|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Antr. 22,2006 6:26 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jūratė-Reniaus mama rašo: | | Atrodo viskas gerai, o mano nervukai visai paciuoze- guliu puse penkiu ryto, o uzmigt negaliu, jokie xanax neveikia. Mes visi, likimo draugai, i viena kampa uzspesti- ir nezinom, kam teks laimes burtas, o kam ne...Vis seki draugu istorijas, isgyveni mamu nerima, skausma... O kartais,rodos, norisi kaip stuciui, ikist galva i smeli ir nieko negirdet, nieko nematyt... |
Puikiai pažįstami jausmai... Man tai raminantys veikia atvirkščiai nei turi, tai net ir jų negaliu gerti. O užmigti tai iki paryčių nepavyksta pastaruoju metu, nors ir stengiuosi nuvyti visas liūdnas mintis bent jau prieš miegą... Vis dar stengiuosi susikaupti, surinkti visas minteles į krūvą ir apgaubti meile ir rūpesčiu Martyną: panašu, man pradeda sektis, nes jis jau porą dienų nebestresuoja.
Linkėjimai Reniukui. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Antr. 22,2006 7:52 pm Rašyti temą: |
|
|
| Oi. Inga, net ner ka lygint musu isgyvenimu- pries tavo skausma mano rupesciai net ne rupesciai- Dievo malone, kad sunelis su manim. O tu saunuole, Martynukas turi stipria mama. Suprantu, tavo naktys ilgos ilgos, o susitaikyt su tuo, kas ivyko, turbut, neuzteks keliu metu, prireiks viso gyvenimo. Tik saugok save- ligoninese pavargus, nenualink saves- Martynukui reikia mamos....Stiprybes |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 10 Antr. 10,2006 9:23 am Rašyti temą: |
|
|
| Edita, kodel taip ilgai nieko negirdet apie Reniu? Kaip jam sekasi??? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Antr. 10,2006 9:21 pm Rašyti temą: |
|
|
| Anonymous rašo: | | Edita, kodel taip ilgai nieko negirdet apie Reniu? Kaip jam sekasi??? |
Jūratė nieko blogo nerašė. Šeštadienį pamatysime ir paklausime  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 11 Pir. 06,2006 6:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, Reniau, geriausi Jums linkėjimai nuo mūsų visų.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 11 Antr. 07,2006 7:04 pm Rašyti temą: SVEIKI VISI |
|
|
Sveiki visi, seniai etery bebuvau. Renius atostogauja, laksto lauke, lanko daile. Baimes tik buvo ( tikekimes kad " buvo " ) ivare vejaraupiai- sesyte susirgo. O Renius neprasirges...Kai siuo metu kas diena geria chemija- pats blogiausias metas butu susirgt. Vaziavom i Santariskes, gydytoja sulasino antikunius pries vejaraupius, bet simtaprocentines garantijos, kad suveiks- nera...Dar savaite seksim ar neisbere. Gydytoja patare gerti ir tuos vaistus " Wobe-mugos" gydomosiom dozem, gal pades nuo ligos apsisaugot. Ir vel menesiui 400 litu, ir dar karta aciu ,Edita, uz pagalba. Padare Vilniuj sirdies echoskopija, kraujo tyrima, kepenu fermentus - viskas aciu Dievui..Dabar, jei viskas gerai, kova vaziuosim pilnam tyrimui, kaulu ciulpus ziures-ir chemijos vaistus nuims.
IR NEGALVOKIT, KAD AS FORUMO NESKAITAU, AS VISKA APIE VISUS ZINAU, TIK NEPARASAU ( BEGEDE ). AIsku, daznai ir kompas taisykloj buna (vos ne kas tris savaites isvezam desimciai dienu ), labai jau kokybiska isigijom Ir kaip tycia, dazniausiai jo nebuna tada, kai labiausiai reikia- va grizom tada is Vilniaus , is susitikimo- tiek ispudziu, taip parasyt norejos, padekot, o tas KVARABA neveikia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Pen. 10,2006 12:45 am Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, liaukis dėkojusi. Žiūriu susitikimo nuotraukas ir taip džiaugiuosi matydama Renių - šelmišką, spinduliuojantį, trykštantį energiją. Tikiuosi, kad Renius vėjaraupiais neužsikrėtė ir kojos belakstydamas dar kartą neišsisuks
Myliu. Labai pasiilgau.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 11 Pen. 10,2006 11:54 am Rašyti temą: |
|
|
Edita, labutis. Rasiau dabar draugei laiska i Anglija, apie svente Vilniuj pasakojau- asaros bega prisiminus.Dziaugsmo asaros- tiek meiles ir silumos ten buvo...Po brolio Astijaus misiu man net lengviau kvepuot pasidare.Galingas ir be galo jautrus zmogus. Kiek turejau bedu ir su dukryte, juk ir ja laimino- kaip ranka nueme. O dar sako-netikek...Jei pas mus Kaune butu bent vienas toks kunigas kaip Astijus, tokia vieta, kaip ta koplytele- kas vakara ten eiciau...Nuostabi svente. As vis dar ja gyvenu.O Aukse dar ana diena-" mama, bet koks ten tortas buvo!!!!"Renius vis "Rugilej" nuotraukas , kur jis su riteriais, ziuri. Ir vis man iaskina, kiek kas ten is ju sarvu sveria.
