą. Jos dar gali prireikti. Butukas, su meile, Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 9:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Smagios nuotraukos. Pagaliau išvydome didį vadą! Tikiuosi, kad ir aš kada nors turėsiu garbės su juo susipažinti.
Labai džiaugiuosi, kad Liepa jau namuose. O tai reiškia, kad naktinėjimams vėl atėjo galas, nes tuoj bus sugalvota naujų bausmių  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 10 Pir. 15,2007 10:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Eina sau, kokios mielos nuotraukos =) Dziaugiuosi, kad viskas praejo puikiai. Linkejimai nuo Naglio! =)*
As galvoju, ar tik nebus Mantvydo kariai musu ex-bacila isgasdine ir isvije? =) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Antr. 16,2007 12:40 pm Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | Sveiki visi!!!
Siandien mes didziuojames savo princese, kad ji sauniai atlaike 8 chemoterapijos kursus be jokiu didesniu problemu ir jau matom maza ziburiuka ilgo tunelio gale - patikekit, koks tai nuostabus jausmas  |
Linkiu, kad tas mažas žiburiukas kuo greičiau pavirstų didele saule.
Didžiausi linkėjimai gražiajai princesei!  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|