|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Einam Tik kada? Kada vėl mama jo atvažiuoti ketina?
Dėl televizoriaus, tai gerai, kad Paulius džiaugiasi, vis jam labiau ką veikti bus. Tik tiek, kad vis dėlto tas, kur nuvežiau tai ne tas pats, kuris pas mane namie buvo (nes tas net su antena prastai rodė), o iš mano tėvų namų. Tai jį paėmiau, nes dabr juo niekas nesinaudoja, bet nuo rugsėjo jį vėl man grąžinti reikės Tai teks ką nors iš naujo galvoti, jei Paulius dar bus ligoninėje  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Einam Tik kada? Kada vėl mama jo atvažiuoti ketina? |
Dar nežino... Bet rugpjūčio pradžioj turėtų...
| Tautvilė rašo: | Tai jį paėmiau, nes dabr juo niekas nesinaudoja, bet nuo rugsėjo jį vėl man grąžinti reikės Tai teks ką nors iš naujo galvoti, jei Paulius dar bus ligoninėje  |
Sugalvosim ką nors
Tiesa, prisiminiau. Paulius tik šiandien patikėjo (nors ir tai gal nelabai), kad bus cepelinai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Tai kai aš pas jį buvau ir mes kalbėjom, tai jis niekaip nesuprato, iš kur Linas gali mokėti daryti cepelinus ir kaip jei net Linas moka, aš nemoku jų gaminti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Tai kai aš pas jį buvau ir mes kalbėjom, tai jis niekaip nesuprato, iš kur Linas gali mokėti daryti cepelinus ir kaip jei net Linas moka, aš nemoku jų gaminti  |
Įtariu, kad nebuvo progos Nieko, mes progą suteiksim. Galėsim pamokyt, patarimais pasidalinti.
Jei šis piknikas pavyks, turiu idėją ir dar vienam. Bet kol kas tebūnie tai paslaptis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:31 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: |
Įtariu, kad nebuvo progos Nieko, mes progą suteiksim. Galėsim pamokyt, patarimais pasidalinti.
|
Atsargiai su žodžiais, nes po to prisikarksėsi ir rimtai turėsi mokinti
| Citata: |
Jei šis piknikas pavyks, turiu idėją ir dar vienam. Bet kol kas tebūnie tai paslaptis  |
Labai tikiuosi, kad pavyks. O kas čia per paslaptys? Ką tada gaminsim? Aš pyragų tai ne vieną kepti moku, įdomu, kame dar Linas savo kulinarinius sugebėjimus pademonstruoti gali?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:44 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: |
Atsargiai su žodžiais, nes po to prisikarksėsi ir rimtai turėsi mokinti
Labai tikiuosi, kad pavyks. O kas čia per paslaptys? Ką tada gaminsim? Aš pyragų tai ne vieną kepti moku, įdomu, kame dar Linas savo kulinarinius sugebėjimus pademonstruoti gali?  |
Na ir ką aš galiu į tai atsakyti? Pagyvensim - pamatysim 
Paskutinį kartą redagavo Linas_V, 07 Pir. 30,2007 10:25 am. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Sk. 29,2007 10:46 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: |
Na ir ką aš galiu į tai atsakyti? Pagyvensim - pamatysim  |
Gerai, gyvenam ir laukiam  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pir. 30,2007 11:24 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | Jei šis piknikas pavyks, turiu idėją ir dar vienam. Bet kol kas tebūnie tai paslaptis  |
OHO, o kaip man smalsu Linai, nekankint,
Savaitgali buvau kine. Maciau, kad jau rodo "Simpsonu filmas" ir "Transformeriai". Prisiminiau, kad Paulius valgydamas cepelinus rinkosi siuos filmus. Viliuosi, kad greitai atvyks mama... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Antr. 31,2007 8:53 am Rašyti temą: |
|
|
Linai, butinai Pauliui perduok nuo musu labu dienu, gal prisimins mus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Antr. 31,2007 3:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Paulius ką tik parašė žinutę, kad rytoj ir vėl jį operuos ir dės naują aparatą  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 08 Kv. 02,2007 4:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Ateinantį pirmadienį planuotą cepelinų ir pyrago pikniką nukelkime (maždaug savaite vėlesniam laikui), nes vakar Pauliui -- pagrindiniam dalyviui -- darė operaciją ir nežinau, ar pirmadienį jam galima bus eiti į lauką. Tad geriau truputį luktelėti. Sekite naujienas
Neseniai kalbėjau su Paulium, tai sakė, kad labai miego dar nori, bet jaučiasi gerai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 08 Pir. 06,2007 9:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Nors visiems buvo apskelbta, kad piknikas atidėtas, bet Edita šiandien Linutę ir Paulių nudžiugino cepelinais  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 08 Pir. 06,2007 10:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Ot ta Edita O kada piknikaujame? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pir. 06,2007 11:10 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | Nors visiems buvo apskelbta, kad piknikas atidėtas, bet Edita šiandien Linutę ir Paulių nudžiugino cepelinais  |
Toks ir nudžiuginimas - Paulius cepelinų nevalgė , sakė, labai karšta ir valgyt nesinori. Tik Linutė vieną cepeliną suvalgė.
Bet juk tai ne Lino cepelinai ! Ir apskritai...šiandien Linas sakė, kad jis cepelinais palepins visus, o Edita lepina tik vaikus. Hmmm, kažkodėl...
Manyčiau, kad Paulius piknikui dar nepasiruošęs.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 08 Pir. 06,2007 11:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Na tai tada teks laukti, kol bus pasiruošęs. O mes gi mokame laukti ir be to kuo labiau lauki, tuo vėliau labiau gera būna kai sulauki Pažadėjau Pauliui jį dabar aplankyti trečiadienį, tai žiūrėsim, gal bulvinių blynų netyčia valgys  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|