|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 02 Št. 11,2006 2:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Miela,Aida,
Galiu tik pritarti mintims išsakytoms aukščiau.Aš taip gražiai neparašyčiau.
Aida,Jūs labai labai stipri...Aš žaviuosi Jūsų stiprybe...Jūs su tokia meile rašot apie Pijuką,jaučiu begalinį susirūpinimą mažyliu,o apie savo ligą vos žodelį kitą...Juk kovojate ir už save...Jaučiate didžiulį nerimą,didžiulį stresą....Kartais mums be priežasties būna sunku,o Jūsų atveju,tai taip suprantama...Tiesiog noriu,kad žinotumėt,kad palaikom Jus.Jei ne šiandien popiet,gal ryt per debesis saulytė spinduliuką išties,tikrai nuotaika praskaidrės...Jūs jau tikrai šyptelėjot...
Nuoširdūs linkėjimai .Sveikit.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Št. 11,2006 3:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu mielosios. Na zinoma kad jau syptelejau, kai Jus visos taip nuosirdziai palaikote. Jau prisiverciau Pijui kalakutienos maltinuku pagaminti. Dar smagiau kad jis juos sukirto net nemirksedamas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Sk. 12,2006 12:34 am Rašyti temą: |
|
|
Hmm, tikiu, kad Aida jau perskaitė Pijui krūvą pasakų, kurias jis buvo susinešęs į lovytę ir dabar abu jau saldžiai miega... Ramaus, saldaus miegelio...
O aš noriu prisidėti prie Ingridos gražių žodžių pasakytų apie Aidą. Prisimenu, kai pirmą kartą pamačiau Aidą filmo "Prieš parskrendant į žemę" premjeroje. Priėjo ir sužavėjo savo nuoširdumu, švelnumu, tolerancija, supratingumu... O kūčių rytas (ką ten rytas, užsisėdėjome iki pietų ) praleistas jų namuose, sukūrė ypatingą, šiltą, jaukią nuotaiką visai likusiai kūčių dienai.
Aida, aš neleidžiu tau palūžti , nes nebeturėsiu iš ko semtis stiprybės Vadinasi, jei tu palūši, palūšiu ir aš ir ką mes tuomet abi darysime - sėdėsime ir liesime ašaras ežeriukai du susidarys, su dviem dideliais kriokliais... Hmm,... manęs tai nežavi. Aš tau ištiesiu dvi savąsias rankas, duok man savąsias, nusišypsok ir keliaujame toliau ... Myliu  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Sk. 12,2006 11:49 am Rašyti temą: |
|
|
Na gerai jau gerai, nepalusiu Na supraskit, uzeina tokios silpnumo akimirkos, kai jauties visiskai bejegis, kai viskas praranda prasme, kai norisi issiverkti. Bet uztenka menkiausio padrasinimo, menkiausio palaikymo, apsikabinimo, paguodos zodelio ir vel keliesi ir vel eini. Siandien jau zinau, kad zaizda uzgis ir viskas bus gerai. Siandien jau vel tikiu. Siandien jau tikrai viskas ne taip pilka
Editele, prajuokinai Tu mane su tais kriokliais bet neuzkrauk man tokios atsakomybes, sakydama jei palusiu as, palusi ir Tu Tu dvigubai uz mane stipresne. O uz ranku laikysimes butinai... visi laikysimes... taip daug drasiau... juk vienas lauke ne karys.
Be galo dziaugiuos, kad sutikau toki zmogeliuka kaip Tu, Edita. Ko gero galeciau sakyti kad Tu esi mano varikliukas na bent jau vienas is ju. Ir aciu Ingai, kad parode man "Rugute". |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Sk. 12,2006 9:19 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | | Ir aciu Ingai, kad parode man "Rugute". |
Aida, nereikia man dėkoti - aš tik norėjau tau ir kitoms mamoms kiek padėti, nes man tai labai palengvėjo, kai pradėjau šiame puslapyje lankytis. Bent jau nesijaučiu vieniša su savo skausmu ir džiaugsmu...
O tai, kad tu aktyviai forume dalyvauji, - tai jau tavo nuopelnas. Juk iš Kaune besigydančių mamų bendrauti forume kol kas dar, atrodo, niekas be mūsų abiejų daugiau neišdrįso, nors dauguma žino apie "Rugutę". Na, tikiuosi dar kas nors paseks mūsų pavyzdžiu.
Linkėjimai Pijukui. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Sk. 12,2006 10:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Joks cia ne nuopelnas. Jau tikriausiai kartosiuos, bet tiesiog cia ta vieta kur gali islieti ir savo dziaugsma ir liudesi. Kazkada minejau, kad turim daug nuostabiu draugu ir artimuju kurie nenusisuko uzklupus ligai, taciau geriausiai tave supras tas, kuris pats yra su tuo susidures.
O kitos mamytes?....manau kekvienas skirtingai priima nesekme. Viena moteriske kuri gydesi kartu su manim, sake kad liga slepe nuo bendradarbiu, nuo artimuju, net nuo geriausios drauges. Sake, ji taip jauciasi saugiau. Na as jos nelabai supratau, bandziau jai paaiskinti, kad negalima uzsisklesti vienam...na, bet jeigu jai taip geriau...
