Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2007 10:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Aš irgi buvau pažadėjusi pas jį antradienį nuvažiuoti, bet pačią ligos išguldė Bet jam pažadėti žurnalai guli ir laukia, kol jau bus nuvežti ten, kur reikia, taip kad teks pasistengti greičiau formą atgauti  |
Sveik sveik! Jei ką, ateisim aplankyti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 11,2007 6:58 am Rašyti temą: |
|
|
Nereikia savęs gąsdinti šiuo metu į mane žiūrint  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 11,2007 11:30 am Rašyti temą: |
|
|
O ash jau pora savaichiu kaip nesirodau Santarishkese Niekaip ish ligu neishlipu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Pen. 11,2007 3:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Kas čia visiems pasidarė Kažkoks jau labai nedraugiškas pavasaris  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 11,2007 6:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Kadangi šiomis dienomis Mantvydas narsiai kovoja su virusu, kuris bando atakuoti iš flango ir Rūtelę, tai nieko lankyti negaliu.Bet nepaprastai džiaugiuosi, kad Paulius turi draugą- vaikiną. Linai- tu nuostabus.Įsivaizduoti negali, ką berniukui reiškia vyriška draugystė. Mantvydas irgi visomis progomis ieško draugų būtent berniukų, nes taip jau surėdyta.Įsivaizduoju, koks laimingas Paulius, turėdamas tokį draugą.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Pen. 11,2007 9:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū už gražius žodžius. Džiaugiuosi, jei suteikiu džiaugsmo. Dar džiaugiuosi, kad Paulius turi daugiau draugų, kurie pas jį ateina, kuriems jis rūpi.
O su Mantvydu ir Rūta susipažinsime Draugų saloje. Bent jau tikiuosi. Dabar palinkėsiu nugalėti tuos nelemtus virusus! Nesirkite!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Sk. 13,2007 9:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas visiems,
Penktadienį, Linutei atlikta kojos amputacija virš kelio. Šiandien mergytė dar reanimacijos palatoje. Būklė stabili. Rytoj ketina perkelti į ortopedijos skyriaus palatą. Suprantu, kad amputacija buvo būtina, bet...negaliu sulaikyti ašarų...
Jei teisingai supratau, Linutė bus vienoje palatoje su Pauliuku. Pauliaus mama išvykusi. Rytoj pasistengsiu juos aplankyti.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Sk. 13,2007 9:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Buvau pas Paulių. Neseniai grįžau. Įsitikinau, kad ir gerokai užsibuvus niekas neišvaro Šiandien jam perrišo koją ir gydytojas sakė, kad jau geriau ji atrodo. O ir Paulius linksmesnis. Ir sakė, kad daugiau valgo. Prašė kitą kartą atnešti batono ir dešros
Kai pasakiau apie Draugų salą, tai Paulius susirūpino, kad nežinos, kur atvažiuoti. Paaiškinau, kad jei tik norės, mes tuo pasirūpinsim. Tiesa?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Sk. 13,2007 9:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Paaiškinau, kad jei tik norės, mes tuo pasirūpinsim. Tiesa?  |
ŽINOMA  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Sk. 13,2007 9:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Jei teisingai supratau, Linutė bus vienoje palatoje su Pauliuku. Pauliaus mama išvykusi. Rytoj pasistengsiu juos aplankyti.  |
Gretimoje |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 05 Sk. 13,2007 10:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Prašė kitą kartą atnešti batono ir dešros
|
Pasiskambinsiu rytoj Pauliui, nunešiu batono ir dešros  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2007 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Linas_V rašo: | Prašė kitą kartą atnešti batono ir dešros
|
Pasiskambinsiu rytoj Pauliui, nunešiu batono ir dešros  |
Ar skaniai dešra 'ėjo'? Aš jau lyg ir po truputį geriau jaučiuosi, tai bandysiu rytoj arba poryt irgi Paulių aplankyti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2007 12:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Aš jau lyg ir po truputį geriau jaučiuosi, tai bandysiu rytoj arba poryt irgi Paulių aplankyti  |
Aš irgi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2007 12:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Tautvilė rašo: | Aš jau lyg ir po truputį geriau jaučiuosi, tai bandysiu rytoj arba poryt irgi Paulių aplankyti  |
Aš irgi  |
Tai beveik galima daryti balių su daug daug ko nors (galvojau pasakyti dešros, bet tai gal Paulius jau šiandien bus jos atsivalgęs)  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2007 6:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Paulius sakė, kad kažkieno buvo paprašęs žurnalo 'PC klubas'. Tai jau turbūt nebereikia, nes jau jis turi šitą žurnalą.
Edita, norėjau paklausti. Šiandien beplepant su Paulium išsišnekėjom, kad jis dar niekada nėra buvęs kine ir labai norėtų ten apsilankyti, tačiau su svetimais žmonėmis jo iš ligoninės nenori išleisti. Aš turiu galimybę gauti pakvietimus į kino teatrą, tai ar tikrai niekaip nebūtų įmanoma, kad jį išleistų? Gal ten kaip nors palikus kokį asmens dokumentą, pasirašius kada jis bus parvežtas atgal į ligoninę pavyktų? Nes kažkaip norisi vaiką laimingą padaryti, pavogti jo ir negrąžinti atgal minčių tikrai neturiu. Klausiu, nes gal Jūs labiau su šita sistema susidūrusi esate. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|