|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 2:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | Jei kalbėčiau kalbomis žmonių ir angelų, bet neturėčiau meilės...
Jei turėčiau pranašystės dovaną, pažinčiau paslaptis ir mokslą, bet neturėčiau meilės, aš būčiau niekas.
Jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, bet neturėčiau meilės...
Jei išdalinčiau vargšams visą turtą, ir atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, aš nieko nelaimėčiau.
Meilė kantri, maloninga ir nepavydi. Nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi. Ji nesibaigia niekada.
( 1Kor 13,1-8 )
Kad ir ką bedarytumėte, viską darykite su meile.
|
Nuostabūs žodžiai
Prasmingesnių, šiltesnių tikrai nerasiu
Myliu visus  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 2:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu Edita. Tai eilutes is Svento Rasto. Ten daug gali rasti atsakymu i klausimus, ir siaip geru minciu.
Astule, prajuokinai mane su ta baronka Taip, taip, jau sakei man kaip Emilija valgo. Na zinoma, reikia dziaugtis, kad bent jau kas antra diena Pijus valgo, arba kad ir tas krabu lazdeles. Aciu, paguodei mane  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 15,2006 2:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Aidule,
Kaip jus, kaip jusu kraujukas, kaip Pijukas jauciasi?
Issiunciau jums kelias nuotraukytes , parasyk ar gavai.
Buckis,
Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Tr. 15,2006 3:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu Asta uz nuotraukeles. Labai linksmos Pijus net supavydejo ir neleido mociutei paziureti, sako :" cia mano draugai, o ne tavo, tu neziurek", bet po to :" na gerai leidziu paziuret. Bet vistiek, cia mano draugai o ne tavo".
Laikomes palygint gerai. Tik vakar per daug dziovintu vaisiu privalge, sustojo skrandukas, viska isveme.
Siandien pasitikrinom kraujuka, na ir zinoma...nukrites ,beveik taip pat kaip ir takart, labiausiai krito leukocitai, tik 1,2 teturim. Taciau jauciasi visai neblogai. Daktaryte liepe stebet, saugotis, pirmadieni vel pasikartot tyrimuka, o jei kiltu temperatura vaziuot i klinikas.
Labai dziaugiasi, kad mociute atvaziavo. Dabar jau as antram plane, net pietuciu su mociute miegot nuejo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Sk. 19,2006 3:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai,
Kaip laikotes? Kaip praejo sventes?
Kaip Tu, Editele laikaisi?
Mes per sventes sedejome namuose. Su Pijum kokiam pusvalandziui iskisdavome nosyte i lauka prasivedinti, ir viskas. Siaip Pijuska jauciasi neblogai. Tik kai reikia valgyti ko tik neprigalvoju, ir prizadu visko, ir zaidziam, derames del kekvieno kasnio, tai tada dar pavalgo. Na aciu Dievui, kad nors taip.
Ryt eisim kraujuko pasitikrnti. Labai tikiuos, kad jau bus po tuputi pradeje kilti. Nenoriu per anksiti dziaugtis, bet atrodo, kad ir si kritima busime atlaike be dideliu problemyciu.
Na tiesa, truputi neramina tik tai, kad jau antra dienele rytais uzeina galvytes skausmai, bet isgerus vaistuku praeina ir po to visa dienele buna gerai.
Tai tiek ziniu is musu.
Myliu. Aida. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Sk. 19,2006 5:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis Aida,
Laaaaabaaaaai pasiilgau
Oi, Jūs nevalgiukai. Pasakyk, Pijukui, jei nevalgys, Edita į svečius negalės ateiti (kraujukas nepakils) ir dovanėlių negalės atnešti. O ji taip nori Pijuką pradžiuginti ir visus apkabinti. Valgykit ir kraujuką kelkitės.
Buvau išvykusi aplankyti tėvų ir žinoma Rugutės. Dabar vėl esu kartu su Jumis.
Myliu _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Sk. 19,2006 6:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Edituk, mes taip pat Taves labai pasiilgom. Stengiames valgyti kaip imanydami, Pijus taip pat stengias. Labai norim susitikt (zinai kad ne del dovaneliu), labai, labai Taves pasiilgom. Beje, Jusu taip pat laukia lauktuves  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Pir. 20,2006 2:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Aida.
Kaip Pijaus kraujo tyrimai? Tikiuosi, pagerėjo? _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pir. 20,2006 5:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai,
Musu naujienos ne kokios. Kraujukas per penkias dieneles visai nepagerejo Leukocitai nepakilo, kaip buvo 1,2 taip ir liko, hemoglobinas 92 (dar puse velnio) o trombocitai nuo 154 nukrito iki 28. Neutrofilu irgi maziau nei buvo treciadieni. Rytiniai galvytes skausmai taip pat nepraeina. Skambinau gyditojai, ji sake, kad nera dar taip blogai. I klinikas vaziuoti nereikes, nes Pijus jauciasi gerai. Reiketu vaziuoti tik tuo atveju, jeigu pradetu karsciuoti, kraujuoti, nebutu galima numalsinti galvytes skausmo, pykintu ar dar kas blogo nutiktu. Ketvirtadieni kartosimes kraujuko tyrima.
