|
Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas
|
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
Alexandra
Prisijung�: 2007 11 24 Prane�imai: 82 Miestas: Kaunas
|
Para�ytas: 02 Antr. 05,2008 10:20 pm Ra�yti tem�: |
|
|
rutene , as butinai pasitaisysiu. Tikiusi dar ne kart sutikti jus Akropoly ir ne tik. Maniske ten ciuozia, gal ateity (kai dar trupuciuka ugtesit, o tai jum puikiai sekas) prisijungsit prie musu.
Mes tikrai apie jus galvojam kasdien. Dziaugiames matant Liepuze nuotraukytese. Mylim JUS. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
anyta
Prisijung�: 2008 04 04 Prane�imai: 2 Miestas: vilnius
|
Para�ytas: 04 Pen. 04,2008 7:08 pm Ra�yti tem�: naujokams |
|
|
O Dieve,as naujoke ir parasiau kazkur kitoj temoj.Dabar radau jus cia.Rasau ir vel.Siuo metu esu JAV,gristu pavasari.Uzauginau jau savo vaikus,jau ir anukai paauge...Atejau cia ir...pamaciau pasauli visai kita,su kancia,pasiaukojimu,atgaila.Daugelis sugrizusiu is emigracijos stresuoja,negali prisitaikyti.As pazistu moteru,kurios tikrai prisidetu prie fondo veiklos.Ne tik finansiskai...Tai grazus budas realizuoti save,padedant kitiems..Todel sakau iki pasimatymo Lietuvoj.As pati gyvenau Bitininku gatvej(dabar Bajoru kalvose)bet net nezinojau,kad yra toks fondas.Stiprybes ir palaimos,vilties ir uzuojautos.... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Citrus
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 10 Miestas: Panevezys
|
Para�ytas: 04 Sk. 13,2008 5:59 pm Ra�yti tem�: |
|
|
As esu Kristina is Panevezio.Katik prie jusu prisijungiau,pati suradau ir noreciau su jumis bendrauti,bei jums padeti  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Kris
Prisijung�: 2008 05 02 Prane�imai: 1 Miestas: Kaunas
|
Para�ytas: 05 Pen. 02,2008 10:52 am Ra�yti tem�: Sveiki.. |
|
|
Labukas visiems. A� esu Kristina, man 23 metai.Mokausi ir dirbu Kaune. �� m�nes� baigsiu universitet�, ruo�iuosi b�ti technini� tekst� vert�ja. Dirbu �mon�je teikian�ioje ry�io paslaugas. Apie �� fond� su�inojau per tv, kai vyko Lietuvos Garb� ir buvo apdovanota p. Edita. Tuomet nesitik�jau, kad vienam i� artim� �mogeliuk� prireiks "Rugut�s" pagalbos. Mano draug�s dukryt� susirgo, jai diagnozuota rabdiomiosarkoma. �iuo metu ji su mamyte guli Santari�k�se, o t�tis ruo�ia dokumentus, ie�ko paramos.
