|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Sk. 10,2008 10:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Su Gimtadieniu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Pir. 11,2008 1:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu dar karteli visiems uz sveikinimus gimtadienio proga
O stai mes norim visiems palinketi kad ir jusu pietu ar naktinis miegelis butu toks saldus kaip Liepuzes
Mums viskas gerai, siandien pertrauka, gyvenam be chemijos
Buckiai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
shpokas
Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 11,2008 1:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Nu jau kokis mielas vaizdelis Net pati uzsimaniau pietu miegelio  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Zanku
Prisijungė: 2007 10 14 Pranešimai: 21 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 02 Pir. 11,2008 1:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Isimylejau sia mergyte Kokia ji nuostabi, grazuoliuke. Sveikatytes tau daug daug daug Liepuzele. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 11,2008 2:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikėkimės Liepa savo pavyzdžiu užkrės ne kai kuriuos susipykusius su miegu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 02 Pir. 11,2008 3:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepuželę jau galima lyginti su "Miegančia gražuole" iš tos pasakos Jau taip saldžiai miega,kad ir aš jau užsinorėjau popietuko Tuoj visas forumas miegos  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Pir. 11,2008 3:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepužės nuotraukytės, kaip visada nuostabios...
Nors ir pavėluotai, bet sveikinu Jus Rūta su Gimtadieniu.
Aš noriu Jums palinkėti, iš visos širdies, kad iki kito Gimtadienio išsipildytų Jūsų pats didžiausias noras.
Šiandien radau tokią citatą, kurią noriu Jums persiųsti:
"Viltis panaši į nakties dangų: nėra tokio kampelio, kur atkakliai ieškanti akis nesurastų galų gale kokios nors žvaigždės". (O. Feljė) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurggga
Prisijungė: 2007 10 29 Pranešimai: 126 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Tr. 13,2008 8:09 am Rašyti temą: |
|
|
Pati graziausia ir stipriausia mazoji mieganti princese Jus abi princeses, labai labai grazios ir stiprios  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 4:20 am Rašyti temą: |
|
|
| Liepuze, musu mazoji Didzioji Princese, siandien Tau nesame savo stipriausia Tikejima, nuosirdziausia maldele, giliausia Meile. Laikydami Tave ir Tevelius uz rankuciu, kartu zengiame si Zingsni link Vilties issipildymo. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 9:31 am Rašyti temą: |
|
|
| Mylim jus labai, labai ir siandien esame su jumis mintimis ir maldomis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 10:27 am Rašyti temą: |
|
|
Mano Saulytės, Mano Mergytės,
MYLIU. Spaudžiu kumštukus ir kas sekunde žvilgčioju į laikrodį.
Visa siela, visa esybe esu kartu... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 11:08 am Rašyti temą: |
|
|
Liepuze , Rutele stipriai stipriai laikau jus uz rankyciu... siunciu vandenyna MEILĖS...ir vilties...
..Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AS ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgesti... "
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso. Antroji sakė:
- ,, AS ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti." Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę. Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AS ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli, labiausiai- savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KА JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!" Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU, VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis, vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
TODĖL MES JUMS LINKIME, KAD JŪSŲ ŠIRDYSE NIEKADA NEUŽGESTŲ VILTIS ir kiekvienas Jūsų, kaip tas vaikas, tebūna įrankis, savo viltimi visada galintis vėl uždegti TIKĖJIMĄ, RAMYBĘ ir MEILĘ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sigita
Prisijungė: 2007 02 07 Pranešimai: 70 Miestas: Birzai
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 11:11 am Rašyti temą: |
|
|
Laikykitės mano jūrų kariai kovoja ir aš laikau jus už rankų stipriai stipriai  _________________ Meiles darbai visuomet priartina mus prie Dievo. /motina Terese/ |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 2:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Mes jau po transplantacijos brangieji, buvo kazkaip sunkiau ir baisiau nei as tikejausi bet kadangi viskas uztruko apie 2 val. tai ne tiek jau ilgai ir pakentet reikejo, juk cia Liepa viska turejo iskesti
Dabar prijungta prie monitoriaus stebejimui, miega, taciau labai jautriai, o as turiu buti salia ir laikyti ja uz rankytes, kas jaustu mane salia, tada ji jauciasi saugiau...
Kai tik turesim kokiu naujienu parasysim, aciu uz palaikyma, mylim jus!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Kv. 14,2008 2:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykitės brangieji, viskas bus gerai. Mintyse su Jumis....
Laikom kumštelius ir toliau... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|