|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Tr. 16,2008 2:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi jus pestukes dvi gaila, kad Jurgita (Liepos kriksto mama) neprisijungia prie forumo, o tai cia prasidetu tikras karas kas Liepa mato dazniau, ismokina visokiu gudrybiu daugiau, pamyluoja ir t.t
Noriu, kad zinotumet, mielosios, kaip man gera, kad jus dovanojat Liepai tyriausia pasaulyje jausma - meile vaikui... man tai didziausia dovana is jusu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 3:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Su Jurgita jau labai nelygi "kova" butu Galetume tai vadinti "pavydu i vienus vartus"
Rutele, tu neuzmirsk, kad ir tave mes be proto mylim.
Ar pabuciavai siandien Liepuze milijona kartu????  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 3:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | Su Jurgita jau labai nelygi "kova" butu Galetume tai vadinti "pavydu i vienus vartus"
Rutele, tu neuzmirsk, kad ir tave mes be proto mylim.
Ar pabuciavai siandien Liepuze milijona kartu????  |
As tau sakiau, kad nevaiksciosiu lupom istinusiom nuo buciniu Uzteks ir po 10 buciniu, nuo taves, 10 nuo Editos, 10 nuo musu gydytojos, ir milijonas nuo manes gal pakaks mane kankint  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 4:14 pm Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | As tau sakiau, kad nevaiksciosiu lupom istinusiom nuo buciniu Uzteks ir po 10 buciniu, nuo taves, 10 nuo Editos, 10 nuo musu gydytojos, ir milijonas nuo manes gal pakaks mane kankint  |
Garsiai pasipiktinsiu. Nu nieko sau, kodėl nuo mūsų tik po 10, o nuo tavęs milijonas Lygybė, brolybė! Siūlau (kad lūpos neištintų) 100 bučinukų nuo gydytojos, nuo manęs, nuo Linos ir , žinoma, tik 100 mamytės bučinukų. Viso tik 400 Va.
| Lina (is toli) rašo: | Su Jurgita jau labai nelygi "kova" butu. Galetume tai vadinti "pavydu i vienus vartus" |
PRITARIU.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 4:45 pm Rašyti temą: |
|
|
atleiskit, merginos, bet bucinuku skaicius turi buti proporcingas skirianciam atstumui, taigi, nuo jusu po 100, nuo manes milijonas. Viskas. Derybos baigtos. Aciu. Rutele, eik buciuot  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 5:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi jus, sprogs mano pilvas is juoko ir lupa plis Sutariam - nuo visu po 10 buciniu Lygybe-brolybe  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 5:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir nuo manęs būtinai! Be jokių kalbų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 5:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Prasideda...vaje vaje, vargse mama  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 5:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Rutele, ka tu cia sutarei? Nesupratau?? Mieloji, nusiramink, giliai ikvepk ir dar karta perskaityk mano zinute, kuria derybos buvo baigtos. Taskas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 5:26 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | Rutele, ka tu cia sutarei? Nesupratau?? Mieloji, nusiramink, giliai ikvepk ir dar karta perskaityk mano zinute, kuria derybos buvo baigtos. Taskas. |
Bet as galiu daryti ka noriu, viskas mano rankose, oi, tiksliau lupose  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 7:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Cha cha Linksmos tos jūsų derybos,dar paprašysiu ir nuo manęs 10 bučkių Liepužei O iš tiesų net nepastebėjau,kaip greit išstypo Liepa,buvo mažytė,mažytė,iš pat pradžių,o dabar jau greit eis berniuko ieškotis,ir jam bus visi bučinukai,o ne mamytei Tad tegul mamytė džiaugias kol gali bučiuot savo Liepužę,ir nesiginčija dėl to  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 8:51 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki!O ar yra kokiu nors naujienu del to,kaip Liepai sekasi kovot su liga? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 9:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| Elenele rašo: | sveiki!O ar yra kokiu nors naujienu del to,kaip Liepai sekasi kovot su liga? |
Sveiki, as manau, kad tevai turi teise i foruma rasyti tiek kiek jie nori, kad apie juos zinotu... Patys artimiausi zmones zino daugiau, kiti - be smulkmenu...
Si karta parasysiu tiek - mes vis dar kovojam!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 9:18 pm Rašyti temą: |
|
|
suprantu.Siaip ar taip- didziausios sekmes!Daznai prisimenu jusu nuostabia mergyte. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Kv. 17,2008 10:47 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aš kaip sausumos pajėgų vadas tai savo širdies damą turėčiau pabučiuoti pats, bet kad ta liga mane vis atakuoja. Todėl įgalioju gvardiete Rutelę pabučiuoti nuo manes Liepužę nors viena, bet pati švelniausia bučinuką. Kai pasveiksiu, galėsiu aplankyti, įgaliojimą panaikinsiu ir atvyksiu pabučiuoti pats. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|