O a� b�dama Kaune nenoriu s�d�ti ir nieko nedaryti. Tod�l ir prisiregistravau �ia. Noriu realiai pad�ti, tik kol kas ne�inau kaip... _________________ Mergait� suk�r� ma�yt� pasaul� ir nupie�� didel� m�lyn� saul�. Suaug� su�uko - apgaul�..apgaul�.. Na kur gi j�s mat�te m�lyn� saul�? Mergait� pravirko ir tar�- �ia mano pasaulis. Kaip nori taip �viesti ji gali... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
julija
Prisijung�: 2008 03 04 Prane�imai: 402
|
Para�ytas: 05 Pir. 05,2008 5:01 pm Ra�yti tem�: |
|
|
sveiki as Julija si puslapi skaitau jau daugiau nei puse metu,kad daugiau gauciau informacijos apie liga kuria serga ir mano dukryte.Oapie rugute suzinojau is Lieputes mamos Rutos,mes taip pat pazystamos, kaip ir daugelis cia. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Jane
Prisijung�: 2008 04 30 Prane�imai: 102
|
Para�ytas: 05 Kv. 15,2008 10:12 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sveiku�iai. Esu Jan� - Monikos mama. Noriu draugauti su rugu�iais. Monikos jau neb�ra du m�nesius. Kiekvien� vakar� �lendu � forum� ir skaitin�ju j�s� istorijas. Man tai jau tapo kasdieniniu vakariniu darbu. Daug kas �ypteli, sakydami, kad neturiu k� veikti. Man �ia gera. Laikau kum��ius u� Dominyk�, Reni�, Emilij�, Liep� ir visus kitus vaiku�ius. Kovokit, nepasiduokit, nugal�kit t� bijaur� prie��. Deja mums tai nepavyko padaryt... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Edita
Prisijung�: 2005 01 03 Prane�imai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 05 Pir. 19,2008 7:17 am Ra�yti tem�: |
|
|
Jane ra�o: | Sveiku�iai. Esu Jan� - Monikos mama. Noriu draugauti su rugu�iais. |
Mieloji, imu u� rankos ir be galo did�iuojuosi - ne kiekvienas mes i�dr�stame �ia u�sukti netek� vaiku�io...
"Man �ia gera" - a�i�, dien� pradedu su �ypsena. Stipriai stipriai apkabinu. _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Jane
Prisijung�: 2008 04 30 Prane�imai: 102
|
Para�ytas: 05 Pir. 19,2008 9:54 pm Ra�yti tem�: |
|
|
A�i� Editai u� apkabinim�. Pasijau�iau stipresne. Tapau j�s� didel�s �eimos nare. Nera�ysiu �od�iais, nes �iandien man j� tr�ksta. Stipriai, stipriai visus apkabinu. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Lina (i� toli)
Prisijung�: 2007 01 21 Prane�imai: 706
|
Para�ytas: 05 Antr. 20,2008 6:32 am Ra�yti tem�: |
|
|
Mes Jus - dar stipriau... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
pasislepusi
Prisijung�: 2008 05 27 Prane�imai: 1 Miestas: Toli toli ... :>
|
Para�ytas: 05 Antr. 27,2008 3:15 am Ra�yti tem�: |
|
|
Labutis Nusprendziau prisistatyti ir as... esu Martyna ir gyvenu dabar "uz juru mariu", taciau budama Lietuveleje noreciau aplankyti ligoniukus, galbut kazkaip juos pradziuginti ... taciau nezinau ar taip galima "nei is niekur nieko" atsirasti ir pulti "lankyti". Galbut kai kurie teveliai nori ramybes savo maziesiems, nezinau kaip i tai reaguoja personalas ... ar tai iprasta, ar butu issisokimas? Butu gera, jeigu galetumete patarti  _________________ Drauge kasininke, parduokite t�kstan�io kilometr� keli�...  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Gabriel�
Prisijung�: 2008 07 01 Prane�imai: 45 Miestas: �iauliai
|
Para�ytas: 07 Antr. 01,2008 7:15 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Laba ;] Cia lankausi gal kokius jau metus.Vis paskaitau kaip laikosi visi.Ir viliuosi kad viskas bus gerai.;] Liudziu kai kas iseina. ;//
Bet tai tik dabar sugalvojau prisistatyti..;] Busiu Gabriel�.Is Siauliu.Man 15m.Noreciau suzinoti kuom galeciau padeti.Nes labai noriu.Bent maza dalele saves prisideti. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Emma
Prisijung�: 2008 07 11 Prane�imai: 9 Miestas: kaunas
|
Para�ytas: 07 Pen. 11,2008 3:05 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sveiki,as Ema,puse metu palaikiau visus rugucius tyliai,bet dabar pagaliau isdrysau cia parasyti
Kolkas dar labai nedrasu,bet tikiuos kad po truputuka igausiu drasos,susidraugausim..