Todel Tau, Inga ir dekoju nes as nebuvau linkusi uzsidaryti, man reikejo kazko tokio, kaip "Rugute".
Ir Tau, Edituk dekosiu be galo, be krasto  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 02 Pir. 13,2006 1:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Aida.Kaip siandien jautiesi,kaip zaizdele?Tikiuosi geriau?Kaip Pijukas?
Pritariu Tau,kad labai gerai,jog yra sis forumas.As ji atradau jau truputeli per velai,kai jau Tadui visai blogai buvo.Sedejau,ziurejau i ekrana buku zvilgsniu ir galvojau,kodel as jo anksciau neradau,nes taip reikejo su kazkuo issikalbeti.Laukimas baisiausio vare is proto.Tris menesius pragulejome namuose,ligonines nebeprieme,o kartais taip reikedavo patarimo,paprasciausio bendavimo.Dziaugiuosi uz mus visas,kad galime cia pabendrauti,issikalbeti.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pir. 13,2006 1:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu Diana. Jauciuos daug geriau. Nudeginta oda krutines srityje jau gyja, nebeslapiuoja, kadangi namuose nebesidejau jokiu tvarsciu, leidau odai kvepuoti. O kai gyja kuno zaizdos, gyja ir siela. Jau nebesinori verkti. Aciu Jums visoms uz palaikyma. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Pir. 13,2006 1:54 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | Aciu Diana. Jauciuos daug geriau. Nudeginta oda krutines srityje jau gyja, nebeslapiuoja, kadangi namuose nebesidejau jokiu tvarsciu, leidau odai kvepuoti. O kai gyja kuno zaizdos, gyja ir siela. Jau nebesinori verkti. Aciu Jums visoms uz palaikyma. |
Malonu girdėti, kas viskas eina geryn. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 11:53 am Rašyti temą: |
|
|
Jei kalbėčiau kalbomis žmonių ir angelų, bet neturėčiau meilės...
Jei turėčiau pranašystės dovaną, pažinčiau paslaptis ir mokslą, bet neturėčiau meilės, aš būčiau niekas.
Jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, bet neturėčiau meilės...
Jei išdalinčiau vargšams visą turtą, ir atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, aš nieko nelaimėčiau.
Meilė kantri, maloninga ir nepavydi. Nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi. Ji nesibaigia niekada.
( 1Kor 13,1-8 )
Kad ir ką bedarytumėte, viską darykite su meile.
Linkim visiems kuo daugiau meilės.
Linksmos Jums širdučiu šventės, tik žiūrėkit, kad netektu apsilankyti pas kardiologą.
Mylim Jus visus be galo, be krašto ir stipriai, stipriai apkabinam
Su Valentino diena!
Pijus, Aida, Andrius |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 1:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Aidule, Pijuk, Andriau, labas Edita,
Keleta dienu neturejau galimybes prieit prie interneto, tai siandien visa ryta skaiciau naujienas. Gaila buvo skaityti tokias liudnas tavo zinutes , taciau as taip zaviuosi tavo valia, tvirtumu, ir ta spinduliuojancia siluma kuri sklinda is tavo eiliuotu pasisakymu, dziaugiuosi, kad jautiesi geriau, kad zaizdos gyja. Kaip musu maziukas, kaip Pijus, kaip jis laikosi? Labai del jusu pergyvenam ir labai pasiilgom
Todel Valentino dienos proga linkiu jums, kad ir toliau jusu sirdukes plaktu vienu ritmu, o kai jos plaka kartu, tai ir visokias negandas bei rupestelius daug lengviau istverti.
Mylim jus labai labai,
Buckiai,
Asta
Kaip laikaisi Editele, pasiilgau, gal reikia kokios pagalbos? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 1:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Geros Jums sirduciu dienos! Dziaukites vienas kitu,mylekit vienas kita!O mes Jus palaikysim,kaip tik galesim! Mintimis,malda-tai tikrai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 2:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Asta, pasiilgom Jusu.
Sveika Diana. Aciu uz palinkejimus, uz palaikyma.
Pijus jauciasi gerai. Tik, viena diena gerai valgo, kita - nelabai, arba kaip as sakau kvaila maista valgo, visokias krabu lazdeles, surelius ir nieko rimto. Na bet svarbu kad kazka valgo.
Sianakt labai kojyte skaudejo. Kojyciu skausmai jam daznokai uzeina, dar iki susergant pamenu kad skaudedavo. Matyt paveldejo is manes, nes man mazytei irgi labai skaudedavo sanariukai, ypatingai vakarais. Siaip viskas OK.
Ryt darysim kraujuko tyrimus.
Myliu. Buckis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 2:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikute dar karta,
Jei jaudiniesi, kad Pijus nieko nevalgo, tai atvaziuok pas mane kokiai dienelei, tai kai pamatysi kaip maniske vaiposi ka nors valgydama ir kai vakare supranti, kad per diena suvalge tik puse "barankos", sauksta sriubos ir tris ryziu kruopeles is koses, tai tau tikrai pasirodys, kad Pijukas valgo daug
Buckis,
Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 14,2006 2:41 pm Rašyti temą: |
|
|
ups, buvau pamirsus prisijungti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|