Na o Pijus, jau kaip minejau, jauciasi puikiai (nepaisant galvytes skausmu, kurie trunka rytais iki 15 min.) Po truputi vis ka nors kramsnoja. Na zinoma, savo megstamiausiu sureliu ir aktimeliu niekada neatsisako, kartais net reikia riboti, kad nebutu per daug. O sriubytes suvalgo kelis saukstus ir sako:"mamyte, as labai atsiprasau, bet man kazkodel jau nebelenda", bet po 5 min. vel lenda i saldytuva sakydamas:"hmm, Pijus vel isalko, kazkodel labai norisi surelio" Tai va taip mes ir gyvenam, stengiame saugotis, nors kur cia psisaugosi, nes ir pats tetukas gali is darbo prinesti sociai virusiuku. Na bet tetuka juk vistiek kazkaip reikia i namus isileisti Stengiuosi juokauti, nors is tikro labai neramu. Labai tikiuos, kad nieko blogo nenutiks ir nereikes i klinikas vaziuoti anksciau laiko.
Myliu. Iki. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 20,2006 5:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas Aida, Pijuk,
Ka tik perskaiciau, kad kraujukas negereja, bet dziugu kad Pijukas gerai jauciasi Saugokites, stiprekit, stenkites neliudet ir vyt visas niurias mintis i sali. Zinokit, kad mes jus laaaabai mylim, del jusu pergyvenam ir labai laukiam kada Pijukui bus geriau, kad galetumem pasimatyti
Jokubas jau maisa zaisliuku is kinderiu prisikrove, sake reiks pas Piju veztis, nes kai buvom praejusi karta jis mat visus Pijaus zaislus apziurejo ir tokiu nemate
Aidule, jei noresi kokia diena istrukti, paplepeti, kavos pagerti, skambink
Myliu,
buckis,
Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pir. 20,2006 6:12 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aciu Astule uz palaikyma. Labai Jusu pasiilgom. Labai tikiuos kad ketvirtadieni kai kartosimes kraujuka jau bus nors truputuka pakiles ir gal but savaitgali galesim susitikt, nes pirmadieni jau vel isvaziuosim i klinikas 3-io kurso leistis. Linkejimai Jokubui ir Emilijai. Iki. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 02 Antr. 21,2006 11:06 am Rašyti temą: |
|
|
Labas, Aida.
Tikiuosi, linksmuolis Pijus šiandien jaučiasi gerai? O kaip tavo nudegimai - ar jau užgijo? _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Antr. 21,2006 11:15 am Rašyti temą: |
|
|
Aciu Inga, mano nudegimas jau uzgijo. Pijus jaucias kaip visada gerai, siandien is ryto jau ir galvyte nebe taip smarkiai skaudejo ir labai greitai praejo, gal net ir be vaistu butu praeje, bet vistiek dar daviau. Svarstau, kazin ar negali tie galvytes skausmai buti susije su kraujuko kritimu. Na zinoma, as cia bandau save paguosti, labai bijau kad vel nebutu auglys uzauges, o tai reikstu kad chemija neveikia.
Su nerimu laukiam ketvirtadienio, labai tikiuos kad nors truputeli bus kraujukas pakiles. O man dar penktadieni i onkologini, labai bijau kad dar nepaskirtu chemijos, net nezinau ka tada reikes daryti, manau kad atsisaksiu, kaip as Piju slaugysiu, jei man paciai bus prileista vaistu, o po ju as visa savaite kaip lavonas budavau. Na bet dar reikia sulaukti to penktadienio, tada bus matyt, gal bus viskas gerai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 02 Antr. 21,2006 11:26 am Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | | O man dar penktadieni i onkologini, labai bijau kad dar nepaskirtu chemijos, net nezinau ka tada reikes daryti, manau kad atsisaksiu, kaip as Piju slaugysiu, jei man paciai bus prileista vaistu, o po ju as visa savaite kaip lavonas budavau. Na bet dar reikia sulaukti to penktadienio, tada bus matyt, gal bus viskas gerai. |
Kaip aš gerai tave suprantu: pati baisiausiai bijau būsimos Alekso tomografijos ir konsiliumo... Ką daryti, jei pasiūlys daryti radikalią auglio šalinimo operaciją? O jei tos operacijos išvis nepasiūlys? Irgi baugu. Baugu būti atsakingam už patį save - ką jau kalbėti apie savo vaiką... Ir niekas be mūsų pačių negali nuspręsti.
Linkiu tau sėkmės - o gal tos chemijos tau net nepasiūlys. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Antr. 21,2006 10:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Kas liecia mano gydima, tai dar pries pradedant svitinima, chemoterapiaute sake kad ko gero chemijos dar reikes, bet tai nuspres konsiliumas, taciau tokia nuomone buvo tik jos, kai klausinejau kitu daktaru, jie sake kad uzteks 4 kursu. Ir dar nelabai suprantu: ar konsiliumas remsis liepos menesi nustatyta diagnoze? Nes apart kompiuterines tomografijos daugiau nebuvo atliktas joks tyrimas, net vezio zymuo. Gal dabar padarys? Del to ir nerimauju, kad gali buti paskirta chemija ir ar tikrai jos dar reikia?
Kas del Pijaus, tai siandien issiunciau laiska i Sv. Judo ligonine. Klausiau del tu antiangiogeniniu preparatu. Ar pas juos yra atliekama sio eksperimentinio gydimo programa? Ar tiktu sis gydimas Pijaus atveju ir jeigu taip, tai ar butu galimybe mums dalyvauti toje programoje? Laukiam atsakymo, nors labai abejoju kad atsakymas bus teigiamas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|