Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Paulius
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Aurelijus

Prisijungė: 2007 09 07

PranešimasParašytas: 09 Pen. 07,2007 4:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šiandien buvau pas Paulių, vaikui ryte truputį skaudėjo koją, bet po perrišimo gydytojui apžiūrėjus sakė, kad viskas gerai ir skaudėjo, matyt, nuo ilgo važinėjimosi vėžimely.

Nunešiau piešimui ant langų skirtą rinkinį, tai Paulius labai apsidžiaugė, kad galės dabar piešti. Taip pat jam patiko guminukai Candy King iš Akropolio (netoli kino salių esančios parduotuvės) Smile

Kiek paminkėme mano nešiojamo kompiuterio klaviatūrą. Paulius jautėsi visąlaik gerai. Nepaklausiau ko norėtų, bet maistas jam būtų į naudą, mat jis šiandien nevalgė ligoninės žuvies patiekalų ir sakė, kad jam viskas ten nusibodę. Kiekvienas apsilankymas turėtų jį nudžiuginti nuobodžioje kasdienybėje Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 09 Pen. 07,2007 4:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Žurnalo "PC club" neradau 3/4 Vilniaus kioskų ir parduotuvių, yra tik kitokie. Bet rytoj važiuossiu pas jį ir be žurnalo. Jei bus įmanoma, pasiismsiu ir kurį nors iš savo vaikų. O kurioje jis dabar palatoje?
Atgal į viršų
Violeta

Prisijungė: 2007 08 14

PranešimasParašytas: 09 Pen. 07,2007 5:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gražina rašo:
Žurnalo "PC club" neradau 3/4 Vilniaus kioskų ir parduotuvių, yra tik kitokie. Bet rytoj važiuossiu pas jį ir be žurnalo. Jei bus įmanoma, pasiismsiu ir kurį nors iš savo vaikų. O kurioje jis dabar palatoje?

Paulius guli 203 palatoje:)
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 09 Št. 08,2007 12:11 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip smagu -- du nauji vardai šiame skyrelyje per vieną dieną Smile Wink

Aurelijau, taip ir yra -- kiekvienas apsilankymas pas Paulių, jį labai nudžiugina. Manau, kad pastebėjai Smile
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 09 Št. 08,2007 8:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai kad aš- nebenaujas Embarassed , o netgi gerokai naftalinu atsiduodantis vardas. Mes anksčiau su Pauliumi draugavome, bet po to prasidėjo mano ir vaikų bėdelės su visokiais prašmatniais auksuotais ar tai pasidabruotais stafilokokais, nuosavos kojos "laikinai išėjo atostogų" ir šiaip . Ai, žodžiu buvo linksma visiems komandos nariams, o dabar, kai viskas praeityje( ne be Mantvydo narsiųjų karių pagalbos, suprantama)- vėl eisime pirmyn.Va.
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 09 Št. 08,2007 8:30 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gražina rašo:
Tai kad aš- nebenaujas Embarassed

Aš apie Violetą ir Aurelijų Smile
Atgal į viršų
Violeta

Prisijungė: 2007 08 14

PranešimasParašytas: 09 Št. 08,2007 1:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linas_V rašo:
Gražina rašo:
Tai kad aš- nebenaujas Embarassed

Aš apie Violetą ir Aurelijų Smile

Taip - iš tiesų nauji:) Net nežinau. ar kas nors prisistatinėja jūsų forume, bet Violeta yra abiturientė iš Švenčionėlių, o Aurelijus antro kurso VU fizikos studentas. Rolling Eyes Iš visos širdies stengiamės kažkuo prisidėti:)vat Violeta nuo kito savaitgalio važinės į anglų kursus, o po jų užsuks pas ligoniukus:) Laughing
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 09 Št. 08,2007 3:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na ką gi- praleidome visai smagų pasisėdėjimą su Pauliumi. Vaikiną palatoje radome labai užsiėmusį, konstruojantį kažkokį technikos stebuklą. Mantvydas su juo iš karto rado bendrą kalbą- pasipylė spec. terminologija: "mėlynasis dangaus drakonas, bazinės kortos, akmenietis ar dar kažkas ten, avaras ar kažkaip panašiai". Žodžiu, brangieji, šutinsiu mokintis žaisti Jugijo kortomis, antraip ... Embarassed Embarassed nesusikalbėsiu su dabartiniu jaunimu.
Šiaip Pauliaus nepagirsiu už nevalgymą(skundė jį man ir seselės),- tai košė atšalusi, tai kugelis atvėso, tai dar nežinia kas- žodžiu, vaikinukui su apetitu kartais visaip pasitaiko.
Beje, Paulius- labai geras būtų mokytojas. Jis išardė vieną savo kūrinį, pasisodino Mantvydą šalia ir privertė, remiantis schema, vėl sudėti. Smile Šis iš pradžių nenorėjo pasirodyti nemokantis, bet Paulius buvo atkaklus. Pamokos gale išvydau visai neblogai surinktą mašiną. Žodžiu, buvo kalbama visomis vaikinams artimomis temomis ir susitarta dėl tolesnio bendravimo.
P.S. gavau tą retą žurnalą"PC klubas"- ten diskas su komp. žaidimais. Buvo "Mandarino" Rimi prekybos salėje. Smile
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 09 Št. 08,2007 5:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gražina rašo:
Mantvydas su juo iš karto rado bendrą kalbą- pasipylė spec. terminologija: "mėlynasis dangaus drakonas, bazinės kortos, akmenietis ar dar kažkas ten, avaras ar kažkaip panašiai". Žodžiu, brangieji, šutinsiu mokintis žaisti Jugijo kortomis, antraip ... Embarassed Embarassed nesusikalbėsiu su dabartiniu jaunimu.