Ir kaip gi tau nedekoti??????  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 11 Pen. 10,2006 11:55 am Rašyti temą: |
|
|
| Pamirsau parasyt, kad LABAI TAVE MYLIM |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Pen. 10,2006 12:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Už žavią Riterių istorijos pamoką, pirmiausia labai labai dėkoju Aušrelei. Tai ji, vieno mūsų pasisėdėjimo metu, tarstelėjo, kad pažįsta Balį, kuris kartu su kitais Riteriais gali padovanoti vaikams nuostabų reginį. Suklusau, nes jau buvau skaičiusi, kad jais itin žavisi Renius. (Ačiū tau, kad kažkada forume apie tai papasakojai ). Artėjo Didysis Susitikimas. Be galo nudžiugau, kai Balys pasakė: "Taip, taip, žinoma sutinkame." Ačiū Baliui. Ačiū visiems Riteriams. Ir žinoma labai ačiū TAU, kad papasakoji apie Reniaus džiaugsmus ir svajones. Jei nebūčiau žinojusi, kas ten žino, gal Aušros pasiūlymą būčiau praleidusi pro ausis ir tiek. Esu be galo laiminga, kad rengdama Susitikimą turėjau fantastišką komandą.
Gera pildyti vaikų svajones, kai žinai, kuo jie žavisi ir apie ką svajoja
Myliu labai labai... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 11 Št. 11,2006 5:47 pm Rašyti temą: |
|
|
| mano riteris susirgo-ka tik is Kliniku grizom. Temperatura 38, padare visus tyrimus- ir vel sinusitas, Reniaus silpnoji vieta. Turbut kai nosytes gleivine pasizeide per trombavimus, kai kraujavimai per chemija budavo, taip ir nemoka nosyte normaliai kvepuoti. Vargzyte nosyte, vargsiukas Reniukas. Kruva vaistu prirase, antibiotikai. Gydysimes. Gaila tik kad chemija nutraukia, kol pasveiks. Ir leukocitai, kaip tycia, tik 2. Ai, svarbiausia , kad kraujo formule gera. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 11 Št. 11,2006 6:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Linkim Tau greičiau pasveikti, Reniau. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Št. 11,2006 9:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Reniau, linkėjimai nuo Mantvydo linkiu tau pasveikti tavo draugas Mantvydas riteris. Kaip tau sekasi?Aš irgi sergu tyk kita liga - astma.Nepasiduok kaip riteris.
P S. Čia rašė mažasis Mantvydas, todėl galėjo įsivelti klaidų.Mantvydas taip pat labai laimingas, kad galėjo išpildyti savo svajonę- pamatyti tikrus riterius.Jis nuo kūdikystės jais domisi.
Reniau, laikykis kaip tikras karys( o tu ir panašus į vieną iš tų tamplierių).Beje, Mantvydo sesių nuomone- Renius- tikras gražuolis(tik neišduokit, kad tokią paslaptį išplepėjau).Gražina( atsargos kapitonė, bet ne riterė ).
P.P.S.Ar Reniau renki mažas riterių statulėles?Mantvydas turi medinę pilį ir rinko katapultas, balistas ir pan. viduramžių techniką( žaislų pavidalu).Dabar turi artileriją ir kavaleristus(vėlyvesnė epocha). |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
dar viena Gražina Svečias
|
Parašytas: 11 Sk. 12,2006 5:09 pm Rašyti temą: |
|
|
| Reniukui pasiūlyčiau tokius naminius vaistus nuo sinusito: (Mūsų šeimai labai padėjo ,o ypač man)sutrini 2-3 skilteles česnako ir sumaišai su sviestu(geriausia su naminiu)taip,kad pasidarytų košelė.Ta košele ištepi kojų padukus bei kaktytę ir apie nosytę . palaikyti reikėtų 2-3 val.pradeda bėgti skysčiai bent jau man - bėgte,ir po to šilta arbata .... ,kad tik padėtų .... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gintare S Svečias
|
Parašytas: 11 Sk. 12,2006 9:04 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linkiu greiciau pasveikti, bet riteriai visada stiprus taip, kad manau ilgai su slogoms nereiks kovoti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|