Noreciau(jei dar neper velu)padeti del Draugu salos:)
p.s. pati esu is kauno,truputuka esu susidurus su renginiu organizavimu,galbut pradziai galeciau padeti is sitos puses(kad apsilciau kojytes ir netaip baisu butu belstis i mylimuku sirdutes) |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Gintar�
Prisijung�: 2007 11 23 Prane�imai: 79
|
Para�ytas: 07 Antr. 15,2008 3:29 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sveiki, a� Gintar�. Ne�inau tiksliai, nuo kada a� �ia, nuo tada, kai su�inojau, kad Liepai reikia pinig�li� pirmajai kelionei i Marsel�, bent tiek gal�jau pad�ti, paskui buvo antra kelion�, paskui �iaip laikiau kum��ius, ir jau tapo �prasta kasdien �sijungti kompiuter�, pa�i�r�ti kaip m�s� Liepu�� gyvena, tuo pa�iu �iek tiek pasiskai�iau tinklapyje esan�i� informacij� apie lig�. Ilgai tyl�jau, tik Liepu�ei vis link�jimus nusi�sdavau, kol dar nesukr�t� ir Dominykos istorija...O dar kiek vaiku�i� �ia gyvena!! Norisi pad�ti, norisi palaikyti, tik da�nai ne�inau nei kuo, nei kaip, ir bijau tik negerai ka�k� pasakyti ar padaryti, tod�l bent jau kiek reik�s esu pasiruo�usi pad�ti pinigais, kraujuku, trombocitais ar kuo �manoma (jau u�siregistravau � savanorius) ir �iai seksiu �inias, kuo gal��iau b�ti naudinga, nes �iaip tai pilnai suprantu, kad ne�manoma nei paguosti, nei ka�kaip ypatingai pad�ti, kai esu nesusid�rusi su liga ir visk� �inau tik teori�kai...Bet tiesiog norisi b�ti kartu, ir bent jau materialiai prisid�ti ar palaikymu tai jau savaime ai�ku.
�iaip man tuoj 27 metai, turiu 3met� dukryt�, esu i� Kauno, turiu ger� kraujuk�, pilnas ki�enes humoro ir optimizmo, daug noro pad�ti ir galiu t� padaryti. kaip jau ka�kas ir sak� - linkiu visiems sveikatyt�s
Gintar� |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
SauleLietuje
Prisijung�: 2008 07 23 Prane�imai: 19
|
Para�ytas: 07 Tr. 23,2008 8:40 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sveiki.
Jau senokai stebiu,skaitau Jusu mintis, jausmus..Esu jautri kitu bedoms,vargeliams.tikiuosi, rasiu,kuo prisideti,pagelbeti.Myliu.. _________________ Ausra pasiekiama tik nakties keliu |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Viktorija U
Prisijung�: 2008 08 27 Prane�imai: 1 Miestas: Vilnius-Maskva
|
Para�ytas: 08 Tr. 27,2008 1:02 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sveiki, esu Viktorija.
Apie "Rugute" pirmiausiai suzinojau is mamu zurnalu - esu dvimecio Dominyko mama, o jau veliau ir is Linos (is toli ) - dabar jau is arti ))
Editos ir Linos deka supratau, kad is paziuros sudetingi dalykai daznai buna paprasti ir, kad svarbiausia isdristi...
Kadangi siuo metu gyvenu ir dirbu Maskvoje - siuo laiskeliu atveriu ne tik savo sirdi, bet ir savo namu duris - jei kazkam is Jusu Maskvoje reikes medicinines pagalbos (pavyko susidraugauti su rusisku paramos ir labdaros fondu "Podary zhyzn") o galbut pasibuvimo dideliame mieste (juk ne visi i gamta bega ilsetis ) , per Edita ar Lina ir, kaip suprantu, si foruma - visada mane surasite.
Tiesiu ranka ir atveriu sirdi - DRAUGAUKIME! |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|
|
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum� J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume
|
|