Taip, Yo-Gi-Oh yra ne šiaip kokios kortos... Aš irgi ausimis klapsiu, kai jie su draugais žaidžia tomis kortomis Rolling Eyes. Šiek tiek susipažinimui su terminais Yo gi oh
Gražina rašo:
Šiaip Pauliaus nepagirsiu už nevalgymą(skundė jį man ir seselės),- tai košė atšalusi, tai kugelis atvėso, tai dar nežinia kas- žodžiu, vaikinukui su apetitu kartais visaip pasitaiko.

Šiek tiek užstosiu Paulių Smile Paulius valgo dešreles, kurias jam atnešame ir jas pašilo, kavinėje valgo cepelinus, sriubą, nes ten yra skaniau. Todėl stengiuosi duoti keletą litų, kad galėtų bent į kavine nuvažiuoti... Rolling Eyes Visai suprantu, kad per 9 mėnesius atsibodo ligoninės maistas.
Gražina rašo:
Žodžiu, buvo kalbama visomis vaikinams artimomis temomis ir susitarta dėl tolesnio bendravimo.

Tai yra labai šaunu Smile
Atgal į viršų
Tautvilė

Prisijungė: 2007 04 04

PranešimasParašytas: 09 Sk. 09,2007 7:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gražina rašo:

Beje, Paulius- labai geras būtų mokytojas. Jis išardė vieną savo kūrinį, pasisodino Mantvydą šalia ir privertė, remiantis schema, vėl sudėti. Smile Šis iš pradžių nenorėjo pasirodyti nemokantis, bet Paulius buvo atkaklus. Pamokos gale išvydau visai neblogai surinktą mašiną.

Kažkada ir mane Pailius pasisodinęs labai mokė vadovaujantsi isntrukcija surinkti kažkokį super duper kietą dalyką. Manau, kad jam vis dar visas subtilybes suprasti sekasi geriau už mane, bet pagrindus jau gavau Very Happy

Taip, Pauliui nelabai kaip sekasi su ligoninės maistu. Bet turbūt kaip Linas sakė, nelabai galima ant jo už tai pykti. Be visko, ką išvardino Linas, Paulius labai labai labai smarkiai mėgsta bulvinius blynus su grietine. Dar niekada jų neatsisakė, visada norėdavo (net kai būdavo kartais ką tik po pietų Very Happy ) ir kai pradėdavo valgyti tai sukirsdavo tiek, kad kartais net pasimesdavau, nes galvodavau, kad tiek jam bent porai kartų turėtų užtekti Embarassed

Ir aš labai labai džiaugiuosi, kad Paulius turi naujų draugų ir kad yra naujų vardų šiame forume - Aurelijus, Violeta, Mantvydas. Kuo mūsų daugiau, tuo geriau Wink
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 09 Sk. 09,2007 8:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na ką gi- bulviniai blynai- daiktas, kuriam atsispirti gali tik retas žmogus. Paturėsiu tai omenyje (nebent nutiktų taip, kaip pernai nutiko su plėšomu sūriu- Paulius jo žiauriai persivalgė Very Happy ) Smile
Kai tik galėsime(dėl Mantvydo problemų tai galima ne visada)- būtinai vėl važiuosime pas Paulių. Smile
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 09 Sk. 09,2007 8:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gražina rašo:
Na ką gi- bulviniai blynai- daiktas, kuriam atsispirti gali tik retas žmogus. Paturėsiu tai omenyje (nebent nutiktų taip, kaip pernai nutiko su plėšomu sūriu- Paulius jo žiauriai persivalgė Very Happy ) Smile

Bet dabar vėl labai apsidžiaugia gavęs plėšomo sūrio Very Happy
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 09 Tr. 12,2007 1:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jei kas būsite prie mobilaus ryšio telefonų taisyklos ar kur kitur, kur galima įsigyti dalių telefonui, paieškokite klaviatūros Pauliaus telefonui Nokia 3220, nes ji jau visai suplyšo ir dalis pasimetė. Man kol kas klaviat8ros būtent šiam modeliui nepavyko rasti, bet ieškojimus tęsiu ir aš.
Atgal į viršų
Linas_V

PranešimasParašytas: 09 Kv. 13,2007 7:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gydytojas sakė, kad kai atvažiuos mama (o ji atvažiuos pirmadienį), Paulius galės važiuoti namo kelios dienoms. Tikėkimės, kad taip ir bus! Smile
Atgal į viršų
Lina Tamulenaite

Prisijungė: 2007 07 25

PranešimasParašytas: 09 Kv. 13,2007 7:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikimes, kad isleis Very Happy nes jau labai ilgai buna Sad
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Toliau
Puslapis 1